Rabu, 30 Jun 2010

AWAS !! JIKA ANDA BLOGGER ATAU PENGGUNA INTERNET TEGAR !

jemput minum geng

cari idea

dalam FACEBOOK pun nak gaduh

idea idea .. di mana saja

jooomm shopping online

Muat ke lori sampah nak masuk sini ?



" Wah , blog ayah ada 2 orang pembaca laa "
" kakak , ada orang add saya dalam FACEBOOK.. dah 4 ribu dah kawan adik "
" ala, baju tu dah ada orang booking la adik "

Kepala monitor betul la mamat nehh

Bilik ku syurga ku

Boss.. dah dah la tu.. g tidur.... bagi can saya guna lak .. lama dah blog tak update ni

34 komen :

A-Y-I-E berkata... [Reply to comment]

sebelum tempat tidur ku jadi seperti botol yang berlambak2 tu.. baik aku kemas

Diarihatiku1976 berkata... [Reply to comment]

gila tull ekkk... ahahksssss

intanqistina berkata... [Reply to comment]

alamak...huhu

Effie berkata... [Reply to comment]

cumels kucing tuh~ hehe...LOL

ladymiaka86 berkata... [Reply to comment]

gambar yg last tu dah biasa terjadi kat umah mak sy.. kucing ayah sy suka menyibok kat lappy sy.. haha.. comel2..

qasehadam @ nurul berkata... [Reply to comment]

hikhikhik....lawoo nye jamban tu hik..selesa bangat punye malas buleh buang kat situ je xleh imejin dok chit chat ngn org yg tgh 6%$*@?/

honey amour berkata... [Reply to comment]

uwahahahaha..lawak lak gambar2 nih..

FarHa berkata... [Reply to comment]

hekhek...sy tak sampai tahap tu lagi en ben hakhak

BUGAT (it means Budak Gatal) berkata... [Reply to comment]

menakutkan btol yg mngamok tu.. hahaha

Aku Chun berkata... [Reply to comment]

ahahaha...suka-suka..~

**Bila Comel Jadi Comot** berkata... [Reply to comment]

comel tul kucing yg terbaring tuh hahahahah

~LP Lum~ berkata... [Reply to comment]

salam~

hehehe.. suka yg anak n bapak tu... :)

Syafiqah Nabilah Azali berkata... [Reply to comment]

haha dush

nas berkata... [Reply to comment]

ehehehe..
apabila kita suda addict intenet..
jd cm2 la...:P

NOOR FATIN berkata... [Reply to comment]

dasyatnyaa..ahaks

ecah berkata... [Reply to comment]

kikikiki..klakao..

bArdbOO berkata... [Reply to comment]

hehe..comel2..


jum baca entry terbaru bARdbOO:

Persiapan Perkahwinan A-Z (Part 1)

Silence Shooter berkata... [Reply to comment]

masa study..
cam gamba no 6 tu..
skang ni cam gamba no 2..
wakakakaka~

Sidratul Muntaha berkata... [Reply to comment]

" Wah , blog ayah ada 2 orang pembaca laa "
" kakak , ada orang add saya dalam FACEBOOK.. dah 4 ribu dah kawan adik "
" ala, baju tu dah ada orang booking la adik "

ni aku suke.sbb mmg betul!!
aaaaahahhaahh!

Ciao Hanim berkata... [Reply to comment]

Me kategori yg tertido depan LCD tu hahahha!!! Pnah jadik kot! Lawak la... Sampai adik sy kata "Weh, ko tido ke? Tutop ah PC dulu!" Hahaha!!!

HonEyBuNNy berkata... [Reply to comment]

hahhaha..kelakar kucg last neh....blogger tegar....ngeh3..

Shawl's@ayucinta berkata... [Reply to comment]

HAHAHA..lawak2...suke...:)

Sang Karipap berkata... [Reply to comment]

Sempoi giler gambar2 ni semua..x buleh blah sungguh! Hahaha

thiya berkata... [Reply to comment]

aku suke gambar anak beranak dgn lappy masing2 tuh....n si miow tidor atas lappy tuh... cumeyl~

Nur Hidayah Yahya berkata... [Reply to comment]

hahahaha...masa study dulu n berulang pi kelas dari umah, ramai kawan virtual. so 'gila' gak asik mengadap pc+tenet...

surisarawak berkata... [Reply to comment]

saya on komputer dr pg sampai mlm tp nasib baik sy tak ngadap komputer tu cuma jenguk jer sekali sekala sambil wat kerja..hehe..tp...sekali sekala pernah gak jadi mcm yg nombor 2 tu...tidog ngn kmptr..huhu

sfatimahzj berkata... [Reply to comment]

yg ttido tu ad lah..haha
ngn laptop2 skali tdo bsmeku di atas katil..tuing2

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply to comment]

hehehe terasa lak bila tgk gmbar2 tuh

http://amirul-arif.blogspot.com

C'Chanteque Maness berkata... [Reply to comment]

nak curik buh kat belog bleh??
hehehehe

anymz berkata... [Reply to comment]

akak kategori semua yg di atas lah..hehe...especially yg jamban tu...kalau lah boleh ku buat bilik air ku chenggitu......

abaaaaaaaaaaang...saya nak jamban cam dlm blog ben niiiiiiiii......

syarifah radiah ibrahim berkata... [Reply to comment]

err online shopping?
saya suka yang tu, hihi~
:)

anes berkata... [Reply to comment]

hahaha...kelakr la..walaupun terlewat

Dawy berkata... [Reply to comment]

ouhh tidak !
menakutkan

aizatjohar berkata... [Reply to comment]

sy jenis yg tiada d atas..hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI