Zahra Nur Iman : Makin manja ! - BEN ASHAARI

Zahra Nur Iman : Makin manja !

 

Tergugat dah abang dia.. Patutlah orang kata anak perempuan ni akan melekat dengan ayahnya ! Dan memang pon !! Tiap kali gi mana mana , dia akan tunggu aku dukung dia ! Kalau tak amik , terpancar kehampaan di wajahnya.. Huhuh..

image imageimage

Qhaliff tak jeles ? Nehh.. Qhaliff dah mula jadi pelindung dia.. Kalau ada sesiapa datang tegur Zahra terutama budak budak sebaya , memang abang dia akan sound ! Hahahaha.. Garang wooo Qhaliff.

Dah boleh harap abang long ni.. Alhamdulillah… Seronok tengok perkembangan anak anak ni walaupun adakalanya sedikit tertekan.. tapi sebenarnya kan , takde tertekan mana pon kalau kita tau bagaimana nak handle mereka ni.. Kena ada ilmu tentang keibubapaan ni.. bukan main belasah je jaga.. Hurm..

5 ulasan:

  1. Qhaliff growing bigger now & baby Zahra getting cuter with her ikat tocang style!!! One day mesti kena jumpa them both. Hehehe

    BalasPadam
  2. selamat malamm :) syira jenjalannn sini sementara cuti midsem..hehee/..comelnyaaa

    BalasPadam
  3. Abg Long kene jaga adik... x mo buli adik hokeh

    BalasPadam
  4. bagus ada abang long macam nih.. cute laa Zahra..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.