Makan makan : Sarapan pagi sedap !

 

Yessss zaar ! Makanan makanan sedap begini , korang payah nak jumpa kat Paris punyaaa ! Sapa kat Paris time time gini , pasti terliur tengok makanan gini ! Cer bagitau apa kat Paris , takde kat Malaysia ni ? Ok.. ‘Ahmad Maslan’ korang ada tak ? Setakat Eiffel Tower tu , apa heran ! Malaysia ada ada gak banyak la besi buruk gitu haaa.. Heee..

Ok , gurau pepagi .. Nasi berlauk.. Makanan kegemaran kebanyakkan orang Kelantan di awal pagi..

image

Dan juga nasi kerabu.. Ni feveret aku ! Dua dua ni sedap wooo.. Tak de la heavy metal sangat makanan ni di awal pagi.. hehe..

image

Yang ni wife aku beli kat Pasar Salak Tinggi .. Ayam dia pon panas wooo.. memang masa makan tu , kena slow slow.. hehehe.. Sedap kan ? Haaa…

Nasib baik aku dah start diet.. hehehe..

3 ulasan:

  1. Di Kelantan kalau pergi ke kedai atau gerai di waktu pagi, hidangan yang dah disediakan tu dah macam makan tengahari. Nasi berlauk lagi. Apapun hidangan pagi banyak juga pilihan selain nasi kerabu antaranya nasi dagang.

    BalasPadam
  2. malaysiaku syurga makanan. owh.. yeahh..!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009