Rabu, 18 Januari 2012

Bagaimana 5 blog pilihan hari ini dipilih ?

 

Wow ! Awek cun cun je dia pilih ! Hahahah .. Kadang-kadang bila kita baca , kita rasa cam dia komen ni nak bergurau atau nak main kasar ??? Hahaha .. Tak kisah la.. Dia leh je komen apa pon yang dia rasa. Yang pasti , mereka yg lain baca tau apa maksudnya tu .. kan ?

Kalau korang tanya camana aku pilih blog blog pilihan ni , maka jawapan aku pastinya dari widget FOLLOWER aku ni .. Kalau komen yang best , aku terus jadikan blog pilihan .. Hanya dia saja !

image

Dari widget tu , aku amik yang terkini .. Kalau sekarang buat entri blog pilihan , maka aku bermuka dari 21973 .. Kalau malam kang , lain pulak angkanya kan ? Haa .. Kemudian , aku klik dan tengok ..

image

Kalau lengkap dan menarik , maka dia pilihan aku la… Dan jika menawan hati aku ( kata-kata dia cam best je kan ) , aku akan masuk ke blognya .. Kalau aku tertawan , maka aku jadikan blog dia saja blog pilihan .. Heheh..

Tu je la cara aku .. Lain orang lain caranya .. Jadi tak perlu nak pertikaikan .. Dan kenapa 5 ? Aku kasi peluang rakan lain blogwalking tanpa kelam-kabut .. Slow slow masuk ..  Dan aku pon masuk gak la..

OK la kan ? Dari takde langsung ? Dari yg pandai komen tapi apa pun tak buat kan ? Bukannya diorang bayar aku untuk up blog diorang .. Hehe.. Dan bukannya segmen pon haaa.. kan kan ? Maka , jgn la byk songeh !

25 komen :

Mrs Pretty In Pink berkata... [Reply to comment]

mcm best...bertuahlah siapa yg jd blog pilihan abg ben...happy BW

sue-ab berkata... [Reply to comment]

blog pilihan ok...hehhe..jangan wanita pilihan bro..marah org kat umah nanti...

*Miss Backspace* berkata... [Reply to comment]

Tak pilih pOn takpe yang penting dapat baca blog abg ben n join segmen2 yang ade udah ler.. hehehe

Errah berkata... [Reply to comment]

wah...knp bukan sy yg jd follower terkini..hikhik..she's a lucky 1..

faa.rosli berkata... [Reply to comment]

blog faa bile lagi abg ben? huahua

aQimie Ceplos berkata... [Reply to comment]

Biasala ben, manusia sentiasa berkata-kata :)

:: Ika :: berkata... [Reply to comment]

msti seronok jd blog pilihan blogger top cm abg Ben ni ^^

kakchik@ella berkata... [Reply to comment]

sejarah menyatakan bahawa blog misz-ella penah 2, 3 kali jadi pilihan en. ben. hihihi.

Stilovast (NH2) berkata... [Reply to comment]

untungleee jadi blog pilihan abg ben..kite mampu interframe kat dalam print screen widget followers je.. hahaha.. xD

HAFIZAL berkata... [Reply to comment]

bertuah siot

QaRr JaliL berkata... [Reply to comment]

baru perasan..dah lama tak masuk blog abg ben ni..dah 20k da..pergh...hebat.

slumberdek berkata... [Reply to comment]

sapa dapat jadik blogger pilihan memang gempak ah....kena la tempias blogger femes ni.

Oh Hani Rrisffa berkata... [Reply to comment]

untunglahh..huhu^^

Shahazrin berkata... [Reply to comment]

sure aku x dapat nie.. xpa..bg adik2 LA..KBS x hari ni?

mira maisara berkata... [Reply to comment]

wah abang ben...trimas :D blog mira biase2 je :D

Puan Gojes berkata... [Reply to comment]

im waiting for my turn :) hehe

syAzAnA berkata... [Reply to comment]

terima kasih abg ben sbb jadikan blog syaz antara blog pilihan semalam. tenkiu very much!

Tiqa Julleng berkata... [Reply to comment]

abg ben :)..tetiba rsa nk jd anak angkat abg ben..haha

Teenager Housemaid berkata... [Reply to comment]

bestnya kalau dapat jadi blog pilihan abang ben..kekeke

ridzuan sujari berkata... [Reply to comment]

jangan biarkan kesongehan melanda anda.. hahaha

shahamri.com [SA] berkata... [Reply to comment]

erm shah memang xkan dipilih la sebab shah follow blog ny pun da lame..so untunglah kepada follower baru kn.. www.shahamri.com

Cik Farhana berkata... [Reply to comment]

Bestnye! nk follow blik bley x, nk jdk follower yg terbaru . ehee xdela sy follower setia abg. ben! heheh

Iffika | Ruslan berkata... [Reply to comment]

acane nak jadi follower terkini ni haa . stop follow pastu follow balik . haha .

Azura Mendezz berkata... [Reply to comment]

Berangan gak blog Cik Mendezz jd blog angkat Incik Ben..
Kehkehkeh! =P

FYA PELANG! berkata... [Reply to comment]

ahh ! lepas ni, blog den lha gamaknya yang akan terpilih kann. tak gitu ? XD

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI