KBBA : Cenderahati bakal dijual nanti ? - BEN ASHAARI

KBBA : Cenderahati bakal dijual nanti ?

 

Baju kanak kanak dah mula dalam perancangan.. Cuma nak reka tu je masih belum ada yang sesuai.. Pakai masa raya pon best , kan ?

imageCenderahati ? Ahaa.. Yang edisi terhad ada dah.. image_thumb6

Dalam perancangan.. car sticker , car signage,key chain dan banyak lagi ! Apakah penjualan ini akan memberikan keuntungan pada aku atau KBBA ? Apakah KBBA dah mula nak kaut untung ????

Hehehe.. Aku tak amik satu sen pon.. malah kelab pon tidak ! Ianya memberi peluang pada peniaga kecil atau usahawan untuk mengenalkan bisnis mereka..

Contoh , button badge yang dikeluarkan oleh Stamp N Print Enterprise ini , turut sama menjual atau mengambil tempahan seperti :

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut atau nak buat tempahan , boleh hubungi En. Kamal 019 6938369 /019-6938396 atau e-mail ke stampnprint@gmail.com.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.