Teringin makan besar dengan berjimat ?

 

Wife punya idea.. Beli je voucher dekat Groupon ! Semalam dia ajak makan kat Fish Manhattan , Alamanda Putrajaya. Voucher dia beli cuma RM54 untuk set makanan berharga RM100++ ! Jimat banyak dah kan ? Cuma kalau nak menda lain tu , tambah lain la kat sana..

image

image

Bagi aku yang suka makan kat Fish Manhattan ni , harga ni amat berpatutan ! Sebelum ni memang bayar lebih dari RM70 ! Dan semalam , baru bayar RM54 ! Tak ke tu menjimatkan ?

Dah kena bijak berbelanja sekarang ni ..

3 ulasan:

  1. saya berjimat dengan memasak di rumah hihi.... terpaksa rajinkan diri utk berjimat :)

    BalasPadam
  2. selalu beli voucher dari Groupon, berbaloi

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.