JELAJAH BLOG 5 in 1

Profesor Hariz aka Prof Hariz ...

dengan tagline BERANI MENGHUJAH PANDANGAN dan header yang berwarna kuning beserta layout berwarna putih suci gitu .. hehe... Blog dia mmg simple ...Aku tak tau la nape simple gitu .. diharap Prof dapat la memberitahu kenapa dan mengapa... mana tau ada pembaca @ blogger lain tertanya tanya kenapa dan mengapa ... hehehe

A untuk AIDA ...

Wah... knock knock !! sapa di sanaaa ??? Aida kah ? Saya nak masuk sat noo .... tadi dh p beraya umah Prof Hariz.. ni nak singgah umah Aida lak ... Boleh tahan blognya ek... template mengalahkan blogger lama ... cute gitu... Entri simple simple gitu.. hehe.. cam aku gak eh.. malas nak membebel panjang panjang.. janji mesej sampai... Bagus bagus ...

Faizal Fredly ..

Erk.. dia tak suka dibebelkan dan membebel .. awat sama cam aku ek.. Aku pulak hadir dengan tagline baru , " perlukah aku membebel ? " .. Berbalik pada kisah blognya..cewah .. Erm.. simple.. tak berat .. senang nak merayau dlm blognya .. Entri pon cun ... mabeles ... Ibu jari diberikan pada anda ..

Azimask ...

Salah seorang blogger yang rajinnnnn mengomen di blog aku.. Terima kasih ... Blog yg simple dan mudah di masuki tanpa perlu lalui tol tol ... Maksud aku , loading la.. senang je masuk situ ... Tak caya ?? Try la.. kalau susah , jgn marah aku .. hehe.. Berbalik pada blognya , rasanya Azimask ni selalu join segmen aku ...Rajin dia ... hehe.. Antara blogger yg rajin update blog .. 4 bintang !

Infraklia ...

Hitam lagi ? wawawa ... Menarik tertarik ... Infra ? Dasat nama .. hehe... Masih baru lagi dalam dunia blogging ni ( mengikut dari follower dia ) .. entri pon ringkas mingkas je.. Mak aih.. skang ni semua main ringkas je ek ? Malas nak membebel eh ? Haha..sama la kita yer ... Tapi ok blognya... cam ke semua blog ari ni aku g , semua senang loading ... Cuma perlu tambah sesuatu sedikit agar 'panas' ... hehe.. jgn tanya aku apakah dia .. sbb aku pon tak tau apakah yang sesuai dengan citarasa anda.. ;) Semoga berjaya ...


Ok , 5 blog kesemuanya.. cukup untuk hari ini.. hehe... lain kali aku buka lagi .. Aku tamo buat banyak banyak sebabnya masa tidak mengizinkan .. Mana mana blog yang tak sempat tu , leh la save dalam draft dulu... atau kalu tamo , delete je yer ( maaf ek ) .. Nanti ada kelapangan masa , aku akan buka lagi ..

Terima kasih pada yang berminat join tu...

8 ulasan:

  1. camne nak join jelajah blog ni? should I send you an invitation (tu mcm hanatar kad kahwin pulak dah).. or kena buat post? uhuhu.. have only recently been "exposed" to your blog ..sorry lah .. am always like 5 years behind everyone else.. anyway .. you're welcome to come anytime.. takyah bawak apa2 pun takpe.. usually my blog's full of food anyway..watch out for the kids waktu nak parking kereta tu yer ..

    MY LATEST ENTRY: Spain 1-0 Netherlands: World Cup 2010 Highlights (on and off the pitch)

    BalasPadam
  2. Ble lah dpt tgk en ben ashaari nie jelajah n komen kt blog sy ye?

    BalasPadam
  3. heard bout ben ashaari from my friend, amir oh malaysia. nama pun dh dh mcm artis, ben ashaari haha. great idea. cool segment, nice execution. i like it ;)

    BalasPadam
  4. bagus juga ben ashaari jelajah blog orang boleh saya jelajah sama..senang2 jelajah la blog saya pulak...

    BalasPadam
  5. salam bro ben. I think you are the most successful blogger in Malaysia

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.