MalaysiaAirlines : Kenapa Taufik Batisha boleh popular ?

 

Aku hadiri undangan dari MAS ( MalaysiaAirlines )  ke majlis pelancaran album terbaru Taufik Batisah di PullMan Bangsar semalam , bersama sama blogger Razi dari www.razzwey.com.

image

Aku tak pernah dengar lagu Fique yang popular tu , ‘ Awak Kat Mana ‘ sehingga habis ! Hehehe.. Dan aku tak tau kenapa dia boleh begitu popular di Malaysia.. apakah rahsianya ??

DSC05641

Tunggu kemunculannya dan aku ternanti rahsia yang menyebabkan dia jadi begitu selain dari suaranya yang menarik .. Peminat dia mula berhimpun.. Kiri kanan dan belakang kerusi jemputan.. PErghh…. leh tahaann ..

DSC05646

Akhirnya dia muncul selepas dua penyanyi jemputan mengadakan persembahan.. Dan segala persoalan aku terjawab !

Yang pertama.. dia murah dengan senyuman.. Kedua , mesra dengan peminatnya.. dan persembahannya memang menarik ! Tidak membosankan ..

DSC05678DSC05676

Ketiga tiga elemen tu kan ada pada MALAYSIA AIRLINES.. Patutnya la dia ditaja oleh MAS.. terbaik !

5 ulasan:

  1. tarian lagu ni unik la abg ben . sebab tu femes kot .

    BalasPadam
  2. Iya. Pada saya, ada nampak aura yg che ben maksud. Sekurangnya elemen yg dibawa oleh dia dan mereka yg terlibat, tak kelihatan berat sebelah. :)

    BalasPadam
  3. lagu dia pun mudah nak ikut. Liriknya senang..

    BalasPadam
  4. rezeki dia kat malaysia... yang selfie tu leh tahan gak... hihi

    BalasPadam
  5. Taufik memang best since dari dulu lagi. And lagu baru beliau ni catchy :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009