Bila impian jadi kenyataan..Terima kasih PERABUT UNGGUL !

 

Wowww ! Tu je aku leh kata .. Nampak dalam gambar , cam biasa biasa jer .. Tapi bila dah siap ?? Tu diaaaa …

DSCN0243

Mula-mula … heee… kosong je ..

DSCN0258

DSCN0272

DSCN0271

Kebersihan rumah tetap mereka jaga .. Bagus , bagus ..

Kerjasama serta ketelitian yang menarik minat aku .. Memang teliti laa..

DSCN0283

Dan akhirnya ….

DSCN0293

DSCN0294

Amacam ? Tertarik ? Harganya jauh lebih murah dari IKEA yang aku tengok ari tu .. Harga termasuk pemasangan dan penghantaran ! Ikea yg aku tengok ari tu , lain lain woooo ..

Untuk mereka yang berminat untuk ubahsuai rumah , nak tambah perabut , atau apa saja la melibatkan rumah korang  , sila hubungi En.Ayie di :

125 & 126, Jalan Nilai 3/14,
Kawasan Perindustrian Nilai, 71800 Nilai, Negeri Sembilan

email : ayie@perabut-unggul.com  / www.perabut-unggul.com

Kalau korang tanya aku , puashati tak ? Terus terang .. aku puashati ! Kita tanya mereka jawab.. Mereka bincang dan beri pendapat ! Terbaik ! Sangat bekerjasama ..

Puashati !!

24 ulasan:

  1. cantik! habislah, lepas ni Qhalif tak panjat dah tapi dia duduk atas tu pulak. hehehe

    BalasPadam
  2. Cantik, kemas dan jimat ruang..... :D

    BalasPadam
  3. cantik.. berapa RM yer kalau cam nie....

    BalasPadam
  4. xyh bli kabinet. n trus cm ad walpaper. mmg jimat.

    BalasPadam
  5. menrik..cntikk..pasni qhaliff main kat bwh tv tu..hehe

    BalasPadam
  6. cantik!!!!
    nmpk unik!!!

    TV tu boleh letak besar skit lg kot...hahaha~

    Pasni qhaliff x leh ganggu dah tv tu kan...huhu

    BalasPadam
  7. Wajib baca ni.. Sambutan hari raya ni nak tengok gambar sampai luar rumah pula tau... Lampu2 bila lagi nak pasang candelier? Tahniah la Encik Ben..

    BalasPadam
  8. cantiknya abg ben ! Qhaliff panjat jangan tak panjat !! :D

    BalasPadam
  9. assalam, nampak elegan dan moden...konsep yg cukup menarik.

    BalasPadam
  10. fuyooo.. cantik bro.. memang murah rezeki bro ben.. lepas ni mungkin ke-re-ta plak.. hehe

    BalasPadam
  11. Cantik satu hal.Yang penting nampak kemas sangat!

    BalasPadam
  12. Wow! nampak gempak, cool dgn warna gelap mcm tu..harga mesti gempak jugak kan

    BalasPadam
  13. saya design brochure utk diorg hr tu..kje diorg memg superb!

    BalasPadam
  14. mmg cantik! rumah baruu ehhh?? syokkkk nye!

    BalasPadam
  15. menarik..nak simpan link ni..maybe berguna utk satu hari.. :)thanks abg

    BalasPadam
  16. saya pernah bekerjasama dgn syarikat ini... mereka sgt mementingkan kualiti dan kepuasan pelanggan..lagi2 salah 1 syrkt bumiputera yg berani bersaing dgn syrkit cina lain..salute..

    BalasPadam
  17. saya pernah bekerjasama dgn syarikat ini... mereka sgt mementingkan kualiti dan kepuasan pelanggan..lagi2 salah 1 syrkt bumiputera yg berani bersaing dgn syrkit cina lain..salute..

    BalasPadam
  18. haaaaaaaaa update pun. tapi nape baru perasan entry abg ben yg ni?? HAHAHAHAHA.. cantiklah. nak buat kat rumah, tapi rumah saya kecik. xde ruang nanti. hehehe.. :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI