AWAS !! JIKA ANDA BLOGGER ATAU PENGGUNA INTERNET TEGAR !

jemput minum geng

cari idea

dalam FACEBOOK pun nak gaduh

idea idea .. di mana saja

jooomm shopping online

Muat ke lori sampah nak masuk sini ?



" Wah , blog ayah ada 2 orang pembaca laa "
" kakak , ada orang add saya dalam FACEBOOK.. dah 4 ribu dah kawan adik "
" ala, baju tu dah ada orang booking la adik "

Kepala monitor betul la mamat nehh

Bilik ku syurga ku

Boss.. dah dah la tu.. g tidur.... bagi can saya guna lak .. lama dah blog tak update ni

34 ulasan:

  1. sebelum tempat tidur ku jadi seperti botol yang berlambak2 tu.. baik aku kemas

    BalasPadam
  2. cumels kucing tuh~ hehe...LOL

    BalasPadam
  3. gambar yg last tu dah biasa terjadi kat umah mak sy.. kucing ayah sy suka menyibok kat lappy sy.. haha.. comel2..

    BalasPadam
  4. hikhikhik....lawoo nye jamban tu hik..selesa bangat punye malas buleh buang kat situ je xleh imejin dok chit chat ngn org yg tgh 6%$*@?/

    BalasPadam
  5. uwahahahaha..lawak lak gambar2 nih..

    BalasPadam
  6. hekhek...sy tak sampai tahap tu lagi en ben hakhak

    BalasPadam
  7. comel tul kucing yg terbaring tuh hahahahah

    BalasPadam
  8. salam~

    hehehe.. suka yg anak n bapak tu... :)

    BalasPadam
  9. ehehehe..
    apabila kita suda addict intenet..
    jd cm2 la...:P

    BalasPadam
  10. masa study..
    cam gamba no 6 tu..
    skang ni cam gamba no 2..
    wakakakaka~

    BalasPadam
  11. " Wah , blog ayah ada 2 orang pembaca laa "
    " kakak , ada orang add saya dalam FACEBOOK.. dah 4 ribu dah kawan adik "
    " ala, baju tu dah ada orang booking la adik "

    ni aku suke.sbb mmg betul!!
    aaaaahahhaahh!

    BalasPadam
  12. Me kategori yg tertido depan LCD tu hahahha!!! Pnah jadik kot! Lawak la... Sampai adik sy kata "Weh, ko tido ke? Tutop ah PC dulu!" Hahaha!!!

    BalasPadam
  13. hahhaha..kelakar kucg last neh....blogger tegar....ngeh3..

    BalasPadam
  14. Sempoi giler gambar2 ni semua..x buleh blah sungguh! Hahaha

    BalasPadam
  15. aku suke gambar anak beranak dgn lappy masing2 tuh....n si miow tidor atas lappy tuh... cumeyl~

    BalasPadam
  16. hahahaha...masa study dulu n berulang pi kelas dari umah, ramai kawan virtual. so 'gila' gak asik mengadap pc+tenet...

    BalasPadam
  17. saya on komputer dr pg sampai mlm tp nasib baik sy tak ngadap komputer tu cuma jenguk jer sekali sekala sambil wat kerja..hehe..tp...sekali sekala pernah gak jadi mcm yg nombor 2 tu...tidog ngn kmptr..huhu

    BalasPadam
  18. yg ttido tu ad lah..haha
    ngn laptop2 skali tdo bsmeku di atas katil..tuing2

    BalasPadam
  19. hehehe terasa lak bila tgk gmbar2 tuh

    http://amirul-arif.blogspot.com

    BalasPadam
  20. nak curik buh kat belog bleh??
    hehehehe

    BalasPadam
  21. akak kategori semua yg di atas lah..hehe...especially yg jamban tu...kalau lah boleh ku buat bilik air ku chenggitu......

    abaaaaaaaaaaang...saya nak jamban cam dlm blog ben niiiiiiiii......

    BalasPadam
  22. err online shopping?
    saya suka yang tu, hihi~
    :)

    BalasPadam
  23. hahaha...kelakr la..walaupun terlewat

    BalasPadam
  24. sy jenis yg tiada d atas..hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI