by - Mei 24, 2010

Salam ... selamat pagi ..

Alhamdulillah ... Apa khabar sahabat sahahat blog ? Aku doakan semoga kita semua senantiasa sihat sejahtera selalu ..

Camana tidur tadi ? Best ? hehe.. aku ? Fuh... aku dah lama tak tidur nyenyak .. Kebelakangan ni lak tidur nyenyak .. Kenapa ? Sbb aku tidur awal dah .. Blog bukan lagi keutamaan aku .. blog skang dah jadi nombor 198 dalam hidup aku .. tu pun dah terkeluar dari senarai rutin kehidupan aku.. Aku akan berblog bila ada masa je .. Cam skang ni , sementara tunggu wife aku siap , aku post satu entri yang mana takde info pon dalam ni .. sekadar bercerita kosong je... Lagi pun cerita ni untuk diri aku je ... ;)

Erm... seperti mana aku rancang , ari ni start balik diet... er... meneruskan diet minggu lepas , lebih tepat lagi ... saja jaga kesihatan.. doktor marah aku tak jaga kesihatan ni ... haih... petang petang , g gym ... Blog ? aku update pasal jelajah je la... saja nak kenalkan sahabat sahabat baru dan lama dalam dunia blog kita ni ...

Ok la...aku gerak dulu .. kang bebel lama lama , dapat dosa lak .. sbb takde manfaat... Salam ...

You May Also Like

5 comments

  1. Selamat pagi Ben...betul2..jangan biarkan blog menguasi hidup kita...

    BalasPadam
  2. hahahah...i like ur word..tp btol...elakkan ckp byk, tkt dpt dosa kering jer nanti:)

    BalasPadam
  3. Selamat berdiet ye Ben.. Diet saya dah lama ke laut China Selatan..

    BalasPadam
  4. selamat pagi ben...
    ewah.....gembira rasa dihati...
    itu yg terbaik ben..
    pi gym petang yer ben..
    kita sihat, badan sihat, otak cergas
    peace...

    ada CMG dan azila ...hai2 selamat pagi semua...

    BalasPadam
  5. Salam dan selamat pagi Ben...semoga ceria selalu...Buat apa yg kita suka, akan buat hati kita gembira...

    BalasPadam