Khamis, 21 Jun 2012

Blog yang menarik perhatian saya ialah ..

 

Skang ni ada macam macam jenis blog yang ada di muka bumi maya ni .. Aku nak kategorikan pon tak boleh sbb aku pon bukan jenis merayau sangat .. Tak sempat nak merayau ..Blog sendiri pon terabai , camana nak g tgk blog orang ! Haaa .. baik punya alasan !Tapi itulah kenyataannya ..

Sepengalaman aku dlm dunia blog ni , citarasa pembaca mmg lain lain . Cara aku nak kaji selera pembaca ni , aku buat segmen ! Dari situ aku tau apa sebenarnya mereka suka . Dari situ , aku perbaiki satu persatu ..

Dan antara usaha aku untuk memastikan blog aku ada penghuninya walaupun di jam 4-5 pagi , aku gabungkan macam macam genre , buat permulaannya .. Haaa … Kemudian barulah tau apa sebenarnya yang sesuai dengan blog kita dan juga pembaca kita ..

Walaupun blog kita tu , wajah kita tapi kena bijak gak .. Janganlah ari ari nak makan ayam jer .. Sesekali layan ubi rebus ke , jagung bakar ke , baru best ! Variasi … kan kan ?

Ok , apa kata g tengok apa citarasa mereka dan sambil sambil tu tinggalkan jejak .. Mana la tau malam malam gini leh dpt kawan baru kan ? Biar penat skang .. nanti leh senyum di kemudian hari ..

TERIMA KASIH !

115 komen :

Zaidatul Akmal berkata... [Reply to comment]

abg ben, website 'xxx' tu betol ke tak? cube cek semule...

?????? mode: terkejut

Kuronofu91 berkata... [Reply to comment]

Err??? website xxx tuuuu???? eerrrr???? hacking or what???

Eyqa Hasnan berkata... [Reply to comment]

eyqa join abang ben :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

fizafantagirO berkata... [Reply to comment]

Join dgn senang hati :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Nana Lam berkata... [Reply to comment]

nana join :)

http://ernaziana.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

hairy berkata... [Reply to comment]

saya join en ben..

http://fanomena.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Eza Boom Boom :) berkata... [Reply to comment]

Eza join yerr :)

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

pak cik berkata... [Reply to comment]

http://mencaribelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Ayiesha Sani berkata... [Reply to comment]

join:-)
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Mk Syahir berkata... [Reply to comment]

saye join =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Fadzmie Mohamad berkata... [Reply to comment]

Join. ;) http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

Zamani berkata... [Reply to comment]

http://zamani84.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Join, setelah sekian lama tak join segmen Ben

Syakir Rahman berkata... [Reply to comment]

http://diarisosial-syakirrahman.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Muhamad Azam berkata... [Reply to comment]

join

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

sukagelak berkata... [Reply to comment]

join join join

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Rongoks berkata... [Reply to comment]

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Yumida berkata... [Reply to comment]

join:

http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

nanieybarnieylurviey berkata... [Reply to comment]

join jugakkkk..

http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Bella Nabilah berkata... [Reply to comment]

bella join ye :D
http://bielaundefined.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Pka Rahim berkata... [Reply to comment]

hi.. pka join!

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

jom pegi blog pka.
tq :))

Cik Nur berkata... [Reply to comment]

Join..!

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

::CIK LYNN:: berkata... [Reply to comment]

cik lynn joined...=)

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

aienda berkata... [Reply to comment]

http://aienda.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Solehah Shamsuddin berkata... [Reply to comment]

Solehah join ye. ^_^

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Wan Din berkata... [Reply to comment]

http://ceritawan.com/ben-ashaari-dan-saya

~fsyakirah~ berkata... [Reply to comment]

saya nk join jugak!!


http://smilepurple.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

azizah :) berkata... [Reply to comment]

hai abg ben..


suka2 join..hehe

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

slumberdek berkata... [Reply to comment]

mau joint gak ahhh.....guys salam kenal dari sd
http://slumberdek.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

sueMUNCET berkata... [Reply to comment]

SueMuncet join!

http://suemuncet.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

MISS Z BERCELOTEH berkata... [Reply to comment]

join :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Iam Yanty berkata... [Reply to comment]

stress kt office , ini la hasilnya :
http://themptyanty.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Que Achmad berkata... [Reply to comment]

Join sudah :)

http://www.queachmad.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Hana berkata... [Reply to comment]

http://justforfund.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Hana join :)

Encik Zaharin berkata... [Reply to comment]

Joint Bro..

http://babaharin.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Fazi Isma berkata... [Reply to comment]

terlambat join... =)

http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

hawa berkata... [Reply to comment]

salam :D

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Ain berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum abang ben. Huh, pertama kali ain join segmen abang ben...hehe =) Harap dapat berkenalan ^^

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Mr. E'raz Fadli berkata... [Reply to comment]

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

JOINED!

ieka farhana berkata... [Reply to comment]

saya join

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

♥Mr.Petak♥ berkata... [Reply to comment]

http://www.mrpetak.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya-mrpetakcom.html

MrPetak pun Join :) hehe

AFie berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum.. Abg ben Afie JOin
Segmen Abg

http://www.ads4afie.tk/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Chaca berkata... [Reply to comment]

Icha baru JOIN abang Ben

http://jurnalichafidelis.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

zanairin berkata... [Reply to comment]

saya tumpang join ye abg ben..

http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html^^

Ayuni Yusop berkata... [Reply to comment]

Join k.^^

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

arifah berkata... [Reply to comment]

JOIN :-)
http://lovepinkylife.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Dedah Kini berkata... [Reply to comment]

Nak join juga

http://dedahkini.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Thania Ismail berkata... [Reply to comment]

nk joint skali... :)

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

chemija berkata... [Reply to comment]

saye joinggggggg :)

http://kesahchemija.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

SiKecilMirmo berkata... [Reply to comment]

http://drkudandrmu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html


JOINED !

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Sempat lagi ni kan Ben? :D

http://scarlettj1.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

apisz a.k.a alhafiz berkata... [Reply to comment]

http://apisz999.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

CikMai berkata... [Reply to comment]

Join juga ye abang ben :) http://missobsesi.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Adieb berkata... [Reply to comment]

Saya pun maw join gak bah :p

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Mimie berkata... [Reply to comment]

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Fify Firdausi berkata... [Reply to comment]

http://fifyfirdausi.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

sempat join..

CIK NEEYA berkata... [Reply to comment]

http://neeyaali.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

missina berkata... [Reply to comment]

join jugak,,;)

http://missina08.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

niniey berkata... [Reply to comment]

joined
http://ninieykamarudin.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

♥Miss Yaanaako♥ berkata... [Reply to comment]

http://akumoyslumber.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Nabila Medan berkata... [Reply to comment]

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

♥Miss Yaanaako♥ berkata... [Reply to comment]

http://akumoyslumber.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

SuparMan SuaRez berkata... [Reply to comment]

Dengan Ini Saya Mengisytiharkan saya Join.. Jermput singgah Semua ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

DsCaRNiA NaDiA berkata... [Reply to comment]

hehe join juga laa :)

http://simplenia.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Anis Athia berkata... [Reply to comment]

anis join :)

http://www.anisempoi.com/2012/06/segmen-l-ben-ashaari-dan-saya.html

ainurramuirnbeathadan berkata... [Reply to comment]

father of Qhaliff, saya join! >.<

http://ainurramdshah.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Dylla Abas berkata... [Reply to comment]

join juga ^_^

http://starfleet2208.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Wanieys berkata... [Reply to comment]

Wanieys join yer :)

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Pecinta pink^^ berkata... [Reply to comment]

Join ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

~Eizny Ejan~ berkata... [Reply to comment]

abang ben izni pn joint ea ^_^
*slmt smpat buat entry ni heheh*

http://nuraribahizni.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Aien_Aen berkata... [Reply to comment]

http://shayeaien.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

bai baizura berkata... [Reply to comment]

abg ben yg taff. errkk? haha. saya join yeah

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

babycomel berkata... [Reply to comment]

baby nak turut serta jugak..
http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

AlyaaIBH berkata... [Reply to comment]

http://cikalyaa93.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

join ! :)

Syafiq Rashid berkata... [Reply to comment]

saya join abg ben :)

http://afiqrasyid.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

ameerul ashraf berkata... [Reply to comment]

turut serta :)
http://kisahkitajer.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Eera Shera berkata... [Reply to comment]

http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Mohd Noor Shawal berkata... [Reply to comment]

Shawal join!! :)

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ berkata... [Reply to comment]

Nieza nak join

http://www.nieyxzha.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

❤Miss Sakinah ❤ berkata... [Reply to comment]

sy join dgn hati senang ~_~

http://pembebeljalanan.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Izzati Syazwani berkata... [Reply to comment]

Salam Abang Ben. Izzati join yea. :)

http://izzatisyazwani97.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

♥ Cik Pelangi ♥ berkata... [Reply to comment]

join ye abang ben :)

http://diyanarauzi92.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Purple berkata... [Reply to comment]

sempat lg tak ni? :)

http://littlequeenstory.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Syahmi Elias berkata... [Reply to comment]

joined..!

http://syahmielias.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Siti Fatimah Fuzz berkata... [Reply to comment]

da join....^_^

http://eimah2328.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

ecadwinkyasha berkata... [Reply to comment]

eca cuba2 join..

http://www.ecadwinkyasha.com/2012/06/ben-ashaari-dan-ecadwinkyasha.html

majirashid berkata... [Reply to comment]

http://majirashid.blogspot.com/2012/06/http2bpblogspotcom-m4dlui6st3rtvao.html


joinnnn

Abey Mirul berkata... [Reply to comment]

http://inibelogabey.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Yeahh! Terima kasih abang Ben!

maszull berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum en.ben...mama dtg join gak yer...

http://maszull.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Sandra berkata... [Reply to comment]

sandra joinnnn :)

http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

luqman zakaria berkata... [Reply to comment]

Ramainya join,,,sy pon nak join lah~heeh

http://www.arepnakbebel.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

9n0L4 berkata... [Reply to comment]

join. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Belladeone berkata... [Reply to comment]

hai brother ben, dah siap buat entry....semangat membara ni...
http://belladeone.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

=)

amengs88 berkata... [Reply to comment]

dah join...

http://azmengs.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Mia_Alon berkata... [Reply to comment]

Salam Abg Ben...
Saya join..

http://gumoks.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

fAtrinA berkata... [Reply to comment]

Alamakkkk terlepas la plak :p

deno berkata... [Reply to comment]

selamat malam, deno join jugak :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

milopurple berkata... [Reply to comment]

eh, bukan sampai pukul 11 ke?? tenet slow la...tapi tetap nak join..=)

http://milopurple.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Thirah berkata... [Reply to comment]

alahai...tak dan nk join.xpela..next time lerr...

Cik Honney berkata... [Reply to comment]

CIK HONNEY join segmen abg ben nie...
http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html
...
tq

Thirah berkata... [Reply to comment]

style xdan nk join...next time la pulak tu pun kalu abg ben ada wat lagi...hukhuk..

Syira berkata... [Reply to comment]

salam..


kebetulan sangat ni online abg ben weh, kalau x mesti terlepas ;)


http://www.sissyira.com/2012/06/ben-ashaari-dan-syiracom.html

Fakhrul Haiyin berkata... [Reply to comment]

saya join :D

http://aku-innocent.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

huda berkata... [Reply to comment]

Salam, huda join segmen abang ben
^_^
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Alieza Dayasari berkata... [Reply to comment]

huuuuuuuuu tak sempat.... baru balik makan. tak per lah.. next time.

Mizz Wenn berkata... [Reply to comment]

http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

AMALINA YAAKUB berkata... [Reply to comment]

bru nk join tgk2 jam dah 16 minit berlalu.. x sempat dh.

DamiaZara berkata... [Reply to comment]

Alah En.Ben kita lambat 15 minit, td kita rasa kita baca segmen ni tutup kul 11, asal jadi kul 10 plak.. ecited kita wat entri tentangni.. hopefully lehlah join gak.. kita ni blogger baru.. baru nak carik tapak .. huhu :( kita nye link entri ni http://bukandua.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Kancil 8349 berkata... [Reply to comment]

ndak sempat..apapun tahniah bagi mereka yang sempat...

CikSofa ;) berkata... [Reply to comment]

SOFA PON NAK JOIN JGK =)

http://skascyhazindie.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

AyueJean berkata... [Reply to comment]

alaaaaa......
x smpt... tp nk jugak buat entri...... =(

AyueJean berkata... [Reply to comment]

Cuba nasib....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

IntaNBerliaN berkata... [Reply to comment]

Join..

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

TQVM

shasa_fiez berkata... [Reply to comment]

join disaat-saat akhir...

http://shasafiez.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

DamiaZara berkata... [Reply to comment]

ENTRI ni ditujukan khas buat EN. BEN dan semua yang sudi jadi folloer saya :)
http://bukandua.blogspot.com/2012/06/kembang-kuncup-hidungku.html

♥♥cikHannah♥♥ berkata... [Reply to comment]

slm.. sy join kalau masih sempat..http://cikharty88.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html
TQ

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI