GT Mobile 888 , telefon pintar menarik mampu milik !

 

Dengan harga S$368 , telefon pintar yang direkabentuk di Singapura ini mampu menjadi milik mereka yang kurang berkemampuan tetapi ingin memiliki telefon pintar. Tapi kalau ikutkan , telefon GT 888 ni layak dipakai oleh semua golongan sebab rekabentuknya yang menarik.

image

image

image

Menarik.Masih mengekalkan ciri lama telefon bimbit.

Kalau korang tanya aku… okk tak beli handphone ni , maka aku akan tanya kembali… apakah ciri ciri yang korang nak ? Sebab bagi aku , GT 888 ni tidak menumpukan sangat pada kualiti gambarnya.

Spesifikasi :

Model: GT-888
Dimensions: 158.9*77.5*8.6mm
CPU: MT6735P 4*Cortex-A53 1GHz
GPU: ARM Malit720-MP1 600MHz
RAM: 1GB / 2GB
Storage: 16GB
Display: 5.5”720*1280 pixels
Battery: 2550mAh
OS: Android 5.1
Camera: Rear-8.0MP,Front-5.0MP
SIM card: Dual SIM (SIM+MicroSIM)
WI-FI: 802.11a/b/g/n
USB: Micro 5pin
Bluetooth: 4.0
Positioning: GPS A-GPS

Sebenarnya bagi aku la kan.. GT 888 akan jadi menarik jika…. kedua dua aplikasi yang dikeluarkan oleh GT Mobile ini dimanfaatkan sepenuhnya ! Yang pertama ialah GTDollar dan GT Watch !

image

Satu permulaan yang menarik buat GT Mobile !

Tiada ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.