Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 13 Julai 2010

Ruang iklan untuk disewa

Rekod untuk sepanjang 1 bulan
( dari 25hb MAY ke 24 JUN 2010 )





Ruang iklan khas buat mereka yang berniaga online di internet ni .. Pakej yang istimewa ..

Contoh boleh di lihat di sini ...

Jika berminat , sila email ke benashaari@yahoo.com , YM atau FB ( BEN ASHAARI II , KELAB BLOGGER )

Terima kasih ...

26 komen :

qasehadam @ nurul berkata... [Reply to comment]

ankel ben caj bape sebulan sile inform yea

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

ym ben ..benashaari@yahoo.com

Azman Roslan berkata... [Reply to comment]

bagus ni.. berapa nak sewa? hahah

Cara Unik Menghilangkan Ketagih Dadah

QieFLy si Dolce berkata... [Reply to comment]

student mcm i ni dpt discount juga x? hihihihi
Entry terkini : Sah Cerai & Misteri cerai

Amir Izzat berkata... [Reply to comment]

salam Ben,

Wah..amir ada nampak nama Amir laaa... Betul ke nie? hurm.. boleh ek dapat iklan kat sini??? hehe..caj2..

Chekgu Pinces berkata... [Reply to comment]

wah leh join ni.. (^__^)

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Tuu diaa...sudah keluar..sudah keluar...mcm ni nak letak iklan juga lahh..pak tua harga lain kan?..hehe

Sharinginfoz berkata... [Reply to comment]

tahniah memang gempak le..... nanti boleh share tips lagi ya....

Jenis2 Entry

Amy Syaquena berkata... [Reply to comment]

salam en.Ben tahniah ye pasni leh la share la sikit tips2nya ye

MahaMahu berkata... [Reply to comment]

Ben how about the payment... i nak iklan gak..

dairi hatiku berkata... [Reply to comment]

Salam En.Ben...
Kak Siti nak join niaga kat cini jugak....tak pandai sangat tang tenet nie....chatting tau la..
Ni blog akak yg kompom tak cantek...
http://ctsweetdecookies.blogspot.com/

mykendurishoppe berkata... [Reply to comment]

Salam Ziarah. Jalan2 pagi cari rezeki... nak tau lbh lnjut ttg iklan disini.. TK

Kak Ana Athan berkata... [Reply to comment]

salam ziarah. Jalan2 pagi cari rezeki.. nak iklan kat sini boleh? camana ya....

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@kak anan , mykendurishoppe

sila email saya di benashaari@yahoo.com

alinac lover berkata... [Reply to comment]

saya da email ya

SALINA TOUCH berkata... [Reply to comment]

berminat utk iklankan my bussiness kat cini tapi cam ne..brp rm

http://www.cahayacintabridal.blogspot.com
email : cahayacintabridal@yahoo.com

dairidihatiku berkata... [Reply to comment]

Salam Ben...
Bagitau la harga iklan...Kalau mampu kak Siti pon nak jugak buat iklan kelas jahitan..

mcm ni lah berkata... [Reply to comment]

sy berminat,. saya lebih dari mampu,.

Coretan anuar berkata... [Reply to comment]

Saya berminat dengan harga yang ditawarkan.. Kalau dah letakkan iklan bagi saya nombor akaun Maybank atau CIMB..

Nanti saya Bank In kos pengiklanan..
Banner pertandingan Anugerah Blog paling Popular yang berjaya saya hasilkan ada di blog saya di http://anuarmenulis.blogspot.com

Terima kasih..

Coretan anuar berkata... [Reply to comment]

Salam..

Ben Ashaari,

Saya dah emailkan saiz banner terbaru 452X90..

Saya tak dapat nak buat saiz banner 452x68.. Sebab saya tak dapat nak memuatkan keseluruhan maklumat pertandingan yang dirasakan penting..

Boleh diterima tak?

Kalau tak boleh terima tak apalah..

Terima kasih..

OPS berkata... [Reply to comment]

Ben...kolo nak lekat bisnes kerepek bolh x....

azam berkata... [Reply to comment]

adoii.....meh bersama² maju

BONDA SAYANG berkata... [Reply to comment]

Macam mana akak nak sewa tapak iklan ni untuk blog akak
http://beautifulss4u.blogspot.com/

mamamiya berkata... [Reply to comment]

nk iklan jugak....cmne ek?

Ni-Unique Online Shop berkata... [Reply to comment]

sy pun berminat jgk sbnarnya tpi kalo t'lalu mhl hmmmm .... btw ini blog sy -> Jam Tangan berserta MP4 [MP4 Watch Player AD668 8GB] klik kat sini

Hans Gambit Stiffler berkata... [Reply to comment]

sy pun nak iklan jugak kat sini...
anyway ni blog saya...
Panas! Media : Kombinasi Makanan Dan Ubat Yang Berbahaya
klik disini

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI