Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 8 Mei 2010

Kategori BLOG LIST - Dibuka Kembali ..TERHAD

Jika korang nak menambah 'pendapatan' (trafik ) dengan secara tidak langsung , korang leh 'mohon' untuk berada dalam blog list BEN ASHAARI ..

Untuk kategori MERAH :

Syarat-syaratnya ,

1) mempunyai 500 follower keatas ...
2) entri
- header BEN ASHAARI BLOG
- Tajuk : Saya ingin berada di dalam blog list kategori MERAH kerana ...


Untuk kategori PINK :

Syarat-syaratnya ,

1) khas buat blog ibu ibu ...

2) entri
- header BEN ASHAARI BLOG
- Tajuk : Saya ingin berada di dalam blog list kategori PINK kerana ...

Untuk kategori KUNING :

Syarat-syaratnya ,

1) mempunyai 300 follower keatas ...
2) entri
- header BEN ASHAARI BLOG
- Tajuk : Saya ingin berada di dalam blog list kategori KUNING kerana

Untuk kategori HIJAU :

Syarat-syaratnya ,

1) mempunyai 300 follower ke bawah ...

2) entri
- header BEN ASHAARI BLOG
- Tajuk : Saya ingin berada di dalam blog list kategori HIJAU kerana ...


Kenapa aku buat gini ? Dalam blog aku ni takde dah sangat iklan ... tak de la nak semak sangat pon ... jadi satu entri di main page saja .. lepas pembaca baca entri pasti dia akan melihat blog list terkini .. Hanya entri terkini akan berada dalam top 5 teratas .. takkan nampak blog lain .. satu kelebihan buat blog yang rajin update ... maka trafik mudah buat blog tersebut ..

Terbukti berkesan .. Tak caya g tanya sendiri ..

p/s : senarai yg ada ni takkan kekal .. jika kurang aktif , akan di delete... senantiasa dipantau .. Hanya blogger yang rajin update akan berada dalam list tersebut .. Baru mencabar kan ..

PERINGATAN : DIBUKA SEHINGGA TENGAH MALAM INI - 8/5/2010 .. SEGERA DAN TERHAD ..PASTI KAN ADA ENTRI DAN MENGIKUT ATURAN ..

PASTE URL ENTRI ANDA DI BAHAGIAN KOMEN !! KALAU TEMPAT LAIN , AKU TAK BERTANGGUNGJAWAB.. TIDAK DILAYAN ..

48 komen :

DaHLia berkata... [Reply to comment]

~ macam besh jer dapat merah ni...~

ben, mana pergi innity kamu? hmmm

Salmia berkata... [Reply to comment]

Salam En. Ben yang terhormat. sila terima permohonan saya ini.

http://salmiahehehe.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

NOR RIZAN BINTI ABD RANI berkata... [Reply to comment]

Salam En Ben...nak cube nasib nie, baru nak belajar nie..PINK COLOUR....

http://izan1979.blogspot.com/2010/05/kad-selamat-hari-ibu-dari-haiqal.html

NK berkata... [Reply to comment]

Thanx ben. Sukses slalu ya! =P

http://nakashimakureno.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

Aiza berkata... [Reply to comment]

sy kuning punya.. ooh yeahh.. siap promote ag oke..lalala


http://zaza96.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

Dokter faRyn berkata... [Reply to comment]

kategori pink please :)


http://mamasygaina.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

sItI nOr khAIrOnIshA berkata... [Reply to comment]

http://sitinorkhaironisha.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

ini permohonan saya...

ejaMaria berkata... [Reply to comment]

saya nak join... kategori PINK...
sudi-sudi kan la jengah - http://ejamaria.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

NOR RIZAN BINTI ABD RANI berkata... [Reply to comment]

Thank's En Ben!...Baru mencuba berblog dah dapat sokongan, tengah semangat nie....

Si Kenit berkata... [Reply to comment]

sudah join

abg ben sila ke blog sy yea =)


http://lizamer.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

Umi Nuha berkata... [Reply to comment]

slm...

en ben, sudilah kiranya bertandang ke blog senduku :-)

http://mudah-sangat.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

fmunyraz berkata... [Reply to comment]

salam..
abg ben, mau join juga..

http://faazamuniira.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

Nabiel berkata... [Reply to comment]

bro~
cayalah~hehehe..
nti aku nk join..kang aku bg link yea~

kakyong berkata... [Reply to comment]

sila lah baca n3 kakyong yer.. ;)

http://kakyong72.blogspot.com/2010/05/blog-list-kategori-pink.html

asphaq berkata... [Reply to comment]

yeay ! dah join *sambil hentak2 kaki

http://writetoasphaq.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

:)


:)

JMR berkata... [Reply to comment]

aduh..sket lg nk cukup 500follower..huhuhuh

Sidratul Muntaha berkata... [Reply to comment]

http://iceboxrivet.blogspot.com/2010/05/blog-list-kategori-hijau.html

salam.harap diterima.
terima kasih.

PUTERI HANNAN(FATIN) berkata... [Reply to comment]

saya sedar diri, sy org hijau... jemput ye...

http://puterihannan.blogspot.com/2010/05/lagi-sekali-dakategori-hijau.html

Wzulhilmi berkata... [Reply to comment]

Saya punya dalam kategori warna HIJAU..
Jemput2 lh datang melawat

http://mestarstruck.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-didalam-blog-list.html

nourul berkata... [Reply to comment]

aii abg ben..
saya da join utk kategori hijau..
sudi2lah jengok blog saya ye..^_^..

http://calledmenourul.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-dibloglist-kaler.html

nadnye berkata... [Reply to comment]

Salam en Ben, blog pink bole?

http://keloncot.blogspot.com/2010/05/saya-pun-nak-di-blog-list-kategori-pink.html

Eyriqazz berkata... [Reply to comment]

salam ben,

Ini entry saya:

http://www.eyriqazz.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

eikasyaza berkata... [Reply to comment]

Salam..nak jugak boleh en.ben?

Nak apply under kategori HIJAU.. ni linknye :

http://eikasyaza85.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

thanxs ye...

cheeky caca :) berkata... [Reply to comment]

http://shalizasyasya.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

da join yang hijau je . tu pon kalau layak T_T

Nabiel berkata... [Reply to comment]

bro..aku bru jek menjoinkan diri~hehhee..siap suda~

http://senseiabil.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

Lazyf... berkata... [Reply to comment]

Salam en. Ben Ashaari...
Blog saya tidak mempunyai ramai follower. Adakah saya layak?

http://lazyf.blogspot.com

Hann berkata... [Reply to comment]

Salam tuan Ben..

Kite nak join pink category boleh?

http://culinaryadventurejournal.blogspot.com/2010/05/kategori-blog-list-di-ben-ashaaricom.html

MamaDamia a.k.a Haiza berkata... [Reply to comment]

pelik la pulak....dah tinggal komen tapi tak de plak dalam list ni..ni link saya ye

http://mamaadablog.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@MamaDamia a.k.a Haiza

dah masuk ler...

yangyuyu berkata... [Reply to comment]

salam ben

sila sila jemput jemput dtg ye

http://bamyuyu.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

NHIDAYAT berkata... [Reply to comment]

cik Ben, kalau cik ben sudi baca dan bg pendapat http://ilovefullcreammilk.blogspot.com/2010/05/semua-blogger-yang-top-kena-baca.html

sila sila.=) i'l be very glad, thnx 4 reading this comment

~ Ann ~ berkata... [Reply to comment]

abangggggggg bennn, adik ann kena buat lagi ek???

cik bunbun berkata... [Reply to comment]

eh tadew kaler pepel ke

>.<

a kl citizen berkata... [Reply to comment]

assalammualaikum

mr ben

saya nak cuba mohon juga ya...
mana tahu ada rezeki

kategori HIJAU
http://klcitizen.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

el berkata... [Reply to comment]

salam hormat datuk paduka ben ashaari hehehe..saya dah buat n3..sila terjah ye..terima kasih assalamualaikom

http://arwendanish.blogspot.com/2010/05/nak-join-bloglist-pink-kamoo-wahai-ben.html

natsumiDyla berkata... [Reply to comment]

abg ben.

http://natsumi-dyla.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

harap permohonan diterima :)

Fie aka Tea berkata... [Reply to comment]

nak join yang hijau. huhu.

http://bluishchoco.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

a.z.n.e.e berkata... [Reply to comment]

en.ben:

saya juga mahu walaupun hampir ketinggalan monorail!

http://tentangaznee.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

♥CIK SHA♥ berkata... [Reply to comment]

nak sebok..nak sebok..hehehe..

http://riesha-ariesha.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

sekian mekaseh..(^_^)

Suliana berkata... [Reply to comment]

mr. ben,

hope masih sempat lagi terima link saya :-)

ni dia ye http://suliana-mylittlesunshine.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

heart~ berkata... [Reply to comment]

ben...nana nk mencuba nasib...hehe



http://girlish87.blogspot.com/2010/05/utk-bennak-berada-di-kategori-hijau.html

windi berkata... [Reply to comment]

AKU NAK JOIN JUGAK.nak join, nak join, nak join (ikut nada Hagemaru)

http://windi2u.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata... [Reply to comment]

jadik ke dak tah percubaan tadi tuh... hehehehe

jom terjah sinun... :D

http://azimask.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata... [Reply to comment]

layak hijau jee walaupun sukaaaa sangat kaler merah.... apapun... jom terjah kat blog mimie nie pulak...

jomm jommm...

Saya ingin berada di dalam blog list kategori HIJAU kerana....

Miss Shizu berkata... [Reply to comment]

incik ben, saya taw sy da lmbt...tp tulun la trime saye...tulun la...huu

http://cruelgurlz.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

eikasyaza berkata... [Reply to comment]

wahhh...dah masuk la..mekasih2...tq banyak2

Love Journal Of HazlizaHusaini'S Family berkata... [Reply to comment]

aik..nape komen sy xde..xlyak ke cik ben..
http://hazlizahusaini.blogspot.com/2010/05/nak-jadi-famaous-macam-ben.html

Fairuz Selamat berkata... [Reply to comment]

broo.. nak join
tp dah expired dah trikh ni
huwaaa

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI