Beli produk Shaklee dengan Cikgu Nizam !

Sampai dah... Wife mintak aku beli vitamin C dari Shaklee ni sejak dia kena selsema teruk. Aariz pon kena gak. Dia terpaksa amik vitamin c untuk bekalkan pada Aariz memandangkan Aariz masih bayi dan tak boleh amik ubat selsema lagi.
Dalam kepala aku dah tau nak order dengna sapa. Mudah , cepat dan pantas. Dan yang penting , khidmat nasihat selepas membelinya. Dia akan jelaskan camana pengambilan yang bagus. Dia bukanlah doktor tapi diberi pendedahan mengenai produk produk yang dijualnya. 
Alhamdulillah.. Selepas order dengan Cikgu Nizam , selang sehari aku dapat pesanan aku. Memang cepat dia buat kerja dan aku memang suka dengan orang yang pantas buat kerja !  Dah beberapa kali dah aku pesan suppliment dengan dia.. dan akan pesan lagi untuk anak aku lak.. Vitamin C untuk budak dah abis.. huhu.. 
Kalau nak order gak Shaklee ni .. leh whatsapp ke 013 976 1627. 

2 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.