Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 26 April 2015

Makan makan : Sarapan pagi sedap !

 

Yessss zaar ! Makanan makanan sedap begini , korang payah nak jumpa kat Paris punyaaa ! Sapa kat Paris time time gini , pasti terliur tengok makanan gini ! Cer bagitau apa kat Paris , takde kat Malaysia ni ? Ok.. ‘Ahmad Maslan’ korang ada tak ? Setakat Eiffel Tower tu , apa heran ! Malaysia ada ada gak banyak la besi buruk gitu haaa.. Heee..

Ok , gurau pepagi .. Nasi berlauk.. Makanan kegemaran kebanyakkan orang Kelantan di awal pagi..

image

Dan juga nasi kerabu.. Ni feveret aku ! Dua dua ni sedap wooo.. Tak de la heavy metal sangat makanan ni di awal pagi.. hehe..

image

Yang ni wife aku beli kat Pasar Salak Tinggi .. Ayam dia pon panas wooo.. memang masa makan tu , kena slow slow.. hehehe.. Sedap kan ? Haaa…

Nasib baik aku dah start diet.. hehehe..

3 komen :

Nurul Huda berkata... [Reply to comment]

Di Kelantan kalau pergi ke kedai atau gerai di waktu pagi, hidangan yang dah disediakan tu dah macam makan tengahari. Nasi berlauk lagi. Apapun hidangan pagi banyak juga pilihan selain nasi kerabu antaranya nasi dagang.

P.KHAS SMKDSML berkata... [Reply to comment]

gambar mengancem banget

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

malaysiaku syurga makanan. owh.. yeahh..!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI