PRINCE OF PERSIA

by - Mei 27, 2010

Hahahaha.. aku amik cuti rehat ari ni ... esok sampai ahad ..cutii.. hahahaa.. aku nak rilekskan minda dari semua .... tamo pk kije .. tamo pk blog ..tamo pk ... erk.. erk... apa saja... aku pk yang wajib aku pk saje.. hahaha.. dan aku benar benar rileks hari ni ... wahahahaha...

Bermula kul 10 pagi .. aku pergi ke ALAMANDA .. takde orang lagi ?? hahahaha.. aku sukeeeeeee.... aku g beli tiket wayang ... PRINCE OF PERSIA ... paling awal ada pun kul 12 tengahari ... masih banyak kerusi kosong... hehehe .. i likeeeeeeeeeeeeeeee.... aku leh pilih mana aku nak duduk .. aku duduk tengah tengah... barisan atas ... perghh ...



Pastu makan time... nak makan apa ekkkk ..JOHNNY'S ?? ... LAKSA SHAKE ? Tamo tamooooo... Aku ke Kenny Roger's ... ahahaha .. i likeeeee ... Aku orang pertama kat situ ... taraaaaa ... Aku order set half . wawawa... aku sure adik tu pasti terperanjat... Sorang je makan half???? hahahaha... sikit tuuuuuuuuuuuuu... kalau ikut tekak , sekoq woooo ...

Aku lepak kat situ sampai kul 11 lebih .. sambil baca paper ... hahaha.. biasanya aku pasti usung laptop... but not today !!!!! no no noooo ... hahahaha.. giler ..

Ok... dalam kul 1130pagi .. aku gerak ke GSC .. ermmm... ada jualan murah lak FITNESS CONCEPT .. huhu.. nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk beli.... lalalalala .... tak leh tak leh.. simpan duit untuk kawin ..... erk.. bukan aku nak kawin ..simpan duit untuk bakal anak aku nak kawin nanti.. kan kan ... lalala...

Sampai kat GSC ALAMANDA , tengok ramai orang dok beratur.. hahaha.. lambat la korang .. lain kali datang awal wooo ... berlagak nehh ... hahaha ... Panggilan masuk ... Cinema 1 ... waaaaa... masuk dalam kiri kanan aku awekk... waaaaaaaaaaa.. acah jeee... hahaha .. kiri kanan jantan ... semua mai ngan geng.. aku ngan mamat sebelah aku tu je single rider ... jeng jeng jeng...

Pastu ada preview movie untuk bulan depan ... Waaaaaaaaaaaaaa.... best best !!!! THE A TEAM , THE LEGEND IS BORN : IP MAN , TOY STORY 3 dan KARATE KID .... BUDAK SETAN ?? Tunggu raya nanti la main .. hahahahaha. ... Aku nak tengok semua tu nanti !!!

Ari tu aku tengok SHREK ...ok citer dia ..tak boring ... ada pengajaran ..hehehe ... kira boleh kasi ringan sikit la pala tu dari dok pk pasal awek atau bf.. hahahaha ..

Ok ok.. cerita start dah .. korang nak aku cite tak ni ?? Ok la..aku citer camana ending dia ek.. Last last ... hahahaha.... yelaaaa..korang g tengok sendiri laaaa.... Tapi best ke tak ?? Hurmm... best ke ?? Cam tak best ... BEST !!!!!!!!!!!! GILEEEEEEEEEEEERR .. Tak tengok , rugiiiiiiii.. hahaha.... mmg best citer dia ... non stop action.. kira kalau korang bawak masuk burger nak makan , tak sempat gigit lagi , korang simpan balik burger tu.. hahahahaha... ok tak ? hahahaha

Aku ingat nak gunting rambut ni... mau kasi botak ... tapi malas lak...terus balik umah je... hahaa.. tidoooooooooooooooooooooooooooooooooo...

You May Also Like

9 comments

  1. salam ziarah petang
    apa khabar anda?
    moga sihat selalu..

    BalasPadam
  2. Oh ben.. cita ni memang best... Aku dah tengok kat umah jer...

    Download.. Miahahha

    BalasPadam
  3. aiseh.... apsal tak beli online... lagi kuat gelak ketawa ko pasni.. hahahahaa!

    BalasPadam
  4. salam ben ..cuti rupanya hari nie ..
    happy weekend..

    BalasPadam
  5. waaaa.. merehatkan diri dan minda... ok la tuh....

    BalasPadam
  6. betul best?nk gi tgk rr

    BalasPadam
  7. wah..tak sabar nak tgk.

    sape nak tgk dengan saya?

    hehe

    singgah pula ke
    ::: KAU ILHAMKU :::
    entri terbaru
    JANGAN NAIK KALAU GAYAT'

    BalasPadam
  8. not syop action cam creta primeval.. nak suap popcorn pun tak menyempat....

    BalasPadam