Sedap sangat ke popcorn GARRETT ni ? - BEN ASHAARI

Sedap sangat ke popcorn GARRETT ni ?

 

IMAG1811

IMAG1821

Bila aku dapat tau aku ada projek di KLCC , aku rasa gembira sekali .. Kenapa ? Sebab aku dapat tunaikan hasrat wife aku yang nak rasa makan popcorn Garrett ni ..

Dia bukanlah teringin sangat tapi aku kalau boleh , bila dia kata nak rasa , aku cuba dapatkan .. Tapi bukan la masa tu gak .. hehe .. Yelah , macam ari tu aku g KLCC .. ingatkan nak dapat beli la sebungkus tapi orang yg beratur tuu ..  mak aihh.. berjela panjangnya .. Dah tu , nak tunggu sorang beli , bukanlah seminit dua .. aku rasa paling sekejap pon 5 minit .. Tu yang takde kerenah.. Kalau ada ?

Jadi pagi tadi , aku plan nak sampai Klcc dalam kul 10 pagi. Kira dia bukak je , aku dah terpacak kat situ.. Melampau tak ? Hahaha .. Dan sesungguhnya , mmg patut datang beli time kijer laa .. Tak ramai punya.

Hurm .. dan akhirnya , dapat gak aku beli tadi . Aku amik medium size .. Harga , RM36 .. Mahal ? Kalau sedap , ok la kan .. kalau tak sedap ? Grrr..

Dan sesampai je rumah , wife takde .. tak pe .. aku tolong rasakan .. nanti aku email je bagitau camana rasanya .. Hahaha ..  Yup , mmg  sedap ! Aku tanya staff Garrett , mana yang paling sedap . Dia syorkan yang ini . Ok laa ..

Ada yang kata takleh makan banyak sbb nanti muak . Memang betul pon tapi aku rasa mmg tak leh makan sekali gus .. Makan skit skit .. Mmg terasa keenakkannya ..

Apakah aku akan membelinya lagi ? Tunggu korang je la belanja aku .. hehe… Atau bapak aku jadi tokey balak . hehe ..

6 ulasan:

  1. serius..popcorn tu mmg sedap giler!

    BalasPadam
  2. tak pernah rasa..mahal giler~~

    BalasPadam
  3. saje je bro ni wat org teringin..hihi...selamat sy xkwin lagi,..hekhekhek

    mahal gilerrr....selalu beli pop corn bila tgk wayang..sedap gak..

    BalasPadam
  4. abang amek apa? caramel ke? :)

    BalasPadam
  5. tak pernah merasa la abang ben :(

    BalasPadam
  6. tak rasa lagi walaupun beberapa kali ke KLCC.. memang selalu terbaca kat blog kawan2.. kalau mahal gitu tak selaluler membelinyer..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.