Sentap : Boroi atau sado ? - BEN ASHAARI

Sentap : Boroi atau sado ?

 

Aku plan nak gi gym pagi tadi.. tapi tetiba aku teringatkan satu kajian yang dibuat oleh seorang blogger .. Hurmm.. Aku kembali berfikir mengenainya..

Kajian membuktikan lelaki boroi lebih romantik dari lelaki bersix packs ..

Buktinya ?

Lelaki boroi akan keluar dating anytime..makan apa saja bersama kekasihnya..

Lelaki six packs akan cari restoran yang tertentu jer..

Lagi bukti ?

Laki boroi akan tlg abiskan makanan kekasihnya.. membazir kan tak bagusss..

Laki six packs nk tlg abiskan tak ?? takde maknanyaaa..

Nak lg bukti ?

Lelaki boroi akan senantiasa abiskan masa bersama kekasihnya berbanding lelaki bersix packs yg byk abiskan masa dengan besi di gym..

Dan lagi ??

Lelaki boroi bila buat lawak , kekasihnya terbahak bahak ketawa.. Lelaki six packs control macho memanjang sampaikan nak ketawa pun tunjuk segala muscle yang ada ..

sumber : benashaari dot com

 

Ok.. sebenarnya aku reka sendiri je ni tapi ada la pulak yang share di FB malah siap bagitau lagi ianya kenyataan.. hahahahah .. Apakah mereka juga sebenarnya seperti aku.. mencari alasan untuk tidak bersenam menjaga badan serta  kesihatan ? Hahahah ..

Namun begitu.. aku kuatkan azam aku kembali. Gi Alamanda .. rembat menda alah ni.. Dah 3 tahun aku idamkan menda ni dan hari ni aku tekad membelinya.. Harga ? RM900++ .. Campur GST.. Lusa sampai rumah.. hehehe ..

Dan terima kasih pada wife sebab support aku jaga badan kembali.. Bukan mudah nak lawan perasaan malas ni ! hurmm.. Go beben , goooo !

image

2 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.