Impian ke New Zealand menjadi kenyataan !

 

Bila tengok gambar kawan kawan yang post gambar melompat lompat di sana , terasa hati nak sangat menjejakkan kaki di sana.. sekali je pun ok dah ! huhuhuh.. Camana eh nak gi sana ? Kumpul duit atau… hurmm.. Impian tu aku pendamkan sehinggalah tahun ni , aku timbul keyakinan ! Keyakinan tu membuatkan aku berusaha jadikannya kenyataan !

Dan hari ni aku terima berita gembira ! Alhamdulillah.. projek yang aku usahakan dalam tempoh seminggu , dapat kelulusan ‘semua pihak’ ! Huhuhuh.. Menariknya.. bukan aku pergi seorang diri ! Aku bawa 3 orang rakan blogger dari team #KBBA9 ! Aku dicadangkan oleh pihak travel yang berada di sana , pergi di musim bunga yakni bulan September nanti ! Maka ada 6 bulan untuk kumpul duit (jika nak shopping) ! Huhhuuh..

Apakah aku akan nampak semua ni nanti ???

image

image image

image

Aku harap.. aku panjang umur untuk berpeluang menikmati ciptaan Allah ni. Terima kasih pada ‘mereka’ yang terlibat. Nanti aku bagitau sapa eh.. hehehe..

4 ulasan:

  1. Tahniah, semoga selalu success...
    Cheers.

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah ..semoga titian perjalanan untuk ke sana dipermudahkan Allah SWT .. Tahniah boss di atas usaha dan kesungguhan yg tak pernah berbelah bagi untuk TEAM KBBA9.Semoga impian dan harapan akan menjadi kenyataan..Insyaallah..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009