Bayou Coffeehouse , Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya.

by - April 28, 2015

 

Tercari restoran yang menarik dan sedap untuk makan tengahari ? Atau nak menempah catering untuk majlis rasmi seperti perkahwinan atau sebagainya ? Aku ada cadangan…

Apa kata cuba Bayou Coffee House yang terletak di Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya. Kenapa aku syor sini ? Sebabanya baru baru ni , aku dan rakan rakan blogger dari Kelab Blogger Ben Ashaari dah pon membuat review buffet di sini. Ternyata semua berpuashati ! Dari sudut kebersihan dan juga makanan..

image

Mengiurkan ! Aku yang plan nak diet pada hari tu , terus batalkan niat gara gara tengok makanan yang dihidangkan ! Hehehehe .. Dengan dewan makan yang selesa dan dingin , sapa sapa yang plan nak kurus akan batalkan niat mereka pada hari itu ! Hehehhee..

imageimage imageimage imageimageimageimage

Menyelerakan ? Aku kata dahhhhh… Segar segar gituuu…

image

Tengok muka masing masing.. Nak kata kelaparan tu tak la pulak tapi makanan ni menyelerakan ! Tu pasal muka terus nampak begitu .. sedap weh !!

 image

Untuk pertanyaan lebih lanjut atau nak buat tempahan , sila :

Call :03-8318 0008  | Email : bayoucateringcyberjaya@gmail.com

You May Also Like

3 comments

  1. teringat ingat sambal belacan & masak lemak perut tu...mmg sedap!

    BalasPadam
  2. Huishh....!! Teringat-ingat... Mmg sedap sajian lunch buffet kat Sana. Paling suka sambal paru dia.. Lembut tp garing. Mmmm....

    BalasPadam
  3. Rendang Tok dia sgt lembut ben, teringat2 lg ni...haishhhhhhhh

    BalasPadam