Kategori BLOG LIST - Dibuka Kembali ..TERHAD

Jika korang nak menambah 'pendapatan' (trafik ) dengan secara tidak langsung , korang leh 'mohon' untuk berada dalam blog list BEN ASHAARI ..

Untuk kategori MERAH :

Syarat-syaratnya ,

1) mempunyai 500 follower keatas ...
2) entri
- header BEN ASHAARI BLOG
- Tajuk : Saya ingin berada di dalam blog list kategori MERAH kerana ...


Untuk kategori PINK :

Syarat-syaratnya ,

1) khas buat blog ibu ibu ...

2) entri
- header BEN ASHAARI BLOG
- Tajuk : Saya ingin berada di dalam blog list kategori PINK kerana ...

Untuk kategori KUNING :

Syarat-syaratnya ,

1) mempunyai 300 follower keatas ...
2) entri
- header BEN ASHAARI BLOG
- Tajuk : Saya ingin berada di dalam blog list kategori KUNING kerana

Untuk kategori HIJAU :

Syarat-syaratnya ,

1) mempunyai 300 follower ke bawah ...

2) entri
- header BEN ASHAARI BLOG
- Tajuk : Saya ingin berada di dalam blog list kategori HIJAU kerana ...


Kenapa aku buat gini ? Dalam blog aku ni takde dah sangat iklan ... tak de la nak semak sangat pon ... jadi satu entri di main page saja .. lepas pembaca baca entri pasti dia akan melihat blog list terkini .. Hanya entri terkini akan berada dalam top 5 teratas .. takkan nampak blog lain .. satu kelebihan buat blog yang rajin update ... maka trafik mudah buat blog tersebut ..

Terbukti berkesan .. Tak caya g tanya sendiri ..

p/s : senarai yg ada ni takkan kekal .. jika kurang aktif , akan di delete... senantiasa dipantau .. Hanya blogger yang rajin update akan berada dalam list tersebut .. Baru mencabar kan ..

PERINGATAN : DIBUKA SEHINGGA TENGAH MALAM INI - 8/5/2010 .. SEGERA DAN TERHAD ..PASTI KAN ADA ENTRI DAN MENGIKUT ATURAN ..

PASTE URL ENTRI ANDA DI BAHAGIAN KOMEN !! KALAU TEMPAT LAIN , AKU TAK BERTANGGUNGJAWAB.. TIDAK DILAYAN ..

48 ulasan:

  1. ~ macam besh jer dapat merah ni...~

    ben, mana pergi innity kamu? hmmm

    BalasPadam
  2. Salam En. Ben yang terhormat. sila terima permohonan saya ini.

    http://salmiahehehe.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    BalasPadam
  3. Salam En Ben...nak cube nasib nie, baru nak belajar nie..PINK COLOUR....

    http://izan1979.blogspot.com/2010/05/kad-selamat-hari-ibu-dari-haiqal.html

    BalasPadam
  4. Thanx ben. Sukses slalu ya! =P

    http://nakashimakureno.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    BalasPadam
  5. sy kuning punya.. ooh yeahh.. siap promote ag oke..lalala


    http://zaza96.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    BalasPadam
  6. kategori pink please :)


    http://mamasygaina.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    BalasPadam
  7. http://sitinorkhaironisha.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    ini permohonan saya...

    BalasPadam
  8. saya nak join... kategori PINK...
    sudi-sudi kan la jengah - http://ejamaria.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    BalasPadam
  9. Thank's En Ben!...Baru mencuba berblog dah dapat sokongan, tengah semangat nie....

    BalasPadam
  10. sudah join

    abg ben sila ke blog sy yea =)


    http://lizamer.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    BalasPadam
  11. slm...

    en ben, sudilah kiranya bertandang ke blog senduku :-)

    http://mudah-sangat.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    BalasPadam
  12. salam..
    abg ben, mau join juga..

    http://faazamuniira.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    BalasPadam
  13. bro~
    cayalah~hehehe..
    nti aku nk join..kang aku bg link yea~

    BalasPadam
  14. sila lah baca n3 kakyong yer.. ;)

    http://kakyong72.blogspot.com/2010/05/blog-list-kategori-pink.html

    BalasPadam
  15. yeay ! dah join *sambil hentak2 kaki

    http://writetoasphaq.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    :)


    :)

    BalasPadam
  16. aduh..sket lg nk cukup 500follower..huhuhuh

    BalasPadam
  17. http://iceboxrivet.blogspot.com/2010/05/blog-list-kategori-hijau.html

    salam.harap diterima.
    terima kasih.

    BalasPadam
  18. saya sedar diri, sy org hijau... jemput ye...

    http://puterihannan.blogspot.com/2010/05/lagi-sekali-dakategori-hijau.html

    BalasPadam
  19. Saya punya dalam kategori warna HIJAU..
    Jemput2 lh datang melawat

    http://mestarstruck.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-didalam-blog-list.html

    BalasPadam
  20. aii abg ben..
    saya da join utk kategori hijau..
    sudi2lah jengok blog saya ye..^_^..

    http://calledmenourul.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-dibloglist-kaler.html

    BalasPadam
  21. Salam en Ben, blog pink bole?

    http://keloncot.blogspot.com/2010/05/saya-pun-nak-di-blog-list-kategori-pink.html

    BalasPadam
  22. salam ben,

    Ini entry saya:

    http://www.eyriqazz.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    BalasPadam
  23. Salam..nak jugak boleh en.ben?

    Nak apply under kategori HIJAU.. ni linknye :

    http://eikasyaza85.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    thanxs ye...

    BalasPadam
  24. http://shalizasyasya.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    da join yang hijau je . tu pon kalau layak T_T

    BalasPadam
  25. bro..aku bru jek menjoinkan diri~hehhee..siap suda~

    http://senseiabil.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    BalasPadam
  26. Salam en. Ben Ashaari...
    Blog saya tidak mempunyai ramai follower. Adakah saya layak?

    http://lazyf.blogspot.com

    BalasPadam
  27. Salam tuan Ben..

    Kite nak join pink category boleh?

    http://culinaryadventurejournal.blogspot.com/2010/05/kategori-blog-list-di-ben-ashaaricom.html

    BalasPadam
  28. pelik la pulak....dah tinggal komen tapi tak de plak dalam list ni..ni link saya ye

    http://mamaadablog.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    BalasPadam
  29. salam ben

    sila sila jemput jemput dtg ye

    http://bamyuyu.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    BalasPadam
  30. cik Ben, kalau cik ben sudi baca dan bg pendapat http://ilovefullcreammilk.blogspot.com/2010/05/semua-blogger-yang-top-kena-baca.html

    sila sila.=) i'l be very glad, thnx 4 reading this comment

    BalasPadam
  31. abangggggggg bennn, adik ann kena buat lagi ek???

    BalasPadam
  32. eh tadew kaler pepel ke

    >.<

    BalasPadam
  33. assalammualaikum

    mr ben

    saya nak cuba mohon juga ya...
    mana tahu ada rezeki

    kategori HIJAU
    http://klcitizen.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    BalasPadam
  34. salam hormat datuk paduka ben ashaari hehehe..saya dah buat n3..sila terjah ye..terima kasih assalamualaikom

    http://arwendanish.blogspot.com/2010/05/nak-join-bloglist-pink-kamoo-wahai-ben.html

    BalasPadam
  35. abg ben.

    http://natsumi-dyla.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    harap permohonan diterima :)

    BalasPadam
  36. nak join yang hijau. huhu.

    http://bluishchoco.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    BalasPadam
  37. en.ben:

    saya juga mahu walaupun hampir ketinggalan monorail!

    http://tentangaznee.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    BalasPadam
  38. nak sebok..nak sebok..hehehe..

    http://riesha-ariesha.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    sekian mekaseh..(^_^)

    BalasPadam
  39. mr. ben,

    hope masih sempat lagi terima link saya :-)

    ni dia ye http://suliana-mylittlesunshine.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    BalasPadam
  40. ben...nana nk mencuba nasib...hehe



    http://girlish87.blogspot.com/2010/05/utk-bennak-berada-di-kategori-hijau.html

    BalasPadam
  41. AKU NAK JOIN JUGAK.nak join, nak join, nak join (ikut nada Hagemaru)

    http://windi2u.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    BalasPadam
  42. jadik ke dak tah percubaan tadi tuh... hehehehe

    jom terjah sinun... :D

    http://azimask.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    BalasPadam
  43. layak hijau jee walaupun sukaaaa sangat kaler merah.... apapun... jom terjah kat blog mimie nie pulak...

    jomm jommm...

    Saya ingin berada di dalam blog list kategori HIJAU kerana....

    BalasPadam
  44. incik ben, saya taw sy da lmbt...tp tulun la trime saye...tulun la...huu

    http://cruelgurlz.blogspot.com/2010/05/saya-ingin-berada-di-dalam-blog-list.html

    BalasPadam
  45. wahhh...dah masuk la..mekasih2...tq banyak2

    BalasPadam
  46. aik..nape komen sy xde..xlyak ke cik ben..
    http://hazlizahusaini.blogspot.com/2010/05/nak-jadi-famaous-macam-ben.html

    BalasPadam
  47. broo.. nak join
    tp dah expired dah trikh ni
    huwaaa

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI