Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 26 April 2015

Qhaliff : Dia buat lagi !

 

Lokasi : Corus Hotel.

Tujuan : Majlis Persandingan Rosalyn Tan

Masa : Malam dah pon

image

Kacak ? Tak pe.. aku lama dah tau.. hahahaha … Dah sampai pon hotel. Bergegas aku dari Sepang ke Cheras. Hantar Zahra ke mak aku jap dan kami bertiga jer ke sini untuk hadri perkahwinan kawan aku…

Sampai je depan pintu grand ballroom , Qhaliff buat pasal. Dia taknak masuk. Takut dengar bunyi suara orang kuat kuat.. Aah , dia memang tak leh orang cakap kuat kuat.. Kalau aku cakap kuat pon dia takut..

Apa jadi ? Ke kedai mamak depan rumah mak aku je la jawapnya. Sian kat wife je la. Dia dah bermekap beria.. hahahaha ..

Rosalyn , Aireen.. maafkan kami yer.. Tak bawak Qhaliff, kesian kat dia. Dia yang paling beria nak keluar rumah tadi.. Hurmm..

8 komen :

Sheila Adziz berkata... [Reply to comment]

Ala... cian mommy qhalif... sy pun pernah gak kena situasi cam tu... dh pakai beriya, last kt kedai jg la... hehe

P.KHAS SMKDSML berkata... [Reply to comment]

DAH BESO QHALIF

ZueZulaikha berkata... [Reply to comment]

alahai.. kesian ibu dier.. hehe

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

sweet je gambar pengantin.

fisha hasan berkata... [Reply to comment]

kesian qhalif.. takut dengar sound kuat2.. hehe

amir zahari berkata... [Reply to comment]

i have that feeling too.. rasa taksedap hati, takut2 bila bunyi crowd yg kuat atau suara org yang kuat2..

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

cian mummy die..

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

dari dia terus menangis meroyan, jalan selamat keluar dari situ.. takpelah.. at least pengantin tahu Ben dan family sampai jugak walau hanya di pintu masuk dewan.. ;)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI