GELEDAH DAPUR RAMADHAN BERSAMA ...


Taraaaaaaaaaaaaaaaa.. segmen ni antara yang best .. makan timeeeeeeeeeeee... hahaha.. resepi resepi .. tak kira .. biskut raya ke... juadah berbuka puasa ke .. apa saja laaa ... makan timeee...

Sebelum masuk Ramadhan , kita persiapkan menu supaya tidak berlaku pembaziran .. jadi apa kata mereka mereka yang ada resepi tu .. berkongsi.. cara nak berkongsi .. mudah jeeer...

Buat satu entri ... letakkan kan

1 ) banner tu .. dan linkkan ke entri ni .. ceritakan dari mana anda dapat resepi tersebut.. dan kenapa.. ;)

2 ) letakkan url resepi anda tu.. mudah je kan ?? haaa...

Tu jeeee... hahaa..siap .. pastu ... promote time... tu part aku laa.. hahaha.. jom jom... kita mulakannnn sekarangg... sapa dulu ????

Tarikh tutup ? Sebelum raya laaa... hehe..takkan raya kot baru nak tutup kan ? ..Hehe..

56 ulasan:

  1. enchek ben.. ini mimie nak joint.. nanti mie tengok resepi.... reserved 1 tempat.. nak kongsi benda paling mudah mie buat setiap kali buka puasa... i loike... ... dessert...

    BalasPadam
  2. erkkk......
    blog kita bukan sabit resipi..
    boleh kan en ben..?

    maknanya..
    letak resipi dan linkkan ke sini..?
    gitu ke..?
    erkk..tak paham lerr...sorriii

    BalasPadam
  3. wah en ben blh buat rancangan sendiri ni..paggl sume blogger yang pandai masak ni...meletop en ben!!!

    BalasPadam
  4. @kak zaa

    buat satu entri... letak banner tu..link ke sini dan letak url di dalam entri tu..

    BalasPadam
  5. Yeye..bgs2!! sokong Ben..balik nih mintak resepi kat ayah la!! hihi

    BalasPadam
  6. Teringin gak nak join...Tp asik2 bahan utama masakan utk setiap jenis masakan 'curahan kasih sayang'..ehehe..even nasi goreng..Sogan ler plak..

    BalasPadam
  7. Aku tak yah lah kan join..orang dah jemu dahh dgn mat gebu...hehe

    BalasPadam
  8. cik mat..
    joint jer..
    takde org bisingnyer..
    takde org jemunya
    aku suke ape?!
    hihii

    BalasPadam
  9. Salam Ben..
    haaa.. kakliza dah buata entry kat blg akak..
    jom tenguk.. http://hanieliza.blogspot.com/2010/07/geledah-dapur-ramadan-besama-ben.html

    BalasPadam
  10. banner tu kena copy image ek atau ada htmlnya? soklan bodo ker? akaq mmg kureng bab bahasa it ni... tau masuk entry ngan edit jer... lain2 tibai...

    BalasPadam
  11. resepi untuk buka2 jer ker.....resepi untuk sahur tak boleh ker....??
    tak sabar nak bersahur di pagi yang dingin... sejuk2.... pastu makan nasi panas sayur bening ikan masin telur kicap sambil layan tengok rtm......huehuehue

    BalasPadam
  12. Salam Ben..
    Akak dah letak iklan segmen nih..cuma akak saja2 buat jugak la sebagai contoh untuk org lain...Ben xyah la geledah2 dapur akak yg dah sedia bersepah2 tuh...huhuuu

    BalasPadam
  13. salam Ben,akak dah cuba sertai segmen geledah dapur dari Ben nie..nie url akak..maap yer kalu tak berapa betul..akceli sja suka sukakan..maceh yer

    http://kaksma.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. Salam ben,
    Akak punya blog yg x brape fofular ni bole gak ke join?

    BalasPadam
  15. salam ben
    mas dah buat, harap2 betul ye...

    http://masduniaku.blogspot.com

    BalasPadam
  16. Salam, Syabas Ben! dgn ada nya segmen begini dpt membantu semua pihak. Saya jg tidak mahu ketinggalan.....

    Azian -http://aziancollections.blogspot.com/2010/07/geledah-dapur-ramadhan-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  17. dah buat entry tu tp tak taulaa betul ke tak...SEGANNNN

    BalasPadam
  18. salam en Ben..saya join geledah dapur ramadhan ni. terima kasih.

    http://izahdaut.blogspot.com/2010/07/geledah-dapur-ramadhan-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  19. En.Ben...

    macam berminat lak nak join walaupun bukan la pandai sangat masak...sampai bile nie..nak kena buat dulu kalau x..x best lak entry x de pic...

    BalasPadam
  20. Ben,
    akaq menyahut cabaran CMG untuk sertai geledah2 awak ni... ntah betul ntah tidak, akaq belasah jer la, bukan luak pun kan...

    ni ural blog akaq http://cookerypot.blogspot.com

    lulus ke dak ni ye?

    BalasPadam
  21. @Mat Gebu

    ngan mat gebu tu mmg la jemu, tp ngan masakan mat gebu tak der yg jemu... hah... jom join, akaq dah sahut cabaran ko tu... yok!

    BalasPadam
  22. assalamualaikum.. tadi dah post komen.tak pasti dah masuk komen box belum. nak join the geledah dapur segmen.

    http://izahdaut.blogspot.com/2010/07/geledah-dapur-ramadhan-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  23. dah join..

    http://sinarraudah.blogspot.com

    BalasPadam
  24. salam
    dah buat entri ttg segmen ni dah..:)

    BalasPadam
  25. salam abg Ben dah buat entry untuk masuk terjah ni tgk lah harap2 dpt hehehehhe resepi sendiri tapi tak byk lah ok heheheh

    http://mahamahu.blogspot.com/2010/07/geledah-dapur-ramadhan-makanan.html

    BalasPadam
  26. Ben kita nak join tp tak pandai nak link kan..

    BalasPadam
  27. Che Ben! Dah letak :) Segmen yang hebat! Oh daku suka!!!

    http://ciaoannin.blogspot.com/2010/07/geledah-dapur-ramadhan-bersama-che-ben.html

    BalasPadam
  28. Nak join nak join tp memula nak berkenalan dulu. Selamat berkenalan

    BalasPadam
  29. Salam Ben,
    Akak dah buat segmen tu dan link sekali....harap berpuas hati ya..terima kasih..

    BalasPadam
  30. salam En Ben...kite nk join geledah dapur segmen dn nk minta izin war2kn sumbangan derma dari para bloggers utk surau tmpat kite..tqvm.

    http://885cuteoven.blogspot.com/2010/07/geledah-dapur-ramadan-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  31. Dengan rasminya saya dah join
    http://westernfood.yolasite.com/index/geledah-dapur-ramadhan-bersama-ben-mi-gulung

    BalasPadam
  32. salam abg ben...dah uat untuk segmen ni..xtau la bto ke x..tp segan lorr kalo digeledah dapor x byk makanan..hehe

    http://emunnn.blogspot.com/2010/07/geledah-dapur-ramadhan-bersama-ba.html

    BalasPadam
  33. http://qasehsufi.blogspot.com/2010/07/geledah-dapur-ramadhan-bersama-ben.html

    BalasPadam
  34. Nak join jugak
    http://westernfood.yolasite.com/index/geledah-dapur-ramadhan-bersama-ben-mi-gulung

    BalasPadam
  35. salam ben..akak dh post entry psl segmen nih..thnx ye!

    http://myinahar67.blogspot.com/2010/07/segmen-geledah-dapur-ramadhan-bersama.html

    BalasPadam
  36. waaa..... nak join tp x fhm cara nak buat..... tolong.....

    BalasPadam
  37. rai dah join....
    jemput singgah ke...

    http://rihannaidzmi.blogspot.com/2010/07/geledah-dapur-ramadhan-bersama-ben.html

    thanxxx =)

    BalasPadam
  38. saya pun dah join...

    singgah lee blog eja

    http://dairygirzl-scopio.blogspot.com/2010/07/geledah-dapur-ramadan-bersama-ben.html

    BalasPadam
  39. salam nak joint.
    ni baru nak try2. tk berapa faham lagi...stil gear 1 laa

    BalasPadam
  40. @Chempaka Aziz

    ikut macam yang diorng tu buat ...

    http://dairygirzl-scopio.blogspot.com/2010/07/geledah-dapur-ramadan-bersama-ben.html

    BalasPadam
  41. Salam Ben....saya dah sertai geledah dapur ramadhan...betul ke yang saya buat tuh?? jenguk yer

    http://warisanizryn4u.blogspot.com/2010/07/geledah-dapur-ramdhan-bersama.html

    BalasPadam
  42. salam..
    akak dah join contest ni..
    kalau salah bgtaulah..
    boleh buat correction..

    http://hazlinnazri.blogspot.com/2010/07/geledah-dapur-ramadhan-bersama-ben.html

    BalasPadam
  43. Salam Ben..akak pun nk join gak segmen geledah dapur ramadhan ben tu eh..akak dh post entry kt blog akak tau,t ben jengah ler yer

    BalasPadam
  44. Salam Ben...kak Norli pun dah join 2 kaki dgn group ni..Dah siap post lagi!!! Nnti senang mai lah tgk. org veteran update..he..he..

    BalasPadam
  45. Salam Tuan Rumah :
    Pertama Kali join ni,,, sonok jgk layan resipi resipi ni saya cuba hantar resipi simple untuk di sediakan pada bulan Ramadan yang akan menjelma ... senang jer yang penting berkhasiat.
    Resipi ni saya reka sendiri, sambil tengok2 kat internet, dan ubahsuai semula mengikut kesesuaian. Selamat Mencuba

    Steam Tauhu & Pak Choi

    http://arediks92.blogspot.com/2010/07/geledah-dapur-ramadan-bersama-ben.html

    BalasPadam
  46. i ade recipe nak share jugakk! my home made chicken lasagna, come come check it out! :)

    http://mzzoeana.blogspot.com/2010/07/zoe-home-made-chicken-lasagna.html

    BalasPadam
  47. Lauk paling simple mesti ada atas meja rumah saya.. =D


    http://gadiswanita.blogspot.com/2010/07/geledah-blog-bersama-mawar-d.html

    BalasPadam
  48. Salam Ben. Maaf ya, Along ni buta IT sikit, tak berapa paham benda2 camni. Minta izin nak join juga, kalau Ben sudi. Da buat entri kat sini:
    http://homekreation-recipes.blogspot.com/2010/08/segmen-geledah-dapur-ramadhan-bersama.html
    Terima-kasih ya, harap entri di terima & dapat tolong kenalkan blog Along.

    BalasPadam
  49. salam ben, nak join jugak.. dah buat n3 spt yg disyaratkan.. harap2 apa yg k.nor buat ni betul dan memenuhi syarat.. mekasih..

    http://secubitgaramnor67.blogspot.com/2010/08/segmen-geledah-dapur-ramadhan-bersama.html

    BalasPadam
  50. encik ben..sila lawat ye..

    http://mangges.blogspot.com/2010/08/geledah-dapur-ramadhan-bersama-crunchy.html

    BalasPadam
  51. salam ben akak pun nak join, harap n3 akak diterima...tq

    BalasPadam
  52. Salam Ben!

    Saya dah buat entry pasal segman ni. entah betul ke tidak. harap diterima ye entry saya.

    http://kompoi-kak-endor.blogspot.com/search/label/promote

    BalasPadam
  53. salam..
    gue dah buat entry untuk segmen nih kehkeh.

    http://resipivagg.nini3posen.com/?p=7855

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.