Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 10 April 2015

Wajib letak dalam kereta !

 

Balik Kelantan ari tu.. Aku dah memang akan jangka berjam lamanya aku akan memandu. Antara yang wajib aku letak dalam kereta ialah Pati Batook Ori ni haaa ! Bertujuan untuk mengurangkan rasa sakit kepala yang berpunca dari.. kejap kejap , tidur.. tapi baru nak lena , wife dah ajak sambung perjalanan ! Hehehe.. Sapu kat leher , hidung dan dahi.. lega la skit !

image

Satu lagi persediaan untuk Zahra atau Qhaliff meragam dalam kereta. Dengan size yang mudah dibawa dan ringan , bagi aku Pati Batook Ori ni wajar ada dalam simpanan.. biar lebih skit !

Bau ? Bagi aku , bau dia ok .. budak takde masalah dengan bau dari Pati Batook ori ni.. sapu je kat tempat sepatutnya dan tunggu kesannya.. InshaAllah…

Nak order ? Sila ke page Pati Batook Ori. Jadi agen pon bagus.. beli , letak je atas meja pastu… ada la kawan tanya punya… hehe.. tapi kena la promote dan terangkan kelebihannya..

3 komen :

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

Singgah pagi :)

izzeyda berkata... [Reply to comment]

itulah menarik, tapi belum beli2 pun lagi..

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

alamak bila tengok ni baru teringat, kena beli stok ni, stok nak habis...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI