Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 19 April 2015

EnerZ : Lepaskan tekanan di Indoor Extreme Park and Sports Arena !

 

“ Asia’s First Indoor Extreme Park and Sports Arena!”

Uik.. biar benar ??? Cam menarik je ni .. hurmm.. Aku google dan cari review mengenai tempat ni dan juga gambar gambar yang diletakkan di internet berkenaan EnerZ Indoor Extreme Park and Sport Arena ni !

Ok… kena pergi ni !! Aku ajak wife dan adik ipar gi.. Rumah diorang dekat jer.. Lokasi ? Terletak di Persiaran Subang Indah, EnerZ ni memang boleh nampak dari tepi jalan dah ! Atau waze jer .. confirm jumpa !

Dan sampai ke lokasinya.. Qhaliff ? Hahahaha… Dia teruja hingga menangis ! Hahahaa..

DSC05683DSC05684DSC05686

Sangat besar dan luas tempat ni ! Perghh.. ni kalau aku layan semua aktiviti dalam ni mau mau tengah malam baru aku balik rumah ! Hahahaha..

DSC05722DSC05720DSC05701

DSC05705

Nampak menarik ? Serius menarik giler ! Hahahaha.. Aku plan nak buat gathering bloggers kat sini nanti ! Hehehee… Harga ? Camana nak masuk ? Apa syaratnya ?

Hurmm… leh tahan gak la syaratnya.. Tapi tak susah pon nak ikut selagi kita cool.. hahaa.. tak cool , memang hot la kan ? Ook ok.. mula mula nak masuk sini , aku syorkan amik yang unlimited.Maknanya , semua leh layan !  Hahaha..

image

Pastu beli stokin dia.. RM5 jer..

image

image

Pastu , enjoyyy ! Hahaha.. Ada sifu kat sana kalau nak mintak diorang ajar la.. heheheeh.. Syiok ok ! Antara aktiviti yang menarik dan best untuk dilayan ialah .. Dodge Ball, Free Jumps, Airbags, Foam Pits, TramRobics. Kat sini jugak boleh dibuat Corporate Events/Team Building dan Party Services. Kena tempah awal awal la dulu.. hehehe ..

Aku teruja dengan Dodge Ball dan sky ropes .. macam main masa zaman aku kecik kecik dulu.. hehehe .. Ok ok. nak tau dengan lebih lanjut , boleh je ke :

Web EnerZ : http://www.enerz.my/

Facebook : https://www.facebook.com/EnerZIndoorExtremePark

1 komen :

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Nampak menarik! Ni kalau bawak my boys ada yg tanak balik kot hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI