Nasib baik bawak Gaba Cafe ke New Zealand !

Dah seminggu berlalu , perasaan di New Zealand masih seperti semalam jer lagi ! Teringat hari hari di sana , dengan cuacanya , dengan orangnya dan paling dalam ingatan , pastinya keindahan alam semulajadi yang tiada tanding taranya.. 
Cuaca sejuk di sana tidak mengundang untuk tidur... berbeza di Malaysia.. Aku ni , asal hujan jer mesti ngantuk. Kena angin skit, ngantuk ! Aduhhhh... letih cam ni aku dibuatnya ! Nasib baik sebelum pergi ke New Zealand , aku ditawarkan kopi 5 dalam 1.. iaitu Gaba Cafe ! 
Gaba Cafe ??  Pernah dengar tak ni ? Aku pekena seround dulu.. dan terus aku offer pada rakan blogger yang kebetulan tengah sangap rindukan kopi Malaysia... heheeeee. Aku kasi dia satu sachet. Dan dia rasa.... terus dia kata sedap ! Berbeza dengan kopi kopi yang pernah diminum sebelum ni !
Gaba Cafe , 5 dalam 1 Kopi Premium Terpilih ! Kopi yang diperbuat daripada ginseng dan Tongkat Ali Premium ni memang gempak rasanya ! Aku terus ketagihan nak minum setiap pagi dan malam. Terasa segar setiap kali minumnya. Antara kopi tersedap aku pernah rasa... Dan yang penting , gula tak banyak ! 



Apakah kelebihan Gaba Cafe ? Orang perempuan boleh minum ke ? Boleh je orang perempuan minum. Awalnya aku ingat tak boleh tapi rupanya boleh ! Harganya ,RM56.18 termasuk GST. Ada 15 paket isian. Kiranya RM3.75 setiap satu. Ok la kan ? Produk bagus bukannya murah. 
Kelebihannya ialah :
  • Membaiki tahap tenaga anda 
  • Membantuk menguruskan badan
  • Mengurangkan risiko diabetis
  • Mencegah penyakit parkinson , jantung ,strok , alzheimer dan demensia
  • Mencegah kemurungan 
Dan banyak lagi laaa... Yang bagusnya , jika korang beli sekarang Gaba Cafe korang berpeluang menang hadiah diantaranya penginapan 3 hari 2 malam di FELDA RESIDENCE HOT SPRINGS HOTEL & SPA bersama Ben Ashaari untuk 2 pemenang bertuah dan pelbagai hadiah misteri.  Bagaimana caranya ? Mudah jer pon... :
  • LIKE Facebook ILHAM PINTAR RESOURCES
  • REPOST mana mana posting berkenaan Gaba Cafe
Tulis caption yang menarik kemudian sila guna 2 hastag berikut
#ilhampintar
#iPintar
Mudah je pon kan ? Ok.... Tu je la... Berkenaan dengan i-POWER , aku akan kembali lagi selepas 2 bulan bersama keputusan selepas penggunaan. Tapi yang berminat untuk mengetahui produk tu dan nak membeli , boleh baca di entri I-POWER ini.. Pastu tu korang turut berpeluang menangi hadiah yang aku bagitau di atas tu...
Bagi yang nak bertanya mengenai produk ni atau nak juga pasang tanpa tunggu aku punya result atas sebab percaya pada testimoni , boleh whatsapp ke kedua dua nombor berikut : 0173182999 / 012-4338082


14 ulasan:

  1. Bagus khasiatnya ,ooo pompuan bleh gak eh ,menarikni.

    BalasPadam
  2. Hadoi.... Nina memang hantu coffee. Teruja nak rasa!

    BalasPadam
  3. Hohohoho..best oippp minum kopi musim2 sejuk tp apakan daya kopi gaba tu utk lelaki je

    BalasPadam
  4. Oooo..Hari tu ada baca yg pompuan tak boleh minum sbb ada ekstrak tongkat ali.Nama pun menarik.

    BalasPadam
  5. Menarik benefit kopi ni. Nasib baik orang perempuan pun boleh minum....nak trylah nanti

    BalasPadam
  6. Nampak sedap je kopi tu. teringin pulak nak cuba. biasanya kalau ada ginseng ni bagus. kene try bg asben minum ni.

    BalasPadam
  7. Kuat tak bau kopi dia?
    Kadang 3 in 1 ni bila buang air bau nya kuat jugak.....

    BalasPadam
  8. eerrrmm.. kene cuba gak lah GABA Cafe macam ni

    BalasPadam
  9. ooo, boleh minum rupanya. hihi, boleh la nak try lepas ni

    BalasPadam
  10. Bestnya tgk bungkusan kopi ni menarik

    BalasPadam
  11. Bijak tu Bro Ben..selamat ya melancong..syukuri nikmatNya..

    BalasPadam
  12. Kena bagi husband cuba minum ni.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI