Anda berminat dengan cenderahati comel comel ??

by - Jun 25, 2010



Amacam ?? Comel tak ? Kalau nak tengok lagi ... boleh ke 'rumah'nya ... g klik banner dia tu... TECIK CRAFT

You May Also Like

8 comments

  1. wah2 mmg comel n kreatif...mmber aku pown ader wat souvenir mcm nie...sweet bangat....!!!!
    Entry terkini : kucing nie nak nama yang CUN juga!!!

    BalasPadam
  2. salam bertandang lagi
    جزاك اللهُ خيراً‎

    BalasPadam
  3. wahhh!cantik blog awk!menarik..emm..iklan lau nak ltk,berapa ek?nak byr camner?thnx!!Assalamualaikum

    BalasPadam
  4. Cantik,tapi sesuai untuk perempuan.

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum Mr.Ben. Nak tanya pasal iklan nuffang dan google addesenss merupakan persainan ke?.. kalau akk letak.. nuffang marah tak?.. jahil lg dlm dunia blog, masih baru lg.. Mr Ben follow le my blog, nampak glemer skit ada Ben Ashaari kt followers tu.. heheh

    BalasPadam
  6. memang sweet lah... kwn sy pun ada buat craft gini..mmg kreatif lah..:)

    BalasPadam