Qhaliff : Dia buat lagi !

 

Lokasi : Corus Hotel.

Tujuan : Majlis Persandingan Rosalyn Tan

Masa : Malam dah pon

image

Kacak ? Tak pe.. aku lama dah tau.. hahahaha … Dah sampai pon hotel. Bergegas aku dari Sepang ke Cheras. Hantar Zahra ke mak aku jap dan kami bertiga jer ke sini untuk hadri perkahwinan kawan aku…

Sampai je depan pintu grand ballroom , Qhaliff buat pasal. Dia taknak masuk. Takut dengar bunyi suara orang kuat kuat.. Aah , dia memang tak leh orang cakap kuat kuat.. Kalau aku cakap kuat pon dia takut..

Apa jadi ? Ke kedai mamak depan rumah mak aku je la jawapnya. Sian kat wife je la. Dia dah bermekap beria.. hahahaha ..

Rosalyn , Aireen.. maafkan kami yer.. Tak bawak Qhaliff, kesian kat dia. Dia yang paling beria nak keluar rumah tadi.. Hurmm..

8 ulasan:

  1. Ala... cian mommy qhalif... sy pun pernah gak kena situasi cam tu... dh pakai beriya, last kt kedai jg la... hehe

    BalasPadam
  2. alahai.. kesian ibu dier.. hehe

    BalasPadam
  3. sweet je gambar pengantin.

    BalasPadam
  4. kesian qhalif.. takut dengar sound kuat2.. hehe

    BalasPadam
  5. i have that feeling too.. rasa taksedap hati, takut2 bila bunyi crowd yg kuat atau suara org yang kuat2..

    BalasPadam
  6. dari dia terus menangis meroyan, jalan selamat keluar dari situ.. takpelah.. at least pengantin tahu Ben dan family sampai jugak walau hanya di pintu masuk dewan.. ;)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009