Teruk aku kali ni !!!

Camana aku leh terjebak ni ?? Aku ingatkan boleh la layan jap jap ..tapi tidak.. tidaakkkk... aku dah terjebaakk... dan aku tak boleh nak berenti dah ni ..camana nak buat ni ??

Ni baru satu disc.. ada 3 disc .. satu disc ada 8 episode ? Mau mau aku terberanak tengok baru abis semua ni !!


Pada yang kenal GADIS TERBILANG , haaa.. perempuan ni sebijik cam perangai dia !! Seyes woo... hahahaha

Apa pun .. sesekali layan korea tak mencacatkan kejantinaan lelaki .. sesekali layan bersama orang tersayang , apa salahnya kan... takkan nak layan bola lak.. hahaha ....

BOYS BEFORE FLOWERS .. mmg layan .. hahaha.. dari layan SI CAPIK.. hahaha... jgn marah aaa.. hakikat... lalalala

BA : Adakah ramalan aku tepat ???

20 ulasan:

  1. creta nih memang layan..aku siap suh hubby downlodkan lagi..25 episode aku tgk 1 hari setengah..

    BalasPadam
  2. ben..tajuk tu Boys Over Flower..bukan Boys before flowers..hiihihih...

    BalasPadam
  3. hihihi... best2 citer korea..

    BalasPadam
  4. wah...xsgka ya bro ben suka cite nie...tgk smpai abis tau..cte nie bes sgt2...

    BalasPadam
  5. haha.. Ben, cite ni ber'HANTU'.. nasibla Ben.. sape suh terjebak.. ;p

    BalasPadam
  6. Uikk..demam korea pulak kee..hmm, boleh ke tgk drama2 mcm ni sambil baking?.

    BalasPadam
  7. Cerita ni memang berhantu. saya pun kena rasuk jugak. actually, tajuk dia ni ada dua. view kat internet Boys Before Flower (BBF) pun dia, Boys Over Flower (BOF) pun dia

    HAISH!

    BalasPadam
  8. kat kotak cd tulis boys before flowers ..begitu jugak kat internet.. hehe

    BalasPadam
  9. Huhuuu.. bukan tajuk dia BOYS OVER FLOWER kaa ?? heheee.. citer nie mmg best dow.. =)

    BalasPadam
  10. boys over flower ke
    boys before flowers ke sama je
    dua-dua dipakai tajuknya
    tp citer ni mmg best
    versi taiwan ngan jepun pun best

    BalasPadam
  11. nak aku list kan lagi cerita2 yg kompem mesti melekat kalau tengok??;p

    BalasPadam
  12. oh. suka citer neh.. ji hoo sunbae...!!

    BalasPadam
  13. saya fanatik korean! haha.. ben awak kena tgk cite iljimae,(seryes sedih), ur beatiful,he... no limit,brilliant legacy,.. nk yg lame2 pon ade! my girl... bestttt....

    BalasPadam
  14. mmg layanla tengok cerita nie... first tgok ngan kwan2 dalam laptop tak bleh tdur nak perabis juga... hahahaahah... mmg simptom yang truk jgak...

    BalasPadam
  15. heheh .. welcome 2 the geng abg ben ...
    jihoo sunbae sy pny ... hahah(pasan!)
    original sondtrack ader kat blog sy .. ngeeee ="D

    http://paradise2lurve.blogspot.com

    BalasPadam
  16. ak pon tgk abg ben...skrg episod 14....huhu....layan gler..memg style r cite ni....

    BalasPadam
  17. terbaik laa cite nie hehee.. my favourite

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI