Bantuan Anda Diperlukan ...

by - Mei 24, 2010

Salam ..

Tempoh hari aku menerima satu mesej yang meminta aku memanjangkannya kepada sahabat sahabat blog yang lain .. Aku nak cerita panjang pun , aku sendiri pun terharu ... Jadi ada baiknya korang masuk dan baca sendiri ... Jika sudi menghulur bantuan... amatlah dihargai ...

Berikut beberapa blog yang telah buat entri berkenaan :

JOEGRIMJOE

TRUEWISHLIST

dan ini pula blog milik ayah kepada baby tersebut

LOGAMEMAS


Diharap dapat panjangkan entri ni kepada blogger blogger yang sudi membantu... Terima kasih ..

You May Also Like

18 comments

  1. dah baca
    moga baby tu selamat
    ayah dia cakap segala bantuan dihentikan
    sebab dia terkejut dengan sumbangan yg sangat banyak

    BalasPadam
  2. sedih.. semoga selamat semuanya..

    BalasPadam
  3. salam,
    sama juga ... sudah baca entry berkaitan... semoga semuanya selamat... tq for info..

    BalasPadam
  4. Insyaalh jap lg akak terjah blog tu...

    BalasPadam
  5. sedih bila membaca cerita pasal seorang ayah yg meminta bantuan demi seorang anak. tapi alhamdullillah, ramai yg memberi bantuan. bukti yg masyarakat bloggers di malaysia ni masih ada yg mengasihani.

    good effort on your behalf sir, will keep myself up to date on this matter.

    www.tehtarikmemoirs.com

    BalasPadam
  6. Terima kasih BEN...sy dh baca blog tu,semoga baby tu selamat dan keluarganya di rahmati ALLAH swt...Amin!!1

    BalasPadam
  7. ohhh abg ben.. terima kasih kerana beritahu di FB btw.. bila saya tengok blog owner... dia kata semua sumbangan dihentikan...

    BalasPadam
  8. moga baby itu selamat...

    BalasPadam
  9. thnx atas pemberitahuan ni, dah view blog ayah muadz...
    smga baby dan parents dia sntiasa diberkati...
    rezki baby baru, lahir2, melimpah doa dari rkn2 blogger yg lain...~ AMIN

    BalasPadam
  10. thanx abg ben gtaw info nie....

    BalasPadam
  11. salam ben. dah baca, tq 4 sharing. moga baby cepat sembuh. Ujian dr Allah utk tingkatkan iman & penghapus dosa.

    BalasPadam
  12. ko kenal ke ben?

    si ayah n si ibu 2 2 student
    memang klu 1000 pound sehari
    xmampu ok

    thx ya ben
    bantu org
    nanti org bantu kita time kita susah

    BalasPadam
  13. @joe.. tak kenal tapi SUNSHINE mintak aku beritahu pada blogger blogger lain ..
    aku tolong mana termampu je ...

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah nampaknya dah ramai yang menderma.

    BalasPadam
  15. salam
    bantuan kewangan perlu..
    doa untuk bbay n ibu bapanya juga perlu..
    sama2 kita berdoa semoga mereka tabah dengan ujian Allah..

    BalasPadam
  16. sedihnya...marilah sama-sama kita berdoa supaya Mu’az Firdausi selamat...amin

    BalasPadam
  17. salam abg Ben. tq buatkan entri ni :) so far mak baby dah kua hospital..jus kne dtg hari2 utk 2 minggu akan dtg utk menyusu.
    ayahnya, izham plak dah hentikan utk smentara waktu kutipan tu. alhamdulillah rezki muaz, dlm 4 hari je dpt lebih euro8000++.
    harapnya muaz dpt besar cpt2. kuat baby muaz tu ;)

    BalasPadam
  18. salam Mr Ben

    terimkasih atas kongsian info ini..syukur...ramai penderma dan pendoa..mudah2an adik muaz sihat dan segala urusan dipermudahakan...amin

    BalasPadam