Di Mana Mat Gebu Sorokkan Tiffin Birunya ?

by - Mei 29, 2010

Maaf la yer .. aku tak habis habis cerita MAT GEBU ni .. bukan apa , sejak aku berblog ni , dan buat kali pertamanya aku pergi ke JOHOR semata mata berjumpa rakan rakan blog ... Aku tau ramai buat gitu tapi tu diorng bukan aku .. hahaha .. tak pasal pasal wife aku terjebak sama ikut ..

Entri berkaitan dengan perjumpaan ni saja aku nak abadikan dalam blog aku ni agar boleh dijadikan kenangan satu hari nantii ..


Bagi mereka yang mengenali MAT GEBU yang cukup terkenal dengan TIFFIN BIRUnya tu , kat situ laa dia simpan .. di ceruk tu haaa... hahaha.... Berat gak tu.. hati hati bila nak memegang.. CMG mengusha dari jauh.. hahahahaha.. mau teriak dia kalau jatuh tiffin tu ... hahaahha... aku respek ar dengan minat dia tu .. Bak kata aku smlm pada dia , duit bukan persoalan tapi minat .. kerana minat pasti sanggup berusaha menjadikan realiti ... hehhe...

p/s: Kak Yatie , hehehe... berkenaan dengan muka diorng tu .. diorng nak low profile... huhu...

You May Also Like

8 comments

  1. Kak Jie yg kenal cik mat ni sejak 2007 ... tak pernah sempat pun jumpa...selalu tgok gambar je blogger2 lain turun Johor jumpa dia

    agaknya 10 thn lagi kalau kak jie buat kenduri dpt menantu ke, mau agaknya cik mat dtg sini ...hehehe

    BalasPadam
  2. 2007/12/10 - date pertama komen Cik Mat Gebu kt blog....

    BalasPadam
  3. mana muka cik mat?...selalu dok ikut resepi dia yg sedap2...tapi x dpt tgk muka dia.....low profile sungguh cik mat nie.....

    BalasPadam
  4. la cik mat gebu org johor ke? lain kali balik johor nak jumpe dia gak lah

    BalasPadam
  5. salam Ben...
    excelikan tiffin biru tu tersembunyi di tempat "khas"..tapi malam sebelum rombongan kak kiah datang, saya dah keluarkan dan letak kat situ...apa2 pun terasa berbesar hati dengan kehadiran ben dan semua...ehem ehem kak jie dah nak menerima menantu ke?..

    BalasPadam
  6. wahhhh .... mesti en ben pegang tuh dgn super duper berhati hati kan.. :D

    BalasPadam
  7. Salam Ben....ooo tiffin bru Mat dah pindah tempat ya BEN...masa Kakintan datang tiffin nya duduk dalam "rumah kaca" he..he...taraf nya sama seperti "high class" punya tempat..tapi bila BEN buat rombongan CIK KIAH keSedenak dia alihkan kat situ...agaknya dia tak au BEN susah2 nak cari he..he...

    BalasPadam
  8. tu dia...
    dia punya pegang tuh lg cermat drp pegang baby hahahahaa
    ampun cik mat & ben!

    BalasPadam