Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 29 November 2011

Blog Pilihan Ku dan mereka ..

 

image

Yang ni satu .. dan lagi lebih 100 buah blog … Hehehe.. Tak larat punya korang nak g geledah .. Hehehe ..

Apa apa pun Ana Huriya dan rakan rakan lain ( sini ) , selamat datang ke dunia blog yang penuh dengan pancaroba ..

OK.. aku nak tidur awal.. Malas nak update entri serius .. Nak dating ganti Aaron Aziz dalam movie novel akan datang .. Tsunami Rindu Banget !

Kalau nak join , tinggalkanlah url dan sedikit promosi mengenai blog korang .. Jangan lupa klik LIKE sekali … OKeh ? Selamat malam dan … doakan yang terbaik buat aku dan keluarga aku , sempena ulangtahun aku yang ke 35 , tepat jam 12 malam .. hehehe..

Pst.. hadiah ???

Siang - tengahari - petang - malam

Malam baru aku 'hidup' .. Peluh mencurah curah .. Satu kepuasan yg amat sangat ..

Sekali dh mulaaaaaaa.. susah utk berenti .. Prinsip aku ..
Published with Blogger-droid v1.7.4

Respek ar ..

Cmana laa diorang leh sabar menempuh kesesakkan begini hari-hari .. adoiiii ..

Nasib baik la ada highway ke Putrajaya ... Kira jammed jap je tadi .. Patut la ramai rakyat Malaysia sakit jiwa eh .. hihi ..
Published with Blogger-droid v1.7.4

Mood ke laut !!

Entahlah.. sejak dua menjak ni , mood serupa cuaca kat Kelantan mahupun Terengganu .. Malas gilaa nak update blog ..

Jgn kata nk update , nk tgk laptop pon rasa menyampah gila .. Hurm.. Ni mcm petanda awal nk 'tutup kedai' jer ..

Kenapa boleh begini ?????? Apakah ubatnya ????? Hurmmm.. Hanya mereka saja mengetahuinya ..
Published with Blogger-droid v1.7.4

Tak tau kalu , baik diam atau ..

Bertanya !! Mungkin ada yg akan kata mengarut , senang atau paling tidak pun tak reti !!

Bukan mudah utk menilai sesuatu terutamanya manusia .. Hari ini , lenggoknya lain .. Esok lain pulak rentaknya ..

Ada baiknya bertanya dari buat andaian sendiri atau , sendiri yg malu nanti .
Published with Blogger-droid v1.7.4

Cerita yang benar saja wahai blogger !

 

Bukan tak nak cerita yang benar … Boleh je.. Tapi masalahnya di negara kita ni , boleh ke terima kebenaran ? Tak kira dari  ‘ awan sampai ke akar ‘ , kebenaran jika dibongkar maka akan ada laaaa yang jadi cam kat bawah ni ..

 

image

 

Cuba bagitau .. Camana nak berkata benar ? Heh .. Yang jadi mangsa nanti , ikan bilis gak !! Jaws dan dinasour terus bermaharaja sehingga menjadi fosil !

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI