Bengkel Fotofon berjaya asah skill blogger #KBBA9

Perancangan dan kerjasama dari rakan blogger dan juga penaja berjaya akhirnya memberi manfaat pada semua pihak yang terbabit ! Alhamdulillah... Jutaan terima kasih buat Pusat Penerangan Pelancongan ( Matic ) , Sony Malaysia  (Sifu Rahman Roslan ), Cosmoderm , Restoran Nelayan Gombak , Cafe Cerita Kambing dan byk lagi..

Simple, santai tapi menarik ! Dan percuma. Tiada bayaran dikenakan sama sekali. 
 
InshaAllah , selepas ni ada banyak lagi bengkel pembelajaran begini. Moga ianya memberi manfaat buat semua terutama pada rakan rakan Kelab Blogger Ben Ashaari. 

5 ulasan:

 1. seronoknya mengambil gambar dengan phone , jemput ke http://www.vitaminwawa.com/ , terima kasih ...

  BalasPadam
 2. Alhamdulillah ... Seronok sangat dapat belajar teknik ambik gambar guna phone semalam. Terima kasih KBBA9 dan penaja di atas peluang yang diberikan. Tak sabar nak explore lagi ..
  Moga cepat-cepat laaa ada bengkel macam ni lagi!

  BalasPadam
 3. nak lagi tapi outing pls.. biar belajar praktikal..

  BalasPadam
 4. Kalau ada lagi lepas ni saya tak akan ketinggalan untuk join.

  BalasPadam

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.