Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 4 Februari 2016

Ku bawa juga Heroes Mens Wash ke Taman Negara !

Ada orang perempuan kata , lelaki pun nak kena ada ke pencuci khas ? Ehhh.. apa ingat lelaki zaman sekarang ni cuma kacak di luar je ke ??? Elooooo !! Tengok orang ,  ok ! Zaman sekarang , tak mustahil lelaki lebih 'bersih' dari perempuan yang bermekap 31 inci tu yer ! Jangan main main yer ! Haaa.. Realiti tauuu ! 

Maka.. aku dan rakan blogger lelaki yang akan ke Taman Negara tak lama lagi akan turut membawa pencuci Heroes Mens Wash ni.. Bukan sebab ada 'masalah' tauuuu tapi sebab kami menjaga kebersihan walaupun kami di dalam hutan  ! Ahaaaa ...

Kalau tak masuk hutan pon , aku tetap guna gak.. terutama selepas setiap kali aku bersenam. Paham paham je la kan.. peluh ! Fuhhhhh.. Kalau tak dicuci dengan betul betul , maka tak hairanlah penyakit akan mudah singgah ! Yelah , bakteria kann.. Haaaa ! Apa jadi bila penyakit sudah datang ? Antaranya , berbauuuu laa ! Fuhhhh.. seluar boleh bau busuk ok ! Jangan pandang enteng masalah gini ! 


Selain dari tu ??  Haaaa... Selain dari itu  : 

  •  kemaluan ( lelakki )  mengelupas/ mengelupas kulit
  • Gatal-gatal
  • Berasa panas (terutamanya ketika melakukan hubungan seks)
  • Kemerahan dan kesakitan
  • kering dan layu
  • terdapat luka-luka kecil
  • Bau busuk yang disebabkan oleh kehadiran bakteria yang menembusi kulit kering
  • Sensitiviti kemaluan berkurangan
Tak leh pakai ke sabun jenis lain ?? Boleh jer tapi Heros Mens Wash ni berbeza dengan produk sabun yang lain sebab Heros Mens Wash ni , khas .. diulangi.. khas untuk bahagian tu saja !! Perlu ingat , bahagian tu kan kulit dia sensitif skit.. Haaa..

Ada banyak lagi sebenarnya kelebihan Heros Mens Wash ni.. Segan aku nak cerita secara terbuka.. Hehehehe.. Kalau korang nak tau dengan lebih lanjut ... korang leh baca pada entri aku yang lepas di Heros Mens Wash : Produk Khas Untuk Lelaki  atau boleh terus ke Facebook Nanafa Beauty atauuu pun ke Instagram NanafaBeautyHq

Buat mereka yang ada suami tu.. bolehlah belikan untuk suami korang.. letak je dalam bilik air tuu.. tau la diorang gunakan ! Hahahaha.. Jangan risau... ok  ? Haaaa... Murah jer.. tak sampai pon RM50 termasuk pos ! Boleh pakai sebulan apa ?? Haa... 

Kalau nak tau dengan lebih lanjut , sila call terus ke  : 016 412 6546 / 016 980 6500

3 komen :

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Boleh la belikan untuk Abang Man..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

bagus..selalunya kaum wanita sahaja yang mementingkan bab ni..jadi kaum lelaki pun kena jugalah ambil tahu..

JAMIL HASHIM berkata... [Reply to comment]

SINGGAH PETANG ~ http://jmbelog.blogspot.my/2013/12/radio-online-era-fm.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI