Jelajah Blog : Moh Dengo Weih ..

uik.... kecek kelatey aku ?? hehehe..

Tauke blog ni namanye FAIZAL .. " sedikit background ttg belog nie

..telah selamat dilahirkan pada 12 APRIL 2010..dengan bantuan seorg bidan yg diberi nama IEDA AL-HABSYI..(bro ben ade jelajah blog ieda ni dlm segmen JELAJAH BLOG IBU)..byk2 terima kasih+tq utk IEDA my schoolmate,kerana dia lah sumber inspirasi pertama utk teman menjelajahi dunia blogging nie..jasamu dikenang..yg lebih penting,teman taw ttg kewujudan BRO BEN pun melalui IEDA AL-HABSYI..actually utk pengetahuan BRO BEN,lahirnya blog nie atas dasar minat nk share something ngn sesape je sudi nk share..bak org kata,sharing is caring..teman nie jenis yg xberapa cerdik klu nk luahkn pe2 secara live..so,teman jadikn blog nie tempat utk teman nk luah@crita ape2 je..disebabkan blog teman ni masih kategori baby blom abis pantang lg,so mmg byk benda yg teman xtaw..tp skrg nie teman tgh berusaha gigih utk belajo utk jadi seorg blogger yg disegani..insyallah.. "

Warna merah jugak blog dia yer .. hhehe..Pada aku blog dia , takde masalah .. entri pun , ada info dan ada jalan cerita ..tak la boring .. Ada harapan maju blog ni... kena rajin !! Usaha tangga kejayaan ...

Semoga berjaya FAIZAL..!! pd yang berminat nak jelajah blognya , joomm >> Moh Dengo Weih

4 ulasan:

  1. firstly..terima kasih byk2 kt BRO BEN sbb sudie jelajah belog kategori baby x cukup bulan nie..thanks utk komen yg diberi..bertambah bersemangat asenya bila dpt komen sebegitu..

    LASTLY..BRO BEN MMG BEST ArR...

    BalasPadam
  2. rasanya deme ni oghang perak ye...? bukan oghang klate kot...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.