Korang Rasa Korang Kreatif ? - BEN ASHAARI

Korang Rasa Korang Kreatif ?


Haaa.. tengok dah kan ?? Amekk cepat ... tak kira tak kira.... sapa yang amik , sila bagitau aku .. ;)

Aku terima ni dari SUE ...Terima Kasih .... Mesti ada yang tertanya kenapa aku balas award dari dia ...dia antara blogger paling awal aku bagi award dengan seikhlas hati aku kerana kerajinan dia mengkaji bab bab tutorial blog ni .. Bagi aku dia mmg layak aku bagi waktu tu ... Kalau tak caya .. korang leh ke blog dia .. MSUE ROOMZ ..antara blogger yang aku tabik spring .. Teruskan usaha Sue..

Syarat - syarat untuk penerima award di atas :

[1]. Copy dan pastekan pada blog korang .

[2]. Buat 1 Entry Tentang Award ini . (seperti Sue buat )

[3]. Ucap Terima Kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut .

[4]. Senaraikan 5 blogger sebagai penerima Award .

[5]. Beritahu penerima Award , supaya dia tahu yang dia adalah penerima Award



4 ulasan:

  1. boleh ke hamek award tu?? segan la...saya kan pemalu... =.= kahkah~

    BalasPadam
  2. En ben...xkira sy amek dah...hehehe.

    BalasPadam
  3. orait..ni link nya
    http://honeyamour02.blogspot.com/2010/05/tak-kreatif-pun-aku-nak-amik-jugak.html

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.