Alang-alang terkena , mari kita beramai-ramai terkena !

by - Mac 12, 2017

 

Ada kawan send satu video awek ni kat whatsapp. Aku ingatkan dia nak ajar Yoga. Kot la ada skill yang aku tak tau tapi mudah untuk dipraktikkan.. Ok tak alasan ? Hahahahah.. Tapi serius , aku bukanlah golongan seperti yang korang sangkakan itu ! Haaa..

Cer tengok sendiri.. kan ? Haaa… gaya nak beryoga !

image

Sekali adik aku masuk dalam bilik mak aku. Ketika tu aku kat rumah mak aku. Adik perempuan aku buat majlis harijadi anak dia. Maka terbeliaklah mata dia ! Hahaahhaa.. Tau tak camana perasaan dia ?? Hahahaha.. Giler laaa… Aku pun terangkan kat dia sambil tunjuk video tu.. Geleng je kepala dia !

Huhhh.. jilake sungguh la insan yang buat video ni tapi kreatif la gak ! Memang akan ramai pukul dahi tanpa henti beramai ramai ! Hahahahaha.. kan kan ?

Aku post dalam group Whatsapp blogger dan juga Facebook serta Instagram ! Hehehehe.. Tau apa jadi ??? Perghh.. nasib baik aku jauh dari mereka.. Kalau dekat , aku rasa aku pasti akan berlari seperti Usain Bolt malah lebih laju lagi dari dia , sapa tau kan ?

Tengok dah video tu ? Kan ? Haaaa…

You May Also Like

3 comments

  1. Alamak. nak tengok ke tak eh? Takut terkena juga tapi dalam hati melonjak nak tau apa isinya.. jiwa kacau dah ni :D

    BalasPadam
  2. Nasib masa tekan play tu sound mute, kalau tak naya gak. Bila buka sound halamakkkk, hahahaaaa!

    BalasPadam