Sapa lahir bulan NOVEMBER ??

 

Aku aku !! Tak lama lagi , aku punya besday lak.. Nak pos hadiah tak ? Haaha.. makasihhh ..

image

Kajian dari Dato Dr.Hj Fadzilah Kamsah berkaitan rahsia bulan kelahiran  ni aku rasa cuma satu kajian je.. Tak perlu la nak percaya sangat pon .. Tapi la kan , banyak jugak yang sama ciri cam yang aku ada .. Heheh.. Satu kebetulankah Dato ?

Hurm.. terutama tang banyak berfikir , kurang bercakap tapi mesra.. Tapi bila dah mula bercakap , tak banyak berfikir dah ! Tu dah jadi mengarut .. Hahahha..

Apa pon , suka la kajian ni .. Hehe.. Thanks Dato.

46 ulasan:

  1. saya bulan 11 jugak.. heee... :)
    23hb 11...

    BalasPadam
  2. saya lahir bulan 11. Klu orang putih punye kira Sagitarian la. Klu ikut kajian dato ni memang ada beberapa yang sama tapi tak semua. Kalau semua novemberian ni sama sikap..haru satu dunia. haha

    BalasPadam
  3. happy bday ...semoga ALLAH memberkati setiap langkah BEN amin

    BalasPadam
  4. Aku aku !! Tak lama lagi , aku punya besday lak.. Nak pos hadiah tak ? Haaha.. makasihhh ..

    hahaaaaa.... :p

    BalasPadam
  5. org pon lahir bln nov gaq, 17 nov, hehe~

    BalasPadam
  6. kita lahir bulan yg sama ;) november :)

    BalasPadam
  7. Errrr.. abg Ben.. hari ini birthday abg Ben ker?? kalo arini samalah kita.. saya pun sambut birthday arini gak... :) sya pun suka kajian ni.. kebanyakkannya mmg tepatlah... :)

    BalasPadam
  8. yeehaaaaaaaaaaaaaa!!!!!


    7 eleven paling cantik..=)

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/11/cerita-di-sebalik-pemilik-7-eleven.html

    kan kan

    BalasPadam
  9. @alvas-87
    sama la ngn awak.. 23 nov jugak... :)

    BalasPadam
  10. hehehehehe,,,bnyak persamaan kalo bermain dengan horoskop nih..tapi,tak payahlah nak percaya sangat...tak pasal2 akidah terpesong nanti...

    BalasPadam
  11. saya 30hb..mmg best la november

    BalasPadam
  12. wakaka..
    ayu citarasa rinduan dengan fazli-rt kongsi tarikh yang sama. 4 hb 11. aku tengok lah yang fdzli-rt tu ada ciri-ciri dalam kaji selidik dr. fazilah. korang memang canggih. bulan 11

    BalasPadam
  13. huhu.. mia nov jugaklaa. ngee.
    tapi dah lepas. 4 november.

    BalasPadam
  14. @ain dzayasama ngn beday anak sulung mama 3 Nov...dah 7 tahun dah dia..

    BalasPadam
  15. Syafiq Bulan Mei ..

    p/s : spm next week `n wish me all the best ^_^

    BalasPadam
  16. sy lahir bln november gak abg ben hehehe
    18 november ^_^

    BalasPadam
  17. bulan 11 jgak, .07-11 7eleven kalo nux ingt , hehe

    BalasPadam
  18. Saya lahir 29hb Nov jugak..^__^ tak lama lg sambut ari tua lah aku..hehehe

    BalasPadam
  19. saya pon bulan november gak.. 13hb.. ^_^

    BalasPadam
  20. ain bulan februari. memang semuanya seakan2 dgn ciri2 yg kita ada kan ? hebat dato' ni.

    BalasPadam
  21. wahaha..november-birth

    saya tersenaraigak..

    hahaha..esok birthdaynya..

    9/11..witt witt

    BalasPadam
  22. anak bungsu saya lahir bulan nie...bagus jugak kan...thanks ben

    BalasPadam
  23. saya!..lahir bulan november!...huhuhuhu

    BalasPadam
  24. setujulah! semua betul

    saye 10hb..heheheh :)

    BalasPadam
  25. saya lahir bulan 11 jugak..
    20/11/2011...cntik je tarikh tu :)

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

    BalasPadam
  26. birthday abg ngah dah lepas tapi sempat wish n doa..tak lama lagi birthday anaknya sulung.hohoho kene beli hadiah..lalalala

    BalasPadam
  27. happy birthday in advance la ye abg ben...

    BalasPadam
  28. saya lahir 27hb. november....banyak persamaan tapi ada juga yg takder....

    BalasPadam
  29. saya lahir 27hb. november ada persamaan....

    BalasPadam
  30. Wah... nampak macam tepat dan benar untuk Ben!

    Tapi bila I baca untuk bulan April punya, tak tepat pulak? :-p


    Terbaru dari Logokoko:

    [U] Suis

    [U] Wajah Siti sekiranya simetri sempurna

    [U] Kesian budak nih...

    BalasPadam
  31. @✿ pink velvet ✿
    huhu...sy punya bulan lahir..sy 17 nov..like it..huhu

    BalasPadam
  32. sy pon lahir bulan november..23hb..de sape2 sme ngn sy? hehehe

    BalasPadam
  33. queen !!
    14 / 11 / 1999
    nanti wish untuk queen tauu !!

    BalasPadam
  34. wah!!!!!!
    baru perasan ramai blogger yang kelahiran November...
    ahaksssssssssss.

    BalasPadam
  35. saya pun bulan 11... leh pinjam gambar nih...XD

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009