Sabtu, 9 Februari 2013

Bila impian jadi kenyataan..Terima kasih PERABUT UNGGUL !

 

Wowww ! Tu je aku leh kata .. Nampak dalam gambar , cam biasa biasa jer .. Tapi bila dah siap ?? Tu diaaaa …

DSCN0243

Mula-mula … heee… kosong je ..

DSCN0258

DSCN0272

DSCN0271

Kebersihan rumah tetap mereka jaga .. Bagus , bagus ..

Kerjasama serta ketelitian yang menarik minat aku .. Memang teliti laa..

DSCN0283

Dan akhirnya ….

DSCN0293

DSCN0294

Amacam ? Tertarik ? Harganya jauh lebih murah dari IKEA yang aku tengok ari tu .. Harga termasuk pemasangan dan penghantaran ! Ikea yg aku tengok ari tu , lain lain woooo ..

Untuk mereka yang berminat untuk ubahsuai rumah , nak tambah perabut , atau apa saja la melibatkan rumah korang  , sila hubungi En.Ayie di :

125 & 126, Jalan Nilai 3/14,
Kawasan Perindustrian Nilai, 71800 Nilai, Negeri Sembilan

email : ayie@perabut-unggul.com  / www.perabut-unggul.com

Kalau korang tanya aku , puashati tak ? Terus terang .. aku puashati ! Kita tanya mereka jawab.. Mereka bincang dan beri pendapat ! Terbaik ! Sangat bekerjasama ..

Puashati !!

24 komen :

Tengku Iji berkata... [Reply to comment]

cantik! habislah, lepas ni Qhalif tak panjat dah tapi dia duduk atas tu pulak. hehehe

Muhammad Nizam Shaharuddin berkata... [Reply to comment]

cantik tempat main qhaliff... hehe...:)

Nurulhuda Abdul Latip berkata... [Reply to comment]

Cantikkk!!!

Mia Kassim berkata... [Reply to comment]

Cantik, kemas dan jimat ruang..... :D

Arra Ahmad berkata... [Reply to comment]

fuyoo...lawa..:)

aida fazil berkata... [Reply to comment]

cantik.. berapa RM yer kalau cam nie....

cik chinta berkata... [Reply to comment]

xyh bli kabinet. n trus cm ad walpaper. mmg jimat.

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

menrik..cntikk..pasni qhaliff main kat bwh tv tu..hehe

AyueJean AJ berkata... [Reply to comment]

Very nice!!!!

NurHafiza Fadzil berkata... [Reply to comment]

cantik!!!!
nmpk unik!!!

TV tu boleh letak besar skit lg kot...hahaha~

Pasni qhaliff x leh ganggu dah tv tu kan...huhu

waiman takwa berkata... [Reply to comment]

Wajib baca ni.. Sambutan hari raya ni nak tengok gambar sampai luar rumah pula tau... Lampu2 bila lagi nak pasang candelier? Tahniah la Encik Ben..

Mrs.MieRaLiciouSs berkata... [Reply to comment]

cantiknya abg ben ! Qhaliff panjat jangan tak panjat !! :D

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

assalam, nampak elegan dan moden...konsep yg cukup menarik.

aQu Mad berkata... [Reply to comment]

fuyooo.. cantik bro.. memang murah rezeki bro ben.. lepas ni mungkin ke-re-ta plak.. hehe

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Cantik satu hal.Yang penting nampak kemas sangat!

Elih Japahar berkata... [Reply to comment]

Wow! nampak gempak, cool dgn warna gelap mcm tu..harga mesti gempak jugak kan

Mr.PinGu berkata... [Reply to comment]

berapa kos pemasangan nih

aiman jurufoto berkata... [Reply to comment]

saya design brochure utk diorg hr tu..kje diorg memg superb!

Ana Farhana berkata... [Reply to comment]

mmg cantik! rumah baruu ehhh?? syokkkk nye!

Huszaini Haron berkata... [Reply to comment]

Tahniah ben!

MaYa MustWany berkata... [Reply to comment]

menarik..nak simpan link ni..maybe berguna utk satu hari.. :)thanks abg

mOhD aZRi BiN aBduL JaLLiL berkata... [Reply to comment]

saya pernah bekerjasama dgn syarikat ini... mereka sgt mementingkan kualiti dan kepuasan pelanggan..lagi2 salah 1 syrkt bumiputera yg berani bersaing dgn syrkit cina lain..salute..

mOhD aZRi BiN aBduL JaLLiL berkata... [Reply to comment]

saya pernah bekerjasama dgn syarikat ini... mereka sgt mementingkan kualiti dan kepuasan pelanggan..lagi2 salah 1 syrkt bumiputera yg berani bersaing dgn syrkit cina lain..salute..

alin berkata... [Reply to comment]

haaaaaaaaa update pun. tapi nape baru perasan entry abg ben yg ni?? HAHAHAHAHA.. cantiklah. nak buat kat rumah, tapi rumah saya kecik. xde ruang nanti. hehehe.. :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI