Ruang iklan untuk disewa

Rekod untuk sepanjang 1 bulan
( dari 25hb MAY ke 24 JUN 2010 )





Ruang iklan khas buat mereka yang berniaga online di internet ni .. Pakej yang istimewa ..

Contoh boleh di lihat di sini ...

Jika berminat , sila email ke benashaari@yahoo.com , YM atau FB ( BEN ASHAARI II , KELAB BLOGGER )

Terima kasih ...

26 ulasan:

  1. ankel ben caj bape sebulan sile inform yea

    BalasPadam
  2. ym ben ..benashaari@yahoo.com

    BalasPadam
  3. salam Ben,

    Wah..amir ada nampak nama Amir laaa... Betul ke nie? hurm.. boleh ek dapat iklan kat sini??? hehe..caj2..

    BalasPadam
  4. Tuu diaa...sudah keluar..sudah keluar...mcm ni nak letak iklan juga lahh..pak tua harga lain kan?..hehe

    BalasPadam
  5. tahniah memang gempak le..... nanti boleh share tips lagi ya....

    Jenis2 Entry

    BalasPadam
  6. salam en.Ben tahniah ye pasni leh la share la sikit tips2nya ye

    BalasPadam
  7. Ben how about the payment... i nak iklan gak..

    BalasPadam
  8. Salam En.Ben...
    Kak Siti nak join niaga kat cini jugak....tak pandai sangat tang tenet nie....chatting tau la..
    Ni blog akak yg kompom tak cantek...
    http://ctsweetdecookies.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. Salam Ziarah. Jalan2 pagi cari rezeki... nak tau lbh lnjut ttg iklan disini.. TK

    BalasPadam
  10. salam ziarah. Jalan2 pagi cari rezeki.. nak iklan kat sini boleh? camana ya....

    BalasPadam
  11. @kak anan , mykendurishoppe

    sila email saya di benashaari@yahoo.com

    BalasPadam
  12. berminat utk iklankan my bussiness kat cini tapi cam ne..brp rm

    http://www.cahayacintabridal.blogspot.com
    email : cahayacintabridal@yahoo.com

    BalasPadam
  13. Salam Ben...
    Bagitau la harga iklan...Kalau mampu kak Siti pon nak jugak buat iklan kelas jahitan..

    BalasPadam
  14. sy berminat,. saya lebih dari mampu,.

    BalasPadam
  15. Saya berminat dengan harga yang ditawarkan.. Kalau dah letakkan iklan bagi saya nombor akaun Maybank atau CIMB..

    Nanti saya Bank In kos pengiklanan..
    Banner pertandingan Anugerah Blog paling Popular yang berjaya saya hasilkan ada di blog saya di http://anuarmenulis.blogspot.com

    Terima kasih..

    BalasPadam
  16. Salam..

    Ben Ashaari,

    Saya dah emailkan saiz banner terbaru 452X90..

    Saya tak dapat nak buat saiz banner 452x68.. Sebab saya tak dapat nak memuatkan keseluruhan maklumat pertandingan yang dirasakan penting..

    Boleh diterima tak?

    Kalau tak boleh terima tak apalah..

    Terima kasih..

    BalasPadam
  17. Ben...kolo nak lekat bisnes kerepek bolh x....

    BalasPadam
  18. adoii.....meh bersama² maju

    BalasPadam
  19. Macam mana akak nak sewa tapak iklan ni untuk blog akak
    http://beautifulss4u.blogspot.com/

    BalasPadam
  20. sy pun berminat jgk sbnarnya tpi kalo t'lalu mhl hmmmm .... btw ini blog sy -> Jam Tangan berserta MP4 [MP4 Watch Player AD668 8GB] klik kat sini

    BalasPadam
  21. sy pun nak iklan jugak kat sini...
    anyway ni blog saya...
    Panas! Media : Kombinasi Makanan Dan Ubat Yang Berbahaya
    klik disini

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009