Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 11 November 2011

5 Sebab Kenapa Perlu Join Forum Syoknyerblogging

 

Oh, apa yang bestnya dengan Forum SB ni? Nanti aku detailkan apa item luar biasa yang menyebabkan aku kata Syoknyerblogging ni lain daripada yang lain. Korang boleh rujuk entry yang pernah aku share di sini, 5 Sebab Kenapa Perlu Join Forum SB.


1. Forum SB menghimpunkan blogger yang senior, mesra, dan bersedia memberi tunjuk ajar kepada semua.

Dekat forum SB ni, ada banyak informasi yang boleh menjadi rujukan buat blogger baru dan lama, samaada anda pengguna Wordpress, Blogspot ataupun Joomla. Blogger Otai juga sangatlah ramai berhimpun di SB ni untuk membantu semua blogger. Join sendiri baru tahu betapa syoknya!

2. Dengan menyertai Forum SB, jaringan persahabatan anda akan lebih bagus. Anda akan dapat lebih ramai kawan.

Dekat forum SB ni juga, baru je tahun ni beroperasi, dah ada yang jumpa jodoh! Mudahan ke jinjang pelamin hendaknya y.

3. Di SB, anda dapat bertukar-tukar pendapat dengan rakan-rakan di samping mengetahui isu-isu terkini.

Kalo korang memang malas nak membazirkan duit nak beli suratkhabar, boleh jenguk je board yang ada kat SB ni untuk tahu hal semasa di samping gosip2 terkini yang melanda dunia blogging. Mana tahu boleh bagi idea korang untuk menaip lepas ni. Ops, isu panas terkini dalam arena blogging tu korang dah tau ke belum?

4. Boleh menyelesaikan masalah-masalah yang melibatkan blog anda kerana kesemuanya memang mesra dan sedia membantu.

Kalau blog korang ada Malware ke, berat ke, apa2 ke, mengadu je problemo korang kat situ. Takpun iklan Nuffnang kesayangan korang tak kuar dsb. Tips2 nak buat duit dengan blog pun ada kat sana! Rajin-rajinlah mengaktifkan diri ya!

5. Menambahkan pelawat ke blog anda. The more the merrier! Semakin ramai anda ajak kawan-kawan anda join, semakin bertambah bilangan pelawat blog, meningkatkan pendapatan blogging anda."

Jadi tunggu apa lagi mohler kita ke syoknyerblogging.com http://syoknyerblogging.com/v1/

 

Sumber: http://www.cikgudahlia.com/2011/02/blogging-memang-syok-abislah.html

11 komen :

aRa ❤ aFiq™ berkata... [Reply to comment]

mcm syok jugak.. heee

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

dah join pun :)

Mr. Z dan Mis N berkata... [Reply to comment]

memang best join..

MAXIS HOME FREE SAPE MAU???

PRASEKOLAH FREE UNTUK ANAK ANDA

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

huwaaa
nak pi tgk laaa =]

fiqah berkata... [Reply to comment]

macam menarik bunyinya :)

arnissa berkata... [Reply to comment]

mcm best dpt jmp blogger otai n kongsi ilmu.... huhu

syaza nazura. berkata... [Reply to comment]

Thankyou sebab promote SB (: Heeeee :D Terharu laa pula, walaupun hanya sekadar moderator. Moga-moga lagi ramai yang join lepas ni la ye. Thanks Abg Ben! :)

logorithm berkata... [Reply to comment]

Wokeh dah join! Nak merasa syiok ker tak syiok. :-p


Terbaru dari Logokoko:

[13SX] Dilarang mengintai di tandas ini!

[U] Edwards Syndrome

[U] Suis

Anak Ulu Cheka berkata... [Reply to comment]

rugi x join wooo :)

ungu_violet berkata... [Reply to comment]

nak pi tgk laaa

Eema Eshya berkata... [Reply to comment]

Hihihi... dah join da... memang best

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI