Wife potong stim.. - BEN ASHAARI

Wife potong stim..




Baru dpt g gym.. Tu pun setelah selesaikan anak anak.. Jam dah menunjukkan kul 6 petang. Confirm tak puas workout ni.. Tak pe laaa.. Asalkan berpeluh dahh..  Niat jaga kesihatan gituu..

Di gym.. Nak dapatkan feel utk angkat besi ni bukan mudah.. Aku kena mulakan dengan kaki dulu.. Kasi berpeluh baru boleh main anggota lain.. Hahahahaha..

Ok.. Badan dah mula panas. Tiba tiba mesej masuk di hp.. Terus aku berhenti dan balik umah. Mampu geleng kepala jer.. Tengok besi besi yang ada.. Uhuk..

"Bang.. Lapar.. Tolong belikan nasi goreng apa pun.. Asalkan sedap! Kebulurannnnnn.. ".

Takkan nak tgk je mesej gini kan?  Kejam la aku walaupun setan membisik.. Tapi aku berjaya tepis.. Huhu.. Keluarga didahulukan wooo..

3 ulasan:

  1. betul tu..apa2 pun memang family didahulu kan..

    BalasPadam
  2. hahahaa.. pasni nak guna tektik macam kak zila gak la.. :p

    BalasPadam
  3. itu antara sebab sy x sado2 jugak..

    baru nak main besi.. nasik panggil makan.. ehhh.. heheehhe

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.