Cuba perhatikan betul betul ..

Aku tak tau gambar sapa ni .. aku di tagnya di dalam FB .. Isunya bukan orang yang tag tapi orang yang didalam gambar ...

Cuba perhatikan betul betul .. korang rasa dia saja buat lawak atau dipaksa ? Perhatikan mukanya yang merah giler tu ..

Kalau benar dia saja wat lawak bodoh , maka sesuailah mereka mentertawakannya .. Jika sebaliknya ??

BA : Risiko letak gambar di dalam internet ...

8 ulasan:

  1. haha..
    itu secara rela tu..

    BalasPadam
  2. hahahaha...

    lawak giless... mesti die saje jer nak kongsi tu...

    BalasPadam
  3. aha... tu sebab la fb aku kekurangan gambar.. hehehehhe

    BalasPadam
  4. kalau kawan yang upload
    kesian mamat nie..

    BalasPadam
  5. isk takde la kena paksa..sure dgn rela hati dia wat mende nie... :P
    Entry terkini : kamu ada guna Live Traffic Feed tak??

    BalasPadam
  6. aaauuu... hi abang benn.. huahuahuahuah

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.