Pandai dah diaaa …

by - September 05, 2013

 

Minum milo dia tanpa pengetahuan mak dia .. Hahahha.. Kalau mak dia tau , marah ni .. Tak kasi minum air kotak byk sangat ..

Sememangnya perangai budak .. Straw tu confirm dia tarik keluar dari air kotak tu kemudian tonggang gitu jer..

Dan kemudian masukkan balik straw tu .. Sebelum ni berkali dia cuba masukkan straw tu semulaaa … Hari ni , dia berjaya dengan sekali buat jer ! Waaaa …. Teror dah diaaa…

Bagus , bagus .. macam bapak dia gak .. hahahaha .. Mak dia kata apa tau bila bapak dia asyik kata macam bapak dia jer ..

“ Nak jeee aku komennnn balasss .. “ .

Hahahaha .. komen laaa .. tak approve poonnn .

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

2 comments

  1. cam my niece sudah masuk umur 3 years + x nak lagi minum susu dugro, asyik2 milo je.

    BalasPadam
  2. comey je qhaliff! rasa nk cubit2 je pipi dye..hee

    BalasPadam