Khamis, 24 Jun 2010

KELAB MASAKAN

Aku baru create satu page baru ...khas buat mereka yang gemar memasak dan mencari resepi resepi dunia masakan ...

Dicipta untuk mengumpulkan semua blogger masakan .. lagi pun nanti puasa senang la kita nak cari resepi kan.. terkumpul satu tempat jer .. hehehe... Wow... abis laaaa penuh rumah dengan biskut raya ( tanpa gula ? ) ...

Pada mereka yang berminat nak sertai KELAB MASAKAN ini , boleh la berbuat demikian dengan menaip sms KELAB MASAKAN dan sila hantar ke 32XXX .. ehehhe.. acah je.. klik kat sini jee... KELAB MASAKAN

Terima kasih pada yang sudi .. hehehe

6 komen :

kak zaa berkata... [Reply to comment]

i follo....ambi minat masak ...kalau orang lain masak,lagi ler minat...
tq ben

aNiS tHe BumbleBee berkata... [Reply to comment]

wah...bestnyeee! tp sy xterel masak..jadi,tgk aje lah blog org yg terel2 masak tu..tihihi!

Cik Ubi berkata... [Reply to comment]

same nga cik anis..minat masak,tapi xtau cara dan takut nanti jadi x sedap..:)

KAK NIZA berkata... [Reply to comment]

saya bdk baru belajar.. selalu jengok2 dapor org lain kat blog & rasa teruja sungguh.. nk join jugak lah.. boleh gak dpt idea nk masak2 utk famili especially blk posa nanti.. thank u ben for this superb idea..

KAK NIZA berkata... [Reply to comment]

kak niza ni mak bdk baru bljr.. selalu dok jengok2 dapor pakar2 masakan ni rasa teruja sungguh.. nk join jugak.. boleh dpt idea nk masak2 utk famili especially di bln posa nanti.. tq ben for this superb idea..

Chik Att berkata... [Reply to comment]

Waaah menarik ni ......
boleh jelajah cari resepi ....
masaknya entah bila.....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI