Rabu, 12 September 2012

Blog baru pilihan #3 September 2012

 

image

Sama warna la pulak .. Baru buat blog neh .. Ada cerita dan ada pengisian .. Menarik .. Belum tau nak camana nak comelkan lagi eh ? Tak pe .. pelan pelan ..

Cuma ada satu perkara je aku rasa patut ubah .. Walaupun itu gayanya tapi kita sama sama patut praktikan untuk mengubah cara gini .. Sesekali ok la kot .. Tapi bila terlalu kerap , rasanya .. hurm.. tu akan merosakkan kecantikan yang kita ada ..

Apakah ? Tu korang cari sendiri la kat blognya .. Yang lain , mantop ..Selamat datang ke dunia blog AIDIL AMRAN ..

Sekadar cadangan je.. Tak nak ikut tak pe.. Hak memasing .. hehe ..

9 komen :

Faqihah Husni berkata... [Reply to comment]

terbaik! :D

Cik Anis berkata... [Reply to comment]

wah menarik !

hainom OKje berkata... [Reply to comment]

Ni dah confirm-confirm daddy Qhaliff dia jadikan mentor ni... he...he...

Qhalifff..... aunty OKje dah folo dah tapi bila tgh syok nak komen... tak lepaslah Qhaliff... ni yg aunty tak suke ni... hu...hu... 'kasi dumb bell sikit Qhaliff...'

muhammad asyraf berkata... [Reply to comment]

references dari blog bro ben ni.. :)

hahaha..

Sanji Ngatmi berkata... [Reply to comment]

kita blog baru jugak abg .. meh la bertandang ..

AnakWakMEran berkata... [Reply to comment]

Alamak.. hehe. tersenarai ke? ape pon trime kasih ye.. colour same? hehe.. merah warna kegemaran katenye. hehe. segala kekurangan maaf dipinta, tertarik nak publish blog sendiri lepas baca entry2 abam ben. menarik!

Terima kasih sekali lagi.. :)

*Ape yang patut diubah bang? series saye tak faham. pickup agak slow dari dulu lagi.. huhu

hainom OKje berkata... [Reply to comment]

Mintak maaf ye AnakWakEmran.... sebab suruh Qhaliff dumb bell he..he.. apa pun tolong kasi buang word verification tu.... nak komen sungguh bercinta...tak lepas-lepas!

ima althafunnisa berkata... [Reply to comment]

abang ben. jemput singgah tengok blog ima plak. sedang renovate.
sebarang komen membina amat2 dialu - alukan. :)

Riena Haiqal berkata... [Reply to comment]

terbaiikkk la apatah lagi dapat pandangan dan nasihat dari Abg Ben...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI