Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 4 April 2015

Bosan ? Jom ke HIJABEY2015 di IDCC , Shah Alam

 

Baru balik ..hehehe.. Tak bawak duit ! Fuhh ,mengoda jugak rupanya jualan di HIJABEY 2015 di Shah Alam ni.. Awal pagi lagi booth jualan dah diserbu !

image

Tak susah pon nak cari  tempat ni.. Waze jer IDCC, Shah Alam.. Terus keluar ! Parking pon senang ..terutama kalau datang awal ! Hehehe.. Datang lambat , aku no komen laa.. Ramai orang wooo … Kena mai awal pagi ! Er , bukak jam 9 pagi hingga 10 malam.. Maka , pandai pandai la urus masa yer..

image

Bila sampai tu , sila daftar dulu yer.. terutama blogger .. hehe.. Untung untung dapat goodies.. Untung untung laaaa maksud aku.. Bukan semua bernasib baik.. hehehe…

DSC05456

Macam aku , kira untung laaa.. Heeee.. Untung la ramai awek cun nak selfie ngan aku .. Hahahaha .. Auwww.. Ayat tak hengatt ! Tapi ok la.. semua mesra pengguna gituu .. Talak sombong punyaaa !

image

Sebelum terus masuk , pastikan bergambar dulu kat luar tu.. Bayar RM10 , dan dapat gambar siap dicetak lagi ! Buat kenangan gitu haaa..

DSC05460image

Pastu baru masuk serbu dalam ! Heheheeh.. Sila jangan rambang mata..

imageDSC05504DSC05493 DSC05489DSC05490DSC05497DSC05513DSC05507DSC05515

Gambar atas , program untuk event ni .. Dan gambar bawah , pastinya ada yang tertanya

“ Tak ramai orang datang ? Hehehehe… “.

Tu haaa… Beratur orang nak masuk.. 

DSC05517

Oh ya.. artis pon ada yer.. Tadi ada En.Mimpi.. Hehehe.. sempat gak la layan dua lagu kegilaan anak gadis sekarang .. Aku pun tak kenal dia tapi dia kenal aku ! Perghhh… Dasat.. Hahahaha… Gurau jer !!

image

Ada banyak booth jualan kat sini.. Aku nak tulis semua , jawabnya esok baru aku post entri ni ! Hahahaha… Sebaiknya , g serbu sendiri bersama baki duit yang ada ! Hahahaha ..

Tunggu apa lagi ? Jom serbu IDCC hari ni dan esok , hari terakhir sebelum ke Pulau Pinang dan Kelantan , tidak lama lagi !

2 komen :

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

Esok nak serbu gak dari Kelab Blogger Ben Ashaari.. hehehee.. ada GST tak??

HE.RE. K.NOT berkata... [Reply to comment]

huyooo...ramainyer...BOleh ahh Gi Redah BesoK!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI