Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 6 Mei 2010

Jelajah Blog : Moh Dengo Weih ..

uik.... kecek kelatey aku ?? hehehe..

Tauke blog ni namanye FAIZAL .. " sedikit background ttg belog nie

..telah selamat dilahirkan pada 12 APRIL 2010..dengan bantuan seorg bidan yg diberi nama IEDA AL-HABSYI..(bro ben ade jelajah blog ieda ni dlm segmen JELAJAH BLOG IBU)..byk2 terima kasih+tq utk IEDA my schoolmate,kerana dia lah sumber inspirasi pertama utk teman menjelajahi dunia blogging nie..jasamu dikenang..yg lebih penting,teman taw ttg kewujudan BRO BEN pun melalui IEDA AL-HABSYI..actually utk pengetahuan BRO BEN,lahirnya blog nie atas dasar minat nk share something ngn sesape je sudi nk share..bak org kata,sharing is caring..teman nie jenis yg xberapa cerdik klu nk luahkn pe2 secara live..so,teman jadikn blog nie tempat utk teman nk luah@crita ape2 je..disebabkan blog teman ni masih kategori baby blom abis pantang lg,so mmg byk benda yg teman xtaw..tp skrg nie teman tgh berusaha gigih utk belajo utk jadi seorg blogger yg disegani..insyallah.. "

Warna merah jugak blog dia yer .. hhehe..Pada aku blog dia , takde masalah .. entri pun , ada info dan ada jalan cerita ..tak la boring .. Ada harapan maju blog ni... kena rajin !! Usaha tangga kejayaan ...

Semoga berjaya FAIZAL..!! pd yang berminat nak jelajah blognya , joomm >> Moh Dengo Weih

4 komen :

Nisaeciz berkata... [Reply to comment]

siap dia. akan diterjah! ;D

NISECA suka merapu

faizal berkata... [Reply to comment]

firstly..terima kasih byk2 kt BRO BEN sbb sudie jelajah belog kategori baby x cukup bulan nie..thanks utk komen yg diberi..bertambah bersemangat asenya bila dpt komen sebegitu..

LASTLY..BRO BEN MMG BEST ArR...

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@faizal

sama sama

PUTERI HANNAN(FATIN) berkata... [Reply to comment]

rasanya deme ni oghang perak ye...? bukan oghang klate kot...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI