Nutri Khaira : Susu kambing buat seisi keluarga !

 

Baru test ari ni.. Dikeluarkan oleh Umaty Industries ( Az Zahrah Group Of Companies ) buat mereka yang tercari cari produk HALAL serta bermutu tinggi..

Aku cuba secawan dan sebotol untuk Qhaliff.. Rasanya ? Bagi aku , sangat ok.. Tak manis pon.. Qhaliff pon aku tengok dia minum tanpa ada masalah..Dan aku try bagi kat wife .. Jawapan dia sama.. Tak manis sangat ! Ok la kan ?

image

Khasiat ? Sesuai untuk bayi ? Selepas 6 bulan ok.. Sebelum tak ok ! Heheheh.. Tu info yang aku dapat la.. Kalau was was , jangan bagi.. Tapi dari bagi susu lembu , baik bagi susu kambing kan ?

image imageimage

Ada 3 jenis perisa.. Coklat , Asli dan Madu.

imageimage

Bagi kat anak.. anak tak abis , bapak leh abiskan .. Haa.. Kan dah jimat ? Maklumlah zaman GST.. Harga dan mana nak dapatkan ? Ok , info ada di bawah ni..

imageimage

Untuk pertanyaan lebih lanjut , leh ke fan page NutriKhaira yer..

Nutri Khaira adalah jenama produk asas susu kambing yang ingin mempromosikan gaya hidup yang lebih sihat dengan mengamalkan khasiat susu kambing.

Ini kerana susu kambing adalah lebih baik berbanding susu lembu untuk fisiologi manusia.

Dengan mengamalkan khasiat susu kambing akan melahirkan generasi yang lebih SIHAT, HEBAT untuk masa depan! “

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.