MOANA best giler !

by - Mac 01, 2017

 

Aku ingat tak best ! Hahahaha.. Sekali tu aku layan setelah takda cerita best nak tengok. Aku dan Zahra ! Masing masing sangap di kala semua orang dah nyenyak tidur ! Camana laa nak kasi si Zahra ni tidur ?? Maka nampak la movie ni , dan aku pasang online !

Aku memang kaki cerita movie gini. Tapi tak sangka la MOANA ni best ! Cover dia nampak biasa jer.. rupanyaa ! Dan si Zahra , tunggu part lagu ! Memang akan menari dan menyanyi bersama laaa..

image

Cerita ni kisah dongeng di Hawaii kalau tak silap aku.. Ececeh… kot ? Hahahaha.. Maka memang akan ada part nampak ‘mengarut’ ! Tapi ni kartun je kot.. layan je la.. hehehe..

Tapi best dan melucukan ! Entah dah berpuluh kali si Zahra ni layan.. dan aku pun terbabit sama !

You May Also Like

1 comments

  1. Haha, ingatkan tak ada suka Moana...
    Memang best movie ni,
    Part lagu tu feeling semacam ja...
    Anak2 mrs pip pun suka movie ni,
    Mrs pip pun terjebak sama....

    BalasPadam