Bayou Coffeehouse , Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya.

 

Tercari restoran yang menarik dan sedap untuk makan tengahari ? Atau nak menempah catering untuk majlis rasmi seperti perkahwinan atau sebagainya ? Aku ada cadangan…

Apa kata cuba Bayou Coffee House yang terletak di Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya. Kenapa aku syor sini ? Sebabanya baru baru ni , aku dan rakan rakan blogger dari Kelab Blogger Ben Ashaari dah pon membuat review buffet di sini. Ternyata semua berpuashati ! Dari sudut kebersihan dan juga makanan..

image

Mengiurkan ! Aku yang plan nak diet pada hari tu , terus batalkan niat gara gara tengok makanan yang dihidangkan ! Hehehehe .. Dengan dewan makan yang selesa dan dingin , sapa sapa yang plan nak kurus akan batalkan niat mereka pada hari itu ! Hehehhee..

imageimage imageimage imageimageimageimage

Menyelerakan ? Aku kata dahhhhh… Segar segar gituuu…

image

Tengok muka masing masing.. Nak kata kelaparan tu tak la pulak tapi makanan ni menyelerakan ! Tu pasal muka terus nampak begitu .. sedap weh !!

 image

Untuk pertanyaan lebih lanjut atau nak buat tempahan , sila :

Call :03-8318 0008  | Email : bayoucateringcyberjaya@gmail.com

3 ulasan:

  1. teringat ingat sambal belacan & masak lemak perut tu...mmg sedap!

    BalasPadam
  2. Huishh....!! Teringat-ingat... Mmg sedap sajian lunch buffet kat Sana. Paling suka sambal paru dia.. Lembut tp garing. Mmmm....

    BalasPadam
  3. Rendang Tok dia sgt lembut ben, teringat2 lg ni...haishhhhhhhh

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009