Alang-alang terkena , mari kita beramai-ramai terkena ! - BEN ASHAARI

Alang-alang terkena , mari kita beramai-ramai terkena !

 

Ada kawan send satu video awek ni kat whatsapp. Aku ingatkan dia nak ajar Yoga. Kot la ada skill yang aku tak tau tapi mudah untuk dipraktikkan.. Ok tak alasan ? Hahahahah.. Tapi serius , aku bukanlah golongan seperti yang korang sangkakan itu ! Haaa..

Cer tengok sendiri.. kan ? Haaa… gaya nak beryoga !

image

Sekali adik aku masuk dalam bilik mak aku. Ketika tu aku kat rumah mak aku. Adik perempuan aku buat majlis harijadi anak dia. Maka terbeliaklah mata dia ! Hahaahhaa.. Tau tak camana perasaan dia ?? Hahahaha.. Giler laaa… Aku pun terangkan kat dia sambil tunjuk video tu.. Geleng je kepala dia !

Huhhh.. jilake sungguh la insan yang buat video ni tapi kreatif la gak ! Memang akan ramai pukul dahi tanpa henti beramai ramai ! Hahahahaha.. kan kan ?

Aku post dalam group Whatsapp blogger dan juga Facebook serta Instagram ! Hehehehe.. Tau apa jadi ??? Perghh.. nasib baik aku jauh dari mereka.. Kalau dekat , aku rasa aku pasti akan berlari seperti Usain Bolt malah lebih laju lagi dari dia , sapa tau kan ?

Tengok dah video tu ? Kan ? Haaaa…

3 ulasan:

  1. Alamak. nak tengok ke tak eh? Takut terkena juga tapi dalam hati melonjak nak tau apa isinya.. jiwa kacau dah ni :D

    BalasPadam
  2. Nasib masa tekan play tu sound mute, kalau tak naya gak. Bila buka sound halamakkkk, hahahaaaa!

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.