Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 11 April 2015

Teringin makan besar dengan berjimat ?

 

Wife punya idea.. Beli je voucher dekat Groupon ! Semalam dia ajak makan kat Fish Manhattan , Alamanda Putrajaya. Voucher dia beli cuma RM54 untuk set makanan berharga RM100++ ! Jimat banyak dah kan ? Cuma kalau nak menda lain tu , tambah lain la kat sana..

image

image

Bagi aku yang suka makan kat Fish Manhattan ni , harga ni amat berpatutan ! Sebelum ni memang bayar lebih dari RM70 ! Dan semalam , baru bayar RM54 ! Tak ke tu menjimatkan ?

Dah kena bijak berbelanja sekarang ni ..

3 komen :

Miz Eija berkata... [Reply to comment]

saya berjimat dengan memasak di rumah hihi.... terpaksa rajinkan diri utk berjimat :)

Cik Mun berkata... [Reply to comment]

banyak boleh jimat tu..

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

selalu beli voucher dari Groupon, berbaloi

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI