Sabtu, 3 Julai 2010

Teruk aku kali ni !!!

Camana aku leh terjebak ni ?? Aku ingatkan boleh la layan jap jap ..tapi tidak.. tidaakkkk... aku dah terjebaakk... dan aku tak boleh nak berenti dah ni ..camana nak buat ni ??

Ni baru satu disc.. ada 3 disc .. satu disc ada 8 episode ? Mau mau aku terberanak tengok baru abis semua ni !!


Pada yang kenal GADIS TERBILANG , haaa.. perempuan ni sebijik cam perangai dia !! Seyes woo... hahahaha

Apa pun .. sesekali layan korea tak mencacatkan kejantinaan lelaki .. sesekali layan bersama orang tersayang , apa salahnya kan... takkan nak layan bola lak.. hahaha ....

BOYS BEFORE FLOWERS .. mmg layan .. hahaha.. dari layan SI CAPIK.. hahaha... jgn marah aaa.. hakikat... lalalala

BA : Adakah ramalan aku tepat ???

20 komen :

honey amour berkata... [Reply to comment]

creta nih memang layan..aku siap suh hubby downlodkan lagi..25 episode aku tgk 1 hari setengah..

honey amour berkata... [Reply to comment]

ben..tajuk tu Boys Over Flower..bukan Boys before flowers..hiihihih...

Faris CJ berkata... [Reply to comment]

hihihi... best2 citer korea..

nabilah abd rahman berkata... [Reply to comment]

wah...xsgka ya bro ben suka cite nie...tgk smpai abis tau..cte nie bes sgt2...

Chekgu Pinces berkata... [Reply to comment]

haha.. Ben, cite ni ber'HANTU'.. nasibla Ben.. sape suh terjebak.. ;p

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Uikk..demam korea pulak kee..hmm, boleh ke tgk drama2 mcm ni sambil baking?.

Fina Fento berkata... [Reply to comment]

Cerita ni memang berhantu. saya pun kena rasuk jugak. actually, tajuk dia ni ada dua. view kat internet Boys Before Flower (BBF) pun dia, Boys Over Flower (BOF) pun dia

HAISH!

liyana aziz berkata... [Reply to comment]

omg! lee min ho!!

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

kat kotak cd tulis boys before flowers ..begitu jugak kat internet.. hehe

pUtRi_sayaNg berkata... [Reply to comment]

Huhuuu.. bukan tajuk dia BOYS OVER FLOWER kaa ?? heheee.. citer nie mmg best dow.. =)

honey amour berkata... [Reply to comment]

mungkin dua2 sama kot..

intan izani berkata... [Reply to comment]

boys over flower ke
boys before flowers ke sama je
dua-dua dipakai tajuknya
tp citer ni mmg best
versi taiwan ngan jepun pun best

ecah berkata... [Reply to comment]

nak aku list kan lagi cerita2 yg kompem mesti melekat kalau tengok??;p

Aku Chun berkata... [Reply to comment]

oh. suka citer neh.. ji hoo sunbae...!!

Hapiz Rahman berkata... [Reply to comment]

layan jugak kadang2..

thiya berkata... [Reply to comment]

saya fanatik korean! haha.. ben awak kena tgk cite iljimae,(seryes sedih), ur beatiful,he... no limit,brilliant legacy,.. nk yg lame2 pon ade! my girl... bestttt....

nora amila ghazali berkata... [Reply to comment]

mmg layanla tengok cerita nie... first tgok ngan kwan2 dalam laptop tak bleh tdur nak perabis juga... hahahaahah... mmg simptom yang truk jgak...

Miss SurferParadise berkata... [Reply to comment]

heheh .. welcome 2 the geng abg ben ...
jihoo sunbae sy pny ... hahah(pasan!)
original sondtrack ader kat blog sy .. ngeeee ="D

http://paradise2lurve.blogspot.com

Fendy berkata... [Reply to comment]

ak pon tgk abg ben...skrg episod 14....huhu....layan gler..memg style r cite ni....

nurul berkata... [Reply to comment]

terbaik laa cite nie hehee.. my favourite

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI