Hati hati semua dengan FACEBOOK !

Hati-hati !!Mulai sekarang jangan pernah menuliskan kata2 yang 6 huruf yaitu I5Ra3L (tulisan biasa) di WALL, di Status, di Note atau saat mengupload apa saja, karena secara otomatis anda akan langsung masuk ke fans page ini TAPI JANGAN DI LIKE :

http://www.facebook.com/pages/Israel/108099562543414?v=stream&ref=ts

Coba lihat..!! Sudah banyak saudara kita yang masuk fans page itu... Padahal mereka tak bermaksud untuk gabung..Mungkin Anda juga termasuk dari mereka yang telah tergabung tanpa disengaja.. Waspada dan segera untuk keluar karena jumlah anggota mereka setiap jam bertambah,

jika kita menulis nama negara itu sesuai aslinya maka informasi itu akan di direct ke page 15r43L dan dimonitor sama mereka disana, semua postingan yg mengandung kata 15r43L ada disana juga

Sebarkan vm ini ke saudara2 kita yang lain.. Karena kita bukan pengikut the real terorist..

Saya melihat mungkin anggota grup ini yang wall/note//tautan yang masuk ke dalam fans page itu, hati-hati ya..
tolong disebarin.
syukron.

(sumbEr dri group bErjuanglah, rEmaja islam!!)

59 ulasan:

  1. btl tu ben...

    skype tgk kwn skype ade yg ter'like' page nie...padahal mereka just nk tls anti israel kt page tu jer...

    jom sama2 kita sebarkan...

    BalasPadam
  2. ouh...!!!
    thanx ek...
    my mber ade yg termasuk..
    urm...mcm2 ar i5R43L ni...

    BalasPadam
  3. a'ah la,bnyk dh kawan2 sy kat situ
    thanx En BEN.

    BalasPadam
  4. mohon dipanjangkan perkara ini dengan izin ya agar dapat dikongsi bersama.

    terimas ats maklumat yang berguna

    BalasPadam
  5. mereka mmg bijak kn...
    kne lg hati2 la psnih...

    BalasPadam
  6. ben.. time kasih atas info tu.. miss senyum pun nmpak ade sahabat2 miss senyum ter'like' fan page tu.. astaghfirullahalazim.. miss senyum link kan blog ben ni kat fb miss senyum utk sahabat2 lain dpt buka link facebook tu..

    BalasPadam
  7. Thanks for sharing. Rasa mcm sangat marah la. Geram! Diorang ni boleh ke compile mcmni? Is it not against the law and terms+condition fb? Benda yg kita publish just for friends, diorang boleh amik pulak??? My name was there and I'm really pissed. Can we do anything about this????

    BalasPadam
  8. thanx infoooo. mmber sy pown ader yg tetiba duk kt page 2. aih. bahaya2..

    BalasPadam
  9. kebijaksanaan mereka buat kita lupa yang kita sedang di perhatikan..

    thaz ben i already link ur blog to my list

    BalasPadam
  10. bijak..sangat bijak..

    ish..bahaya gilew sekarang...haduiihh!!~

    BalasPadam
  11. masyaallah.... mintak izin tuk publish kat blog sy

    BalasPadam
  12. tq for sharing saya dah pergi ke url tu..mmg nama kawan2 saya ada disana,cuma dia tak klik like button!masallah!

    BalasPadam
  13. terimakasih ben.for sharing

    BalasPadam
  14. tkiu bro ben.. my frens ade sorg dua tiga empat kat sane bukan nak like pon.. nk anti dorg tp da taip israel tuu humm terrr LIKE le derang.. tkiu2.... nti sy nk share kat blog sy....

    BalasPadam
  15. nama aku dah ada dah en ben. tapi takde pulak like (maksud aku button like tu blm ditekan)

    pasni tulis banyak2 ah, baru popular

    BalasPadam
  16. ben, nak copy artikel ni blh x?

    BalasPadam
  17. Thanks tuan Ben. will share the info dengan kengkawan lain.

    tqvm

    BalasPadam
  18. terima kasih semua ..

    sapa yang berminat nak kongsi link atau nak buat entri..silakan... mmg dialu alukan oleh tuan punya ...

    BalasPadam
  19. thanks a lot bro!. Moga allah merahmati anda dan keluarga

    BalasPadam
  20. owner FB adalah daripada puak YAHUDI LAKNATULLAH! so... no wonder la kan!

    BalasPadam
  21. tumpang share jugak dekat fesbuk

    rasa macam terkena jugak... tapi tatau la kalo taip "israHELL" pun dia detect jugak kan...

    tapi ramai jugak ah kawan2 yang secara tak langsung termasuk dalam page tu...

    ish3x... jangan dorang ter-"LIKE" sudah laa...

    BalasPadam
  22. rasanya..
    terbaik kita
    closed acc FB?

    BalasPadam
  23. salam Ben
    tq atas info ini.

    BalasPadam
  24. huh ! mcm2 la 'mereka' ni wt utk jatuhkan kite. hurmmm.

    BalasPadam
  25. done.. dah foward ke semua member kat FB..

    BalasPadam
  26. thnx ben 4 da info.mcm2 taktik dorg

    BalasPadam
  27. Minta Izin Copy Boleh Ben :)

    Thanks For Sharing :)

    BalasPadam
  28. huwaaaaaaa nana ade tulis status pasal israel kat fb...

    hampehnye, kawan2 nana ramai kot dlm tu...huhu

    BalasPadam
  29. mr.ben. mohon keizinan utk pnjngkan entri ni dlm blog sy ya..trima kasih di atas info..

    BalasPadam
  30. uish2 bahye tul...klu kita tulis Y4HuDi3 leh termasuk gak ke?

    BalasPadam
  31. uish2 bahye tul...klu kita tulis Y4HuDi3 leh termasuk gak ke?

    BalasPadam
  32. camne nk kluar dr page 2?xske ah

    BalasPadam
  33. tq ben 4 sharing..kalo x x tau..hehehe...

    BalasPadam
  34. aku tau page ni sejak mavi marmara kena serang aritu

    BalasPadam
  35. rmy da kwn lionteen kat situ..
    thx yah bgtau

    BalasPadam
  36. it's not a group. only an anonymous (administrated by no one) 'like page' that you can put on your profile as hobbies, favorite movies, songs, etc. for example, if you love to play futsal, then you can click like on this page (http://www.facebook.com/pages/Futsal/103788372992644?ref=mf) and it will automatically be added to you info tab as hobbies. and the same thing applies whenever you put any post about it. type the word 'futsal' in any post and that page can track your post. you have nothing to worry about it but be careful to post anything about that laknatullah.

    pages like this are associated with Wikipedia.

    BalasPadam
  37. thanks BA.. xsangka cmnie pun boley buat.

    BalasPadam
  38. aslmkm....
    so,ape solution...??
    saye dah terjebak nie....

    BalasPadam
  39. salam..
    'i'm sorry to say this, but we need it. just spread the RIGHT message about Ehud barak's country. Think, the more u post related to irseal..it is better right? ppl can know more about the truth, with the right spelling..but if u're AFRAID, just type 'irseal',ppl still read it as...'the real spelling'. or..
    I5R4eL or something else..but,it will narrow the truth about irseal. the most important is, SPREAD THE RIGHT MESSAGE!

    but people, fear to Allah..not His creation! Apakah kamu islam tetapi dlm yg masa kamu takuti kuasa lain?? majoriti nya aku melihat kamu semua seperti seorang islam..maaf. nauzubillah.

    aku tidak menaip sepatutnya nama negara ini, kerana menghormati ketakutan 'seseorang itu'..maaf. mari kita fikir dengan lebih bijak. dan klu posting ini tidak 'bijak', abaikan. sila perbetulkan aku kalau aku salah.

    BalasPadam
  40. trm kasih ats perkongsian yg sgt penting ini..

    BalasPadam
  41. setuju dengan
    akmarhisham n Free Our Mind.
    sebenarnya kita bukan fan page diaorg pn.
    setting ini sebenarnya bagus untuk kita dedahkan keburukan NEGARA tersebut.
    dengan menulis nama NEGARA mereka dan mendedahkan keburukan mereka, menyebabkan siapa yang melawat page tersebut dapat membaca post yang kita tulis tu. thats why ianya disebut related post.

    BalasPadam
  42. nak minta izin copy info neyh.. :)
    sharing is caring.. :)
    thx~

    BalasPadam
  43. pttla ingat dalam fan israel tu diorang masuk dan diorang bg ceramah kat situ..

    New Entry Pawaka19 Dot Com

    "Pekerjaan Paling Cool Di Dunia"

    BalasPadam
  44. salam. hahaha ye ye saya setuju! tak guna punya isra3l. sebab saya pun dah termasuk dekat situ. ngok betool.

    BalasPadam
  45. boleh copy ltk dkt blog sy?

    BalasPadam
  46. ni wikipidea je kowt..its all in our mind ye syg..selagi kite x like..kite xjoin pon..cbe pk jauh sket..jgn ketatkan pkran kite..just took bgtaw..bkn tok condemn..;)

    BalasPadam
  47. Salam. Saya rase artikel ini sgt misleading. Bila kite include ISRAEL dalam post kite, name kite bkan termasuk dlm orang2 yg LIKE page ISRAEL tu. Name kite just termasuk dalam tab "Related Posts". Tab "Related Posts" ada kat certain fb pages la. Tak pun kalu kite search ape2 kat fb, contohnye KUCING, dalam search results akan ade la "Related Post By Friends"; ade kawan2 kite mention pasal kucing dia ke etc. asalkan ade perkataan kucing tu sebagai keyword. Its the same with this whole ISRAEL fan page thing. Unless you click the LIKE button, you're never a fan of that page. Lagipun, bila post kita naik kt fb page tu, original post kite still not affected. Still mengutuk kekejaman Israel. Wallahua'lam

    BalasPadam
  48. register yang ini la pulak http://www.millatfacebook.com/

    BalasPadam
  49. terima kasih atas perkongsian ini...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI