Blog yang menarik perhatian saya ialah ..

 

Skang ni ada macam macam jenis blog yang ada di muka bumi maya ni .. Aku nak kategorikan pon tak boleh sbb aku pon bukan jenis merayau sangat .. Tak sempat nak merayau ..Blog sendiri pon terabai , camana nak g tgk blog orang ! Haaa .. baik punya alasan !Tapi itulah kenyataannya ..

Sepengalaman aku dlm dunia blog ni , citarasa pembaca mmg lain lain . Cara aku nak kaji selera pembaca ni , aku buat segmen ! Dari situ aku tau apa sebenarnya mereka suka . Dari situ , aku perbaiki satu persatu ..

Dan antara usaha aku untuk memastikan blog aku ada penghuninya walaupun di jam 4-5 pagi , aku gabungkan macam macam genre , buat permulaannya .. Haaa … Kemudian barulah tau apa sebenarnya yang sesuai dengan blog kita dan juga pembaca kita ..

Walaupun blog kita tu , wajah kita tapi kena bijak gak .. Janganlah ari ari nak makan ayam jer .. Sesekali layan ubi rebus ke , jagung bakar ke , baru best ! Variasi … kan kan ?

Ok , apa kata g tengok apa citarasa mereka dan sambil sambil tu tinggalkan jejak .. Mana la tau malam malam gini leh dpt kawan baru kan ? Biar penat skang .. nanti leh senyum di kemudian hari ..

TERIMA KASIH !

115 ulasan:

  1. abg ben, website 'xxx' tu betol ke tak? cube cek semule...

    ?????? mode: terkejut

    BalasPadam
  2. Err??? website xxx tuuuu???? eerrrr???? hacking or what???

    BalasPadam
  3. eyqa join abang ben :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  4. Join dgn senang hati :)

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  5. nana join :)

    http://ernaziana.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  6. saya join en ben..

    http://fanomena.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  7. Eza join yerr :)

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  8. http://mencaribelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  9. join:-)
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  10. saye join =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  11. Join. ;) http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    BalasPadam
  12. http://zamani84.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    Join, setelah sekian lama tak join segmen Ben

    BalasPadam
  13. http://diarisosial-syakirrahman.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  14. join

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  15. join join join

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  16. http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  17. join:

    http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  18. join jugakkkk..

    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  19. bella join ye :D
    http://bielaundefined.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  20. hi.. pka join!

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    jom pegi blog pka.
    tq :))

    BalasPadam
  21. Join..!

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  22. cik lynn joined...=)

    http://lynnlinda.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  23. http://aienda.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  24. Solehah join ye. ^_^

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  25. http://ceritawan.com/ben-ashaari-dan-saya

    BalasPadam
  26. saya nk join jugak!!


    http://smilepurple.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  27. hai abg ben..


    suka2 join..hehe

    http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  28. mau joint gak ahhh.....guys salam kenal dari sd
    http://slumberdek.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  29. SueMuncet join!

    http://suemuncet.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  30. join :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  31. stress kt office , ini la hasilnya :
    http://themptyanty.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  32. Join sudah :)

    http://www.queachmad.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  33. http://justforfund.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    Hana join :)

    BalasPadam
  34. Joint Bro..

    http://babaharin.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  35. terlambat join... =)

    http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  36. salam :D

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  37. Assalamualaikum abang ben. Huh, pertama kali ain join segmen abang ben...hehe =) Harap dapat berkenalan ^^

    http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  38. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    JOINED!

    BalasPadam
  39. saya join

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  40. http://www.mrpetak.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya-mrpetakcom.html

    MrPetak pun Join :) hehe

    BalasPadam
  41. Assalamualaikum.. Abg ben Afie JOin
    Segmen Abg

    http://www.ads4afie.tk/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  42. Icha baru JOIN abang Ben

    http://jurnalichafidelis.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  43. saya tumpang join ye abg ben..

    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html^^

    BalasPadam
  44. Join k.^^

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  45. JOIN :-)
    http://lovepinkylife.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  46. Nak join juga

    http://dedahkini.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  47. nk joint skali... :)

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  48. saye joinggggggg :)

    http://kesahchemija.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  49. http://drkudandrmu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html


    JOINED !

    BalasPadam
  50. Sempat lagi ni kan Ben? :D

    http://scarlettj1.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  51. http://apisz999.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  52. Join juga ye abang ben :) http://missobsesi.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  53. Saya pun maw join gak bah :p

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  54. http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  55. http://fifyfirdausi.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    sempat join..

    BalasPadam
  56. http://neeyaali.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  57. join jugak,,;)

    http://missina08.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  58. joined
    http://ninieykamarudin.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  59. http://akumoyslumber.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  60. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  61. http://akumoyslumber.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  62. Dengan Ini Saya Mengisytiharkan saya Join.. Jermput singgah Semua ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  63. hehe join juga laa :)

    http://simplenia.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  64. anis join :)

    http://www.anisempoi.com/2012/06/segmen-l-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  65. father of Qhaliff, saya join! >.<

    http://ainurramdshah.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  66. join juga ^_^

    http://starfleet2208.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  67. Wanieys join yer :)

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  68. Join ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  69. abang ben izni pn joint ea ^_^
    *slmt smpat buat entry ni heheh*

    http://nuraribahizni.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  70. http://shayeaien.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  71. abg ben yg taff. errkk? haha. saya join yeah

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  72. baby nak turut serta jugak..
    http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  73. http://cikalyaa93.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    join ! :)

    BalasPadam
  74. saya join abg ben :)

    http://afiqrasyid.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  75. turut serta :)
    http://kisahkitajer.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  76. http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  77. Shawal join!! :)

    http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  78. Nieza nak join

    http://www.nieyxzha.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  79. sy join dgn hati senang ~_~

    http://pembebeljalanan.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  80. Salam Abang Ben. Izzati join yea. :)

    http://izzatisyazwani97.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  81. join ye abang ben :)

    http://diyanarauzi92.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  82. sempat lg tak ni? :)

    http://littlequeenstory.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  83. joined..!

    http://syahmielias.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  84. da join....^_^

    http://eimah2328.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  85. eca cuba2 join..

    http://www.ecadwinkyasha.com/2012/06/ben-ashaari-dan-ecadwinkyasha.html

    BalasPadam
  86. http://majirashid.blogspot.com/2012/06/http2bpblogspotcom-m4dlui6st3rtvao.html


    joinnnn

    BalasPadam
  87. http://inibelogabey.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    Yeahh! Terima kasih abang Ben!

    BalasPadam
  88. assalamualaikum en.ben...mama dtg join gak yer...

    http://maszull.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  89. sandra joinnnn :)

    http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  90. Ramainya join,,,sy pon nak join lah~heeh

    http://www.arepnakbebel.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  91. join. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  92. hai brother ben, dah siap buat entry....semangat membara ni...
    http://belladeone.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    =)

    BalasPadam
  93. dah join...

    http://azmengs.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  94. Salam Abg Ben...
    Saya join..

    http://gumoks.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  95. Alamakkkk terlepas la plak :p

    BalasPadam
  96. selamat malam, deno join jugak :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  97. eh, bukan sampai pukul 11 ke?? tenet slow la...tapi tetap nak join..=)

    http://milopurple.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  98. alahai...tak dan nk join.xpela..next time lerr...

    BalasPadam
  99. CIK HONNEY join segmen abg ben nie...
    http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html
    ...
    tq

    BalasPadam
  100. style xdan nk join...next time la pulak tu pun kalu abg ben ada wat lagi...hukhuk..

    BalasPadam
  101. salam..


    kebetulan sangat ni online abg ben weh, kalau x mesti terlepas ;)


    http://www.sissyira.com/2012/06/ben-ashaari-dan-syiracom.html

    BalasPadam
  102. saya join :D

    http://aku-innocent.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  103. Salam, huda join segmen abang ben
    ^_^
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  104. huuuuuuuuu tak sempat.... baru balik makan. tak per lah.. next time.

    BalasPadam
  105. http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  106. bru nk join tgk2 jam dah 16 minit berlalu.. x sempat dh.

    BalasPadam
  107. Alah En.Ben kita lambat 15 minit, td kita rasa kita baca segmen ni tutup kul 11, asal jadi kul 10 plak.. ecited kita wat entri tentangni.. hopefully lehlah join gak.. kita ni blogger baru.. baru nak carik tapak .. huhu :( kita nye link entri ni http://bukandua.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  108. ndak sempat..apapun tahniah bagi mereka yang sempat...

    BalasPadam
  109. SOFA PON NAK JOIN JGK =)

    http://skascyhazindie.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  110. alaaaaa......
    x smpt... tp nk jugak buat entri...... =(

    BalasPadam
  111. Cuba nasib....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  112. Join..

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    TQVM

    BalasPadam
  113. join disaat-saat akhir...

    http://shasafiez.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  114. ENTRI ni ditujukan khas buat EN. BEN dan semua yang sudi jadi folloer saya :)
    http://bukandua.blogspot.com/2012/06/kembang-kuncup-hidungku.html

    BalasPadam
  115. slm.. sy join kalau masih sempat..http://cikharty88.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html
    TQ

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.