Bila semeja dengan usahawan berjaya !

 

Bila duduk semeja dengan usahawan yang bakal bergelar jutawan , adalah satu penghormatan buat aku..

image

Ditambah lagi dengan betapa tekunnya mereka mendengar cerita aku mengenai pengalaman dalam dunia blog , membuatkan aku rasa begitu segan walhal mereka dah boleh dikategorikan sebagai usahawan yang sudah pon menempa nama dalam bidang yang mereka ceburi..

Aku sekadar bercerita dan berkongsikan rahsia bagaimana aku mampu berada di peringkat ini dan mempertahankan semangat aku serta kejayaan aku membentuk komuniti blogger yang semakin dikenali ramai !

Apa yang berlaku selepas itu ??

image

Wawa Idris , seorang perunding imej yang semakin terkenal telah pon menyertai Kelab Blogger Ben Ashaari ! Bukankah itu satu perkembangan yang semakin menarik ?

Dan.. dan… banyak lagi perkembangan positif berlaku hasil dari kerjasama rakan blogger yang tak putus putus menaikkan nama Kelab Blogger Ben Ashaari ini !

Berbalik pada tajuk utama , aku berjaya ‘curik tips ‘ menarik dari mereka secara tidak langsung. Bagaimana nak berjaya ! Huhuhuh.. Menarik !

8 ulasan:

 1. Alhamdulillah sama sama berjaya dalam bidang kerjaya masing masing..

  BalasPadam
 2. Alhamdulillah.. Hebat semuanya.. Kata jutawan, nak berjaya kena kawan dgn org2 berjaya.. Nak kaya, kena kwan dgn og2 kaya..")

  BalasPadam
 3. sama-sama berjaya dalam bidang masing-masing...InsyaAllah bakal jutawan juga nanti

  BalasPadam
 4. jgn lupa share dengan kami semua yer:-)

  BalasPadam

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.