Nanee's Telekung - BEN ASHAARI

Nanee's Telekung

 

Baru balik dari Prima Walk Puchong. Aku dihubungi oleh rakan blogger dari #kelabbloggerbenashaari yang mana owner butik Nanee’s Telekung nak bagi hadiah untuk wife, nak bagi telekung ! Dalam kepala aku, telekung biasa biasa je la.. Tapi rezeki jangan ditolak, kan ?

Dari Putrajaya nak ke sini hanya mengambil masa 20 minit. Guna waze , search jer  Bazaar Prima Puchong.. confirm jumpa ! Hehehe.. Dalam jam 11.00 pagi , aku bersama keluarga aku sampai. Awal pulak.. Hehehe..

Dan aku sekeluarga dijemput masuk… Aku suka tengok pakaian wanita sebenarnya.. Kain lembut , kasar .. corak… warna.. Pakaian luar tauuu. Jangan pikir bukan bukan lak yerrrr..

Ok… memang cantik cantik la.. sesuai pakai untuk solat. Memang menutup aurat sungguh laa..

imageimage imageimage imageimage imageimage image

Cantik ? Nak order ? Heehe.. aku tauuu… Ok ok , nak order kalu .. ada dua cara.. Leh terus ke butiknya atau ke ;

Web :  http://www.naneestelekung.com.my/ 

Facebook : https://www.facebook.com/naneestelekung

1 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.