Selasa, 8 November 2011

Sapa lahir bulan NOVEMBER ??

 

Aku aku !! Tak lama lagi , aku punya besday lak.. Nak pos hadiah tak ? Haaha.. makasihhh ..

image

Kajian dari Dato Dr.Hj Fadzilah Kamsah berkaitan rahsia bulan kelahiran  ni aku rasa cuma satu kajian je.. Tak perlu la nak percaya sangat pon .. Tapi la kan , banyak jugak yang sama ciri cam yang aku ada .. Heheh.. Satu kebetulankah Dato ?

Hurm.. terutama tang banyak berfikir , kurang bercakap tapi mesra.. Tapi bila dah mula bercakap , tak banyak berfikir dah ! Tu dah jadi mengarut .. Hahahha..

Apa pon , suka la kajian ni .. Hehe.. Thanks Dato.

46 komen :

alvas-87 berkata... [Reply to comment]

saya bulan 11 jugak.. heee... :)
23hb 11...

EyqaLuvender berkata... [Reply to comment]

abg ben,bday kte 27hb...hehe

Mohd Azrul Aziim berkata... [Reply to comment]

saya lahir bulan 11. Klu orang putih punye kira Sagitarian la. Klu ikut kajian dato ni memang ada beberapa yang sama tapi tak semua. Kalau semua novemberian ni sama sikap..haru satu dunia. haha

NURUL ASHIKIN berkata... [Reply to comment]

happy bday ...semoga ALLAH memberkati setiap langkah BEN amin

Sis-Lin berkata... [Reply to comment]

Aku aku !! Tak lama lagi , aku punya besday lak.. Nak pos hadiah tak ? Haaha.. makasihhh ..

hahaaaaa.... :p

Shiela Firdaus berkata... [Reply to comment]

saya !saya ! hehehehe

✿ pink velvet ✿ berkata... [Reply to comment]

org pon lahir bln nov gaq, 17 nov, hehe~

mamyharraz berkata... [Reply to comment]

kita lahir bulan yg sama ;) november :)

QueeN TerataI berkata... [Reply to comment]

Errrr.. abg Ben.. hari ini birthday abg Ben ker?? kalo arini samalah kita.. saya pun sambut birthday arini gak... :) sya pun suka kajian ni.. kebanyakkannya mmg tepatlah... :)

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

yeehaaaaaaaaaaaaaa!!!!!


7 eleven paling cantik..=)

http://azfar9897.blogspot.com/2011/11/cerita-di-sebalik-pemilik-7-eleven.html

kan kan

ain dzaya berkata... [Reply to comment]

ain!!!! 3 november!

QmaRidh berkata... [Reply to comment]

@alvas-87
sama la ngn awak.. 23 nov jugak... :)

aiman fanboy k-pop berkata... [Reply to comment]

hehehehehe,,,bnyak persamaan kalo bermain dengan horoskop nih..tapi,tak payahlah nak percaya sangat...tak pasal2 akidah terpesong nanti...

fazrulnoor berkata... [Reply to comment]

saya 30hb..mmg best la november

3mind berkata... [Reply to comment]

wakaka..
ayu citarasa rinduan dengan fazli-rt kongsi tarikh yang sama. 4 hb 11. aku tengok lah yang fdzli-rt tu ada ciri-ciri dalam kaji selidik dr. fazilah. korang memang canggih. bulan 11

Mia Meymi berkata... [Reply to comment]

huhu.. mia nov jugaklaa. ngee.
tapi dah lepas. 4 november.

Diya Edhayaa berkata... [Reply to comment]

saya..!!! 12hb Nov.. :)

MamaKaisah berkata... [Reply to comment]

@ain dzayasama ngn beday anak sulung mama 3 Nov...dah 7 tahun dah dia..

Fred McBride berkata... [Reply to comment]

saya pulak 26 November..

Syafiq_Elf berkata... [Reply to comment]

Syafiq Bulan Mei ..

p/s : spm next week `n wish me all the best ^_^

Miss Purple Ungu berkata... [Reply to comment]

sy lahir bln november gak abg ben hehehe
18 november ^_^

deyLa aenieLLa berkata... [Reply to comment]

bulan 11 jgak, .07-11 7eleven kalo nux ingt , hehe

shah berkata... [Reply to comment]

aku aku aku!! sekali bulan Disember la, selang sebulan je ni

Presiden Makwe Kintan berkata... [Reply to comment]

Saya lahir 29hb Nov jugak..^__^ tak lama lg sambut ari tua lah aku..hehehe

Cik Purple Pinkypuff berkata... [Reply to comment]

saya pon bulan november gak.. 13hb.. ^_^

AinnnShaharuddin♥ berkata... [Reply to comment]

ain bulan februari. memang semuanya seakan2 dgn ciri2 yg kita ada kan ? hebat dato' ni.

si ngokngek berkata... [Reply to comment]

wahaha..november-birth

saya tersenaraigak..

hahaha..esok birthdaynya..

9/11..witt witt

ZARINA ZAYANA berkata... [Reply to comment]

anak bungsu saya lahir bulan nie...bagus jugak kan...thanks ben

laskar pelangi berkata... [Reply to comment]

saya! oh yeahhhh!

22/11 ;)

Aisya berkata... [Reply to comment]

sy esok 9 nov. hehe :)

Fiera Pirot berkata... [Reply to comment]

saya!..lahir bulan november!...huhuhuhu

Marliyana Mk berkata... [Reply to comment]

setujulah! semua betul

saye 10hb..heheheh :)

Edensukonyanyi berkata... [Reply to comment]

happy birthday in advance!!

Nadzirah K. berkata... [Reply to comment]

saya lahir bulan 11 jugak..
20/11/2011...cntik je tarikh tu :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

MaYa MustWany berkata... [Reply to comment]

birthday abg ngah dah lepas tapi sempat wish n doa..tak lama lagi birthday anaknya sulung.hohoho kene beli hadiah..lalalala

Phat berkata... [Reply to comment]

happy birthday in advance la ye abg ben...

GaRy™ berkata... [Reply to comment]

saya 16/11!!! X)

mayapersada berkata... [Reply to comment]

saya lahir 27hb. november....banyak persamaan tapi ada juga yg takder....

mayapersada berkata... [Reply to comment]

saya lahir 27hb. november ada persamaan....

logorithm berkata... [Reply to comment]

Wah... nampak macam tepat dan benar untuk Ben!

Tapi bila I baca untuk bulan April punya, tak tepat pulak? :-p


Terbaru dari Logokoko:

[U] Suis

[U] Wajah Siti sekiranya simetri sempurna

[U] Kesian budak nih...

Fadhil Dyla berkata... [Reply to comment]

@✿ pink velvet ✿
huhu...sy punya bulan lahir..sy 17 nov..like it..huhu

Halimatun Sa'adiah berkata... [Reply to comment]

sy pon lahir bulan november..23hb..de sape2 sme ngn sy? hehehe

Queen Of Heart berkata... [Reply to comment]

queen !!
14 / 11 / 1999
nanti wish untuk queen tauu !!

Citarasa Rinduan berkata... [Reply to comment]

wah!!!!!!
baru perasan ramai blogger yang kelahiran November...
ahaksssssssssss.

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A berkata... [Reply to comment]

me: 24 nov... :) hee...

Nizam berkata... [Reply to comment]

saya pun bulan 11... leh pinjam gambar nih...XD

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI