KELAB MASAKAN

Aku baru create satu page baru ...khas buat mereka yang gemar memasak dan mencari resepi resepi dunia masakan ...

Dicipta untuk mengumpulkan semua blogger masakan .. lagi pun nanti puasa senang la kita nak cari resepi kan.. terkumpul satu tempat jer .. hehehe... Wow... abis laaaa penuh rumah dengan biskut raya ( tanpa gula ? ) ...

Pada mereka yang berminat nak sertai KELAB MASAKAN ini , boleh la berbuat demikian dengan menaip sms KELAB MASAKAN dan sila hantar ke 32XXX .. ehehhe.. acah je.. klik kat sini jee... KELAB MASAKAN

Terima kasih pada yang sudi .. hehehe

6 ulasan:

  1. i follo....ambi minat masak ...kalau orang lain masak,lagi ler minat...
    tq ben

    BalasPadam
  2. wah...bestnyeee! tp sy xterel masak..jadi,tgk aje lah blog org yg terel2 masak tu..tihihi!

    BalasPadam
  3. same nga cik anis..minat masak,tapi xtau cara dan takut nanti jadi x sedap..:)

    BalasPadam
  4. saya bdk baru belajar.. selalu jengok2 dapor org lain kat blog & rasa teruja sungguh.. nk join jugak lah.. boleh gak dpt idea nk masak2 utk famili especially blk posa nanti.. thank u ben for this superb idea..

    BalasPadam
  5. kak niza ni mak bdk baru bljr.. selalu dok jengok2 dapor pakar2 masakan ni rasa teruja sungguh.. nk join jugak.. boleh dpt idea nk masak2 utk famili especially di bln posa nanti.. tq ben for this superb idea..

    BalasPadam
  6. Waaah menarik ni ......
    boleh jelajah cari resepi ....
    masaknya entah bila.....

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009