Kepenatan melanda diri ..

by - Jun 23, 2010

Baru pas workout kat gym .. gunting rambut .. hurmm .. penat .. ni belum sampai rumah lagi .. rumah kat mana ?? Kat Putrajaya tuu... tadi kat Cheras .. Makan ? Ermm .. pagi tadi , biskut oats .. tengahari , biskut oats ... petang quakers oats ...

Wah , baik punya diet ?? Tak la... aku mmg gini .. ari biasa , aku makan gitu jer .. Nak g makan kat food court , jauh ... panas... peluh peluh campur ngan bau busuk kat sana ... Yela , kawasan tertutup pastu dengan asap masakan , asap rokok lagi .. .Takat guna kipas dinding ? tak yah ler ..tak de makna ...

Ni jap lagi baru nak singgah kat Bangi .. makan je kat sana .. Sabtu ni lak , nak g Teluk Intan ... abang ipar masuk wad lak... kemalangan gitu.. bukan kemalangan kenderaan tapi terjatuh ... lutut cedera .. Aku nak cerita tapi takut ada muka korang jadi hijo lak.. jadi biar je la.. hehe

Apa yang pasti , mulut aku kebelakangan ni agak masin skit .. mmg aku ajak wife aku g umah abang ipar dia tu.. tapi tkde alasan.. sekadar menziarahi jer .. tapi tau tau eksiden lak .. wajib kena g .. adeh.. lain kali cakap yang elok elok jee...

BA : Nak 10K UV... aminnn...

You May Also Like

3 comments

  1. Aminnn..dah kata dahh, tak sia2 pak tua jampi serapah sambil jilat garam, bagi masin molot..arghh aku jeless nihhh!!!....hahaha..

    BalasPadam
  2. bro ben asaahri. nk mntk tlg. cmne ni ek. rsanya sy dah bca n amalkan bnyak tips untuk dptkan buffered earning. tp msih xdpt2.

    trafik lbih 100.

    hari ni, view 378 setakat kul 9. UV 178.

    cmne ek bro?

    BalasPadam
  3. akak td plan nak gi gym gak...
    tp takut plak nak tinggalkan bebudak ni bapak nye takde...
    kene tangguh sampai minggu depan la gamaknye.
    wah dasatnye diet...
    oat saje ..
    kalau akak tu harus pitam tu.. huhu.

    BalasPadam